- Konu Sahibi sevgisizyasanmaz
-
hamile olmana çok sevindimbeta değerim 850
beta değerim 850
lütfen okuyun,moralim bozuk;dua edin
merhaba arkadaşlar,en son 29 gün önce adet oldum bundan 5 gün önce kahverengi bir leke geldi ama sadece o güne has.sonra adet olmadım.doktor kistimin olmadığını rahmin normal görünüme sahip olduğunu söyledi.11 aydır çocuk istiyoruz.taktir Allahın.acaba bu kahverengi leke neyin nesi?aklıma erken menopoz geliyo.inşallah değildir.
lekelenmelerim devam ediyor kızlar.üzgünüm.bu anormal bi durum herhalde dua edin lütfen
lekelenmelerim devam ediyor kızlar.üzgünüm.bu anormal bi durum herhalde dua edin lütfen
canım doktora gittin mi tekrar seni merak ediorz az daha ayrıntı verebilsen ne güzel olur.betana tekrar bakıldımı.ben 4 aydır 6,haftadan beri kanama leke geliyordu.inşallah yiyeceği ekmek varsa bebişinin hicbişeycik olmaz.rabbim inşallah onu sana bağışlar.
Canim sakin üzülme lekelenme regel bunlar bagzi hamilelikte olur kafani fazla yormamaya calis güzel seyler düsün.Benim ablam 3 hamileliginde bastan sona kadar kanamasi oldu yani normal adet gercekten ve her seferinde eyvah cocugum gitti sandi ama simdi ikiside Allahima sükür koskocaman oldular biri daha bebis :))) Yüce Rabbim sanada bebisini saglikli kucagina almayi nasip eder Insallah ama sakin kötü seyler düsünme bak inan Allahin izniyle gecicek güzelim :)))
canım belki yerlesme kanaması olabilir bebegin yerlesiyordur
hamile olmana çok sevindimsperm sorunu var demişsin özel bişey yaptınmı bu ay bizle paylaş bizede fikir olsun
Canım öncelikle tebrik ederim sonunda Rabbim beklemenin karşılığını verdi. Muhtemelen yerleşme kanamasıdır. Bence bir doktora görün eğer düşük tehlikesi var diyorsa istirahat edeceksin ve işlerden elini eteğini çekeceksin. Görümcemin de başlarda kanaması oluyordu doktor bir ilaç verdi bir süre sonra kanaması kesildi. Sen önce Rabbine sığın ama gerekli ilaç vs.yi ihmal etme kontrolüne git derim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.
canım,gitmedim doktora.çok açık kırmızı bi kaç damla günde bi defa geliyo.anlayamadım,Allaha teslim oldum.Rabbim nasip eder inşallah.cuma günü o kadar mutluydum ki şu anda ise her an sevincim hüzne dönüşecek diye korku içindeyim.
doktora gitmeyi erteleme lütfen.cünkü sana ilac verebilir ve lütfen işten gücten elini eteğini kes.3 aydır kanama yaşıyorum ve her defasında yatmak zorunda kaldım.doktorların sözünü dinlemedim kalktım iş yaptım haftasına kanama yaşadım.bizi habersiz bırakma
canım,dikkat ediyorum elimden geldiğince kanamam arttı.ümidim azaldı.doktor da her şeye hazırlıklı ol dedi
Canim oncelikle gozun aydin. umarim bebegin sana tutunur ama eger düserse bile en azindan tekrar olabilme sansi var demekki esinin durumu o kadar da kotu degilmis. benim esim iki kez varikosel ameliyati gecirdi.ben 7ay once sol yumurtaligimi kist yuzunden aldirdim. ve bunlara ragmen 7haftalik hamileyim sukurler olsun.demem o ki pes etme RAbbimin ol demesi yeterli sen ona sigin. ve sunuda soylim ki spermlerinde problem olan kisiler kesinlikle keci boynuzu pekmezini yemeyi birakmasinlar esim onun sayesinde varikoseli atlatti sukurler olsun. ALlah yar ve yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?