Lütfen okuyun!! Ne yapmam lazım

Kbra46

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
183
30
13
29
Bir aylık evliyim ve 10 gün önce babamı kaybettim. Eşimin işi dolayısıyla memleketten uzak oturuyoruz. Ben anneme destek olayım diye burda kalmaya devam ediyorum . Eşim de gel artık diyor. Hem annemi bırakamıyorum hem de içime bir korku girdi bir odadan başka odaya geçemiyorum. Aşırı psikoljim bozuk. Aşırı korkuyorum . Gidersem evde yalnız kalacağım günler olacak hepten kafayı yerim herhalde eşim de yalnız orada ne yapcam bilmiyorum. Yanımda götüreceğim ne onlardan biri ne de bizden biri var. Gidemem yoksa ruh sagligim iyice gidecek. Sizce ne yapmalıyım

Bir aylık evliyim ve 10 gün önce babamı kaybettim. Eşimin işi dolayısıyla memleketten uzak oturuyoruz. Ben anneme destek olayım diye burda kalmaya devam ediyorum . Eşim de gel artık diyor. Hem annemi bırakamıyorum hem de içime bir korku girdi bir odadan başka odaya geçemiyorum. Aşırı psikoljim bozuk. Aşırı korkuyorum . Gidersem evde yalnız kalacağım günler olacak hepten kafayı yerim herhalde eşim de yalnız orada ne yapcam bilmiyorum. Yanımda götüreceğim ne onlardan biri ne de bizden biri var. Gidemem yoksa ruh sagligim iyice gidecek. Sizce ne yapmalıyım
Odadan odaya geçerken tam olarak neyden korkuyorsunuz?

Eşiniz neden biraz daha anlayışlı olmuyor? Sonuçta babanızı kaybetmişsiniz.

Ama babanızın ölümünden daha çok dert ettiğiniz şeyler var gibi.

Anneniz bakıma muhtaç mı? Başka kardeşiniz var mı?

Annenizi de yanınızda götürün. Hem evde size yarenlik etmiş olur.

Öncelikle başınız sağ olsun. Ben de babamı kaybettim, sizi anlıyorum, annenizi bırakmak istemiyorsunuz. Eşiniz daha anlayışlı olamaz mı? Sonuçta acı bir kayıp var, size de zaman lazım, annenizle beraber olmanız iyi gelebilir. Eşiniz biraz idare edebilir bence, koskoca adam böyle bir durumda neden gel gel diye tutturur ki? Ben olsam biraz daha kalırım.

Odadan odaya geçerken bazen bende korkarim
Biri beni kovaliyor gibi yada yakalayacak gibi :))

Öncelikle başınız saolsun mekanı cennet olsun İnşaAllah babanızın😞. Çok zor bi süreçten geçiyorsunuz şu aralar bunları yaşamanız çok normal tek kalkamamaya gayret edin bence yada psikolojik bi destek alın. Eşinizden size biraz daha zaman göstermesini söyleseniz kabul etmez mi acaba😞?.

Öncelikle başınız saolsun mekanı cennet olsun İnşaAllah babanızın😞. Çok zor bi süreçten geçiyorsunuz şu aralar bunları yaşamanız çok normal tek kalkamamaya gayret edin bence yada psikolojik bi destek alın. Eşinizden size biraz daha zaman göstermesini söyleseniz kabul etmez mi acaba😞?.
Söyledim tamam dedi ama bazen tutturuyor. Allah razı olsun bu arada çok kötüyüm ne yapacaz bilmiyoruz.

Başınız sağolsun. Siz kalırsınız ya da anneniz sizle gelir bir şekilde yalnız bırakmamış olursunuz. Ama endişeleriniz yalnızca anne için değil kendi psikolojiniz de bozulmuş.

Evde çalışan bir kardeşim var. O da çalışacak o yüzden gelemez gelirse ona kim bakacak
Kardeşinizle anneniz kalsın o zaman gözünüz arkada kalmaz siz de evinizde alışırsınız ya da bikaç günlük anneniz sizin yanınıza gelsin

Annem bakıma muhtaç değil fiziksel ya da madden. Sadece manen muhtaç. İki kardeşim var biri çalışıyor biri de okuyor yoksa yanımda götürecem ama mümkün değil

Eşinizden bu durumda anlayışlı olmalı, olmuyorsa da mecbur bırakmalısınız.
Daha acınız tazeyken ne bu acelesi?
Ölüm bu, sanki keyfi bir durumdam dolayı oradasınız.
Peki eşiniz hiç gelmedi mi cenaze evine, siz yalnız mı gittiniz.

Öncelikle başınız sağolsun bence eşinizden biraz tolerans isteyin hem siz toparlanırsınız hem anneniz bu durumda annenizle ayrı kalmakta sizin için üzücü olabilir böyle zamanlarda eşlerin anlayışı çok önemli

Allah sabırlar versin.
Kardeşiniz varmış, anneniz gelmez herhalde sizinle.
Kaybınız henüz çok yeni, bir süre daha kalabilirsiniz, eşiniz anlamalı bunu.
Korkularınızı anladım. İnanıyorsanız dua edin, okuyun ve korkmanızın yersiz olduğuna inandırın kendinizi.
Ferahlıklar dilerim, zor şey.

Eşinizden bu durumda anlayışlı olmalı, olmuyorsa da mecbur bırakmalısınız.
Daha acınız tazeyken ne bu acelesi?
Ölüm bu, sanki keyfi bir durumdam dolayı oradasınız.
Peki eşiniz hiç gelmedi mi cenaze evine, siz yalnız mı gittiniz.
Her anımda yanımdaydı canım

Allah sabırlar versin.
Kardeşiniz varmış, anneniz gelmez herhalde sizinle.
Kaybınız henüz çok yeni, bir süre daha kalabilirsiniz, eşiniz anlamalı bunu.
Korkularınızı anladım. İnanıyorsanız dua edin, okuyun ve korkmanızın yersiz olduğuna inandırın kendinizi.
Ferahlıklar dilerim, zor şey.
Allah razı olsun sağ olun

Odadan odaya geçerken bazen bende korkarim
Biri beni kovaliyor gibi yada yakalayacak gibi :))
Allah Allah, çok ilginç. Neden böyle hissettiğinize dair bir fikriniz var mı? 🤔
Annem bakıma muhtaç değil fiziksel ya da madden. Sadece manen muhtaç. İki kardeşim var biri çalışıyor biri de okuyor yoksa yanımda götürecem ama mümkün değil
Annenizi diğer kardeşleriniz yanına alabilir. Sizin götürmeniz niçin mümkün değil peki?

Bilemiyorum böyle zamanlarda aile kenetlenir, birbirine destek olur. Eşiniz dahil herkesin fedakarlık yapması lazım. Kardeşleriniz ve sizin de.

Eşiniz anlayışsız biri mi? Neden gel diyor?

Allah Allah, çok ilginç. Neden böyle hissettiğinize dair bir fikriniz var mı? 🤔

Annenizi diğer kardeşleriniz yanına alabilir. Sizin götürmeniz niçin mümkün değil peki?

Bilemiyorum böyle zamanlarda aile kenetlenir, birbirine destek olur. Eşiniz dahil herkesin fedakarlık yapması lazım. Kardeşleriniz ve sizin de.

Eşiniz anlayışsız biri mi? Neden gel diyor?
Mümkün olmaması kardeşimin işi dolayısıyla onu birakip da benimle gelecek değil yoksa eşim iyidir ama o da orda sensizim diyor felan

Back
X