lütfen okuyun,moralim bozuk;dua edin

beta değerim 850

canım senin bata benim ilk betayı sollamış benimki 300 küsür cıkmıştı.sen o tatlı canını ltfen cok sıkma.doktorun neye dayanarak düşük olabilr dediki sana lekelenmen kanaman falan mı var.bu konuda ayrıntı verebilrsen sevnirim.sen o tatlı canını sıkma hakkın yok artık cünkü sen iki canlısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım belki yerlesme kanaması olabilir bebegin yerlesiyordur

lekelenmelerim devam ediyor kızlar.üzgünüm.bu anormal bi durum herhalde dua edin lütfen

canım doktora gittin mi tekrar seni merak ediorz az daha ayrıntı verebilsen ne güzel olur.betana tekrar bakıldımı.ben 4 aydır 6,haftadan beri kanama leke geliyordu.inşallah yiyeceği ekmek varsa bebişinin hicbişeycik olmaz.rabbim inşallah onu sana bağışlar.

lekelenmelerim devam ediyor kızlar.üzgünüm.bu anormal bi durum herhalde dua edin lütfen

Canim sakin üzülme lekelenme regel bunlar bagzi hamilelikte olur kafani fazla yormamaya calis güzel seyler düsün.Benim ablam 3 hamileliginde bastan sona kadar kanamasi oldu yani normal adet gercekten ve her seferinde eyvah cocugum gitti sandi ama simdi ikiside Allahima sükür koskocaman oldular biri daha bebis :))) Yüce Rabbim sanada bebisini saglikli kucagina almayi nasip eder Insallah ama sakin kötü seyler düsünme bak inan Allahin izniyle gecicek güzelim :)))

canım,gitmedim doktora.çok açık kırmızı bi kaç damla günde bi defa geliyo.anlayamadım,Allaha teslim oldum.Rabbim nasip eder inşallah.cuma günü o kadar mutluydum ki şu anda ise her an sevincim hüzne dönüşecek diye korku içindeyim.

Allah'a dua ediyorum.inşallah nasip eder bebeğimi bana.onun gücü her şeye yeter.dediğin gibi iyi düşünmem lazım umarım bunu başarırım.Güzel duaların için teşekkür ederim canım.

hamile olmana çok sevindimsperm sorunu var demişsin özel bişey yaptınmı bu ay bizle paylaş bizede fikir olsun

canım,biz 11 aydır istiyorduk,çocuk sahaibi olmayı.doktorlar çok ümitli değillerdi.eşimin sonuçları iyi değildi.yaptığımız en önemli şey dua etmekti.dua,dua,dua...

eşim keçiboynuzu pekmezini tüketti bi kaç aydır,sonuçları da kısmen düzeldi.ama sorun halen vardı.

Canım öncelikle tebrik ederim sonunda Rabbim beklemenin karşılığını verdi. Muhtemelen yerleşme kanamasıdır. Bence bir doktora görün eğer düşük tehlikesi var diyorsa istirahat edeceksin ve işlerden elini eteğini çekeceksin. Görümcemin de başlarda kanaması oluyordu doktor bir ilaç verdi bir süre sonra kanaması kesildi. Sen önce Rabbine sığın ama gerekli ilaç vs.yi ihmal etme kontrolüne git derim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.

çok teşekkür ederim,Rabbim her şeyin en iyisini bilir.inşallah sorun yoktur.bugün gidicem canım doktora.güzel dualarını eksik etme lütfen

doktora gitmeyi erteleme lütfen.cünkü sana ilac verebilir ve lütfen işten gücten elini eteğini kes.3 aydır kanama yaşıyorum ve her defasında yatmak zorunda kaldım.doktorların sözünü dinlemedim kalktım iş yaptım haftasına kanama yaşadım.bizi habersiz bırakma

canım,dikkat ediyorum elimden geldiğince kanamam arttı.ümidim azaldı.doktor da her şeye hazırlıklı ol dedi

Canim oncelikle gozun aydin. umarim bebegin sana tutunur ama eger düserse bile en azindan tekrar olabilme sansi var demekki esinin durumu o kadar da kotu degilmis. benim esim iki kez varikosel ameliyati gecirdi.ben 7ay once sol yumurtaligimi kist yuzunden aldirdim. ve bunlara ragmen 7haftalik hamileyim sukurler olsun.demem o ki pes etme RAbbimin ol demesi yeterli sen ona sigin. ve aunuda soylim ki spermlerinde problem olan kisiler kesinlikle keci boynuzu pekmezini yemeyi birakmasinlar esim onun sayesinde varikoseli atlatti sukurler olsun. ALlah yar ve yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…