arkadaşlar bundan 7 ay önce bir tandığı msn ekledim ve konuşduk o benim onu taıdğımı bilmiyordu çünkü kimliğimi açıklamamıştım.olmassa sonra ayıp olur diye sonra bir gün buluşduk.ve o beni tanımadı yine ama ben gerçek kimliğimi açıkladım oda şaşırdı ve neden böle bir şey yaptın dedi.benden olmazsa sonra rezil olurdum dedim.aslında başdan ablam konuşuyodu tel o konuşdu aslında ben mecburiyetten buluşmaya gittim o gitmek istemedi.sonra muhabbet ettik oturduk.bütün akrabalarımızı herkezi tanıyo sonra bana yanlış gözle bakamayacağını yani arkadaş olarak kalalım dedi.daha evlenmeyi düşünmediğini falan dedi .sonra bir gün onu sabah aradım konuşduk ardından mesaj çekti komşu kızı bir daha beni sabah rahatsız etme dedi.ama önceden nedne aramıyosun falan diyodu.neyse şimdi ablamla aynı yerde çalışıyo ve araalrı çok ii olsunda bu beni mutlu ediyo bizimkız sanıırm ona kapıldı ama onun niyeti ne bilmiyorum biizmki ümitli oda belki ondan hoşlanıyor olabilir yani benimle görüşdüğü için etraf tarafından yanlış anlaşılrmı?çocuk annmelerle falan da görüşüyo normalde ailesi falanda.yani ben onun ailesi tarafından ve çocuk tarafından yanlış anlaşılırmııym eğer onların işi ciddiye binerse kafama çok takıyorum yardım edin.ablamın üzülmesini istemem veya halendaha bana bakıyo olabilrimi geçenlerde gittim çok baktı dışarı çıktı bilmiyorum.fikir verin sizce sorun olurmu benim sevdiğim birisi var ciddi düşündüğüm
Ne capkinmissin kiz sen sevdigin varmis ya ne takiliyosun bu cocuga şutarafagitti
capkinim hovardayim 24 ayardayim:içelim:
Ne capkinmissin kiz sen sevdigin varmis ya ne takiliyosun bu cocuga şutarafagitti
capkinim hovardayim 24 ayardayim:içelim:
Yüksek lisans mezunusun ve içinde bulunduğun durumu bile anlatamamışsın arkadaşım.
Burdaki dert nebizden ne istiyorsun tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?