- 26 Temmuz 2012
- 380
- 132
- 303
- Konu Sahibi sevgisizyasanmaz
-
lütfen okuyun,moralim bozuk;dua edin
merhaba arkadaşlar,en son 29 gün önce adet oldum bundan 5 gün önce kahverengi bir leke geldi ama sadece o güne has.sonra adet olmadım.doktor kistimin olmadığını rahmin normal görünüme sahip olduğunu söyledi.11 aydır çocuk istiyoruz.taktir allahın.acaba bu kahverengi leke neyin nesi?aklıma erken menopoz geliyo.inşallah değildir.
hayır tahlil yapmadı;adetin 2 . günü oluyomuş tahlil
adetlerim kısmen düzenli,bazen 28,bazen 27 en erken 25. gün olurdu.ama öyle ya da böyle hep olurdum adetimi.kahverengi leke genelde adetimin son günlerinde olurdu.bu kez adet öncesinde oldu.inşallah kötü bi şey değildir.cevap verdiğin için teşekkür ederim.
adetlerim kısmen düzenli,bazen 28,bazen 27 en erken 25. gün olurdu.ama öyle ya da böyle hep olurdum adetimi.kahverengi leke genelde adetimin son günlerinde olurdu.bu kez adet öncesinde oldu.inşallah kötü bi şey değildir.cevap verdiğin için teşekkür ederim.
hayır,eşim tahlil yapma diyor.üzülmim diye,11 aydır her ay olumsuz netice ala ala
sorun eşimde;sperm hareketliliğinde sorun vardı.
canım,keçi boynuzunu aylardır kullanıyo eşim nispeten bi düzelme oldu ama sorun halen var.
ne güzel bi haber bu.kan testi mi yaptırdın kac cıktı değerin canım bak stes yapmamak mümkün değil biliyorum ama lütfen kendini cok üzme.ben 4 aydır düşük ihtimaliyle taşyorum bebeğimi allahın izniyle inşallah bişey olmaz bizi durumundan haberdar et lütfenevet hamileyim çok şükür.Rabbim isteyen herkese nasip eder,inşallah.doktor düşük tehlikesi var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?