arkadaşlar en kısa zamanda doktora gidicem inşallah.buralarda ha deyince doktora gidilmiyor,sürekli terör olayları yüzünden askeri personele ve eşlerine dışarı çıkma yasağı geliyor.özellikle bu haftalarda çok kritik.ikide bir bomba patlatıyorlar.o yüzden mümkün olan ilk zamanda çıkacağım inşallah..dediğiniz gibi annemin yanına gitmekte sanırım iyi olacak..buralarda çok bunaldım..
yardımlarınız için,yazılarınız için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..farklı önerisi olan arkadaşlar gene yazabilirler...
arkdaşlar ben 6 haftalık hamileyim ve çok ağır bir panik bozukluk hastasıyım..onun haricindede geçmişte yaşamış olduğum sıkıntılardan dolayı sanırım şu an hormonlarımında alt üst olmasından dolayı aşırı derecede kötüyüm..bulantılarım arttıkça ölüyorum,kafamda bir şeyler yanıyor sanki,kaldıramıyorum,intihar etmek istiyorum..normalde çocuk sahibi olmak isterken şimdiler içimdeki bebek bana zulüm geliyor,istemiyorum ve onu nasıl büyüteceğimi düşünüyorum.bilmiyorum gerçekten bunu başramaycağımdan mı yoksa hamileliğin kötü hissettirmesinden mi..ben gibi olan varmı ki bilmiyorum..tek bildiğim kötü olduğum..eşim bebeği aldırmama izin vermeyceği için yola devam etmek zorunda kalıyorım..ama ben içten içe bitiyorum.Kİmse bana kzımasın çünkü bu benimelimde olan bir şey değil.gerçekten değil.çünkü ben bir çocuğa gözüm gibi bakmak isterken bu halde buldum kendimi..allahım ben nasıl çıkıcam bu işin içinden..ne olur bana bir şeyler söyleyin,gerçekten dayanamıyorum..çıldırmak üzereyim...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
panik atak mükemmel kişilikli insanlarda çok fazla görülüyormuş.siz de muhtemel en iyisi olmaya çalıştıgınız için nüksetmiştir değişen hormonlarla brlikte.Dr.Ofelya Kabral birgünde ve 21 günde dinleyeceğin cdlerle inş.panik atağın çaresini ilaçsız verebiliyor.bence araştırın.sizinle benzer şeyler yaşayan bir tandıgım doğumdan hemen sonra panik atak olmuştu ve ilaçlardan emzirememişti.o sebeple b sorunu ortadan kaldırırsanız hamileliğinizi doya doya yaşarsnız inş.panik atak canım...yıllardır bu illetle başetmeye çalışırken yakamı çok fena tuttu hamililkten dolayı..allah kimseleri bu illetle tanıştırmasın..tedavi olmuyorum..çünkü ilaçlarda kar etmedi ki..gene nüksediyor allahın cezası
seni anlıyorum.panik atak canım...yıllardır bu illetle başetmeye çalışırken yakamı çok fena tuttu hamililkten dolayı..allah kimseleri bu illetle tanıştırmasın..tedavi olmuyorum..çünkü ilaçlarda kar etmedi ki..gene nüksediyor allahın cezası
Halk eğitim kursu da bir adım ama gerçek çare doktordur. Kursa gidebiliyorsan psikolog veya psikiyatriste de gidebilirsin demektir. Aman bunu erteleme canım. Sen kazanırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?