Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hergün oy veriyorum.iyi ki açtnız bu konuyu.Alper Taha'yı çok çok öpüyorum![]()
pavloderm, inşaallah başarılı bir ameliyat geçirir Alper Taha.. Sağlıkla devam eder hayatına.
Suyla oynamasını kim sevmez ki ? :) Yüzme kursları çok iyi fikir.
Bu tür özel çocukların gittiği kurslar mı yoksa normal bir eğitmenden mi alıyorlar derslerini ?
Ne yapıyoruz ki, sayfayı açıp oy veriyoruz..Keşke daha fazlası gelse elimizden..
sagolun , allah razi olsun sizden . yardiminiz belkide yuzlerce cocugun hayatini degistiricek.
ben "özel" bir çocuğun annesi değilim ama tam 50 tane özel çocuğun öğretmeniyim.onların anneleri gibiyim,meleklerimiz onlar bizim zaten:) o yüzden sizi çok çok iyi anlıyorum.keşke elimizden başka şeylerde gelse.
harikasiniz , yaptiginiz isten dolayi sizi tebrik ederim , evet ozel cocuklarimiz var yuzbinlerce azimli sabirli ve cooook sefkat sevgi dolu olmak lazim , onlarinda bizden bekledigi tek sey sevgi ilgi golzeri isil isil herzaman ve hem bir gulumseme yuzlerinde. Gecen hafta hastane ziyaretimizde alper bi kizin pesinden gitmeye cabaliyordu 2 yaslarinda ben farketmemistim once ama dogustan goremiyordu dusundum bir an hic isik gormemek dunyaya o sekilde gozlerini acmak nasil ozr bisey olsa gerek diye evinde ozel egitmeni geliyormus hergun kendi basina kontrollu yurusun talimatlari ogrensin diye , cocuklar kosturup oynaka ister o hep temkinli yuruyordu simdi bir umut ameliyat olucak cinde temmuz ayinda buda bi sendrommus ve 9000 kisi gormeye baslamis ameliyat sonrasi surekli dua ediyorum ilerde onunda resmin paylasicam hastaligiyla birlikte belki turkiyedede ayni sorunu yasayan cok kisi ogrenir boyle bir tedavi oldugunu. Ingilterede bile yapilmayan bu tedavi cinde yapiliyor . Oturup beklememek aramak lazim care hicbir zaman ayagimiza gelmez biz birseyler yapmadikca. Desteginiz icin saolun ve tsk gercekten cocuklarimiza ozel ilgi ve sevginizi verdiginiz icin .
Allah yardımcınız olsun.Benim oğlum FMF hastası .İlacı var.İnşallah sizin derdinizin dermanı bulunur.Geçmiş olsun.
oy verdim yarın tekrar oy vericem ... keşke elimden daha fazlası gelse :26: Rabbim evladınıza şifalar versin uzun güzel günler göstersin...
Oncelikle tsk ediyorum, Ayrica tebrikler bebek bekliyorsunuz sanirim insallah rahat sekilde gecer hamilelik sureciniz mutlulukla kucaklayin bebisinizi yeni yil hediyesi gibi olucak sanirim tum aile icin bol sans getirsin dilerim ailenin kucuk uyesi.
canim konuyu simdi gordum.gecmis olsun.benim face hesabim yok.baska nasil oy verebilirim?
Selamlar , face kolay diye yazmistim . azicikta olsa ingi biliyosaniz sorun yok linki tikladiginizda video cikar karsiniza butun pws cocuklarin bebeklerin oldugu ve kisaca hast. hakkinda bilgi verilen . o videonun ustunde solda kirmizi bir kutucuk var vote ( oy ver ) yazar onu tikliyosunuz ve karsiniza bir uyelik sayfasi cikiyor kullanici adi seciyosunuz bi tane parola seciyorsunuz ve ad soyad hepsi bu sonra abi aktivasyon maili gelir mail adresinize, onu tiklarsinizoy verilmis olur . diger kalan 4 gun icinse sadece linki tiklayip kullanici adi ve parola girerek oy verebilirsiniz. umarim anlasilir olmustur. sevgiler.
verdim canim.voted yazdi.oldu.tesekkur ederimmmmmmmmmmm![]()
7 gun boyunca oylamadayız çok geçmiş olsun canım