evliliğimde ciddi sıkıntılar yaşadım evet yakın geçmişte..şu an sorun yok ama belkide kalıntılarıdır..lakin hamile kalmadan evvel ben böyle boğulmuyordum ki..kendimi böyle hissetmiyordum en azından..normaldim..zaten anaormal olduğumu farkedince bana ne oluyor dedim meğer hamileymişim...
yazdıklarınızın hepsine katılıyorum arkadaşlar,emeğinize sağlık..
sanırım biraz sürekli evde tıkılı kalmamda olayı körüklüyor..çıkamıyoruz ki..burası allahın defettiği bir yer,görev icabı..dışarı çıkamıyoruz,çok tehlikeli çünkü.ve kendimi dinlemek için çok güzel ortamım var..yani ev.bir yandan sürekli annemi babamı takıyorum kafama,acaba onlara bişeymi oldu diye..bulantılarım bu durumu bu hale getiriyor aslında kızlar onu fark ediyorum lakin başlayınca hiç çaresi olmuyor bu illetin..ne diyim allah gayret kuvvet versin yoksa kafayı yerim..[/QUOTE
Bu karamsarlığı birkenera atmalısın canım kötü şeyler düşünmemeye çalış çabala. Eimden gelmiyor diyorsun ama bende panika atak hastasıyım ve bazen zıvanadan çkıyor. Ben kendi kendimi sakinleştirip durumumu doğal yaşantıma dönderiyorum. Herşey senin elinde, önce kendini dinleme bebeğine sıkı sıkı sarıl, onu düşün. Madem dışarı çıkamıyorsun senin için olanaksız. Evde seni oyalayacak birşeyler bulabilirsin mesela defter tut bebeğine anı defteri gibi birşey bebğinle konuş emin ol seni hissediyor nekadar küçük olursa olsun. Bu durumu atlatmak senin elinde buna inan ve at bu düşünceleri kafandan. Olumlu düşün bu bile sana yeterli gelecek eğer yapamıyorum başaramıyorum diyorsan vakit kaybetmeden bir uzmana görün geçmiş olsun...
belkı yazıcaklarıma kızacaksınız ama ben anlayamıyorum..
tamam kendını kotu hısedıyorsun gıdersın bı doktra destek alırsın ..ne yanı bır kurtulus yolu dıye bebek yapıcaksın sonra eeeee ben bunaydım ıstemıyorum dıye yakınacaksın bence ck yanlsı bebgın ve kendın ıcın doktora gorunmen lazım ..rabbım sana bır armagan yollamıs sukretmelısn bence ..
arkadaşlar en kısa zamanda doktora gidicem inşallah.buralarda ha deyince doktora gidilmiyor,sürekli terör olayları yüzünden askeri personele ve eşlerine dışarı çıkma yasağı geliyor.özellikle bu haftalarda çok kritik.ikide bir bomba patlatıyorlar.o yüzden mümkün olan ilk zamanda çıkacağım inşallah..dediğiniz gibi annemin yanına gitmekte sanırım iyi olacak..buralarda çok bunaldım..
yardımlarınız için,yazılarınız için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..farklı önerisi olan arkadaşlar gene yazabilirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?