Lütfen okuyun!! Ne yapmam lazım

Canım çok zor bir durum öncelikle başın sağolsun. Kardeşin işe gidiyormuş bak kocanda işe gidiyor orda yanlız. Seninde onun yanına gitmen lazım. İlk zamanlar annenle sürekli telefonda görüşürsün. Böyle acılar bizi büyütüyor malesef.

Evde sure aç dinle okumayı bilmiyorsan rahatlatır seni. güvende hissedersin. Kayıplardan sonra oluyor böyle. Bnde babannemde banyoya girememiştim sanki duşta yanıma geelcek gibi.

Çok zor Allah yardımcın olsun. Başın sağolsun tekrardan.
Kadının babası ölmüş. Dediğiniz şey kocanda işe gidiyor yalnız mı? Daha 10 gün on gün. Ben demiyorum senelerce orda dursun. Ama çok erken.

Başınız sağolsun. 10 günde ne bu acelesi eşinizin. Böyle günlerde bir arada olunmayacak ne zaman olunacak. Eşinize anlayışlı olması gerektiğini bir müddet daha kalmak istediğinizi söyleyin.
Evinize dönünce de hem kaybınız hem korkularınız için uzman yardımı alın.

Başin sağolsun ilk önce.

Bence daha 1 hafta kal ve ondan sonra eşinin yanina git. Sirf aile yok diye, eşine gitmek istememende tuhaf. Sevmiyormusun eşini? Yani acin taze evet, ama insan hayat arkadaşininda bu yaralari sarmasini ister.

Neticede yeni evlisin ve yinede 3 hafta annenlerde kalabildin. Annende yanliz değil, kardeşler var. Toplumca artik bu ölümüde kabul etmeliyiz. Annenin yaninda kalarak, bazi şeyleri kabul etmek hatta daha zor olur.

Sık sık anneni ararsin, imkan oldukça gidersin annenlere. Eşinide anlaman lazim. Oda seni anlamasi lazim. Beraber toparlanin.

Benim anlamadığım ortalıkta 2 tane kocaman iş-güç sahibi adam var ve ikisi de kendisine duygusal ve/veya fiziksel yönden bakamayacak kdr beceriksiz. Biri karısı olmadan 10 gün anca dayanabilmiş, diğeri annesi olmadan evde tek başına bir süre idare edemiyor. Kadınlara gerçekten yazık

Ah canım benim başın sağolsun..Baban nasıl vefat etti acaba vefat şeklimi psikolojini bozdu?Evet acın çok taze.Ama 10 gün az bir süre atlatabilmek için.Henüz bir aylık evlisin eşinde kendince haklı belki ..ondan bir süre daha idare etmesini istesen,yanına döndüğündede psikolojik destek alsan iyi olur sanki..
Yani anlıyorum seni ve korkularını ama bununda sonu yok maalesef..birgün illaki döneceksin ...kendini ne kadar çabuk alıştırırsan bu duruma o kadar iyi..psikolojik desteği unutma😉

Bir aylık evliyim ve 10 gün önce babamı kaybettim. Eşimin işi dolayısıyla memleketten uzak oturuyoruz. Ben anneme destek olayım diye burda kalmaya devam ediyorum . Eşim de gel artık diyor. Hem annemi bırakamıyorum hem de içime bir korku girdi bir odadan başka odaya geçemiyorum. Aşırı psikoljim bozuk. Aşırı korkuyorum . Gidersem evde yalnız kalacağım günler olacak hepten kafayı yerim herhalde eşim de yalnız orada ne yapcam bilmiyorum. Yanımda götüreceğim ne onlardan biri ne de bizden biri var. Gidemem yoksa ruh sagligim iyice gidecek. Sizce ne yapmalıyım
Bir evliliğin var

Annenizi bu durumda bırakıp nasıl gideceksiniz ya bir de kardeşiniz kaç yaşinda Allah aşkına ise gidiyor olması ne değiştirecek annenize bağımlı mi kendi kendini idare ettiremiyor mu garip geldi bana böyle bir durumda aile kenetlenir esinizde anlayış göstermemiş ozlemenin sırası mi şuan

Burda senin ne yapmak istediğin önemli.
Ben annemib ölümünde 4. Gün babamla kardeşimi bırakıp evime dönmüştüm. Çünkü bana yalnızlık daha iyi geliyordu. Sen de annenle kalmak gönlünden geçiyorsa ve daha iyi hissediyorsan biraz daha kal tabi.

Babanızı 10 gün önce kaybetmişsiniz ve şuan sizin yaralarınızı / ailenizin yaralarınıancak birbiriniz iyileştirirsiniz. Kocam bana baskı yapsa yüzüne telefonu kapatırım uzunca bir zaman da konuşmak istemem. Ne kadar gaddar bazı insanlar. Panik atak geldi aklıma. Çarpıntı var mı ?

Mümkün olmaması kardeşimin işi dolayısıyla onu birakip da benimle gelecek değil yoksa eşim iyidir ama o da orda sensizim diyor felan
Yahu sensizim falan demek ??? Böyle bir durumdayken? Of neyse yazmayayım ben yaw. İyilik kavramı herkese göre değişiyor sahiden.

10 gün daha kalıp evinize gidin anneniz kardeşinizle kalsın başınız sağ olsun

Bir aylık evliyim ve 10 gün önce babamı kaybettim. Eşimin işi dolayısıyla memleketten uzak oturuyoruz. Ben anneme destek olayım diye burda kalmaya devam ediyorum . Eşim de gel artık diyor. Hem annemi bırakamıyorum hem de içime bir korku girdi bir odadan başka odaya geçemiyorum. Aşırı psikoljim bozuk. Aşırı korkuyorum . Gidersem evde yalnız kalacağım günler olacak hepten kafayı yerim herhalde eşim de yalnız orada ne yapcam bilmiyorum. Yanımda götüreceğim ne onlardan biri ne de bizden biri var. Gidemem yoksa ruh sagligim iyice gidecek. Sizce ne yapmalıyım
Öncelikle başın sağolsun, Allah rahmet eylesin.

Gebeliğe hazırlık bölümünde 3 aylık evliyim demiştin? Şuan 4.ay falan olması lazım.
Hatta hamile miyim acaba diye soru falan sormuştun? Olayları daha doğru yazarsan buradaki insanlarda sana daha doğru cevaplar verir.

Öncelikle başın sağolsun, Allah rahmet eylesin.

Gebeliğe hazırlık bölümünde 3 aylık evliyim demiştin? Şuan 4.ay falan olması lazım.
Hatta hamile miyim acaba diye soru falan sormuştun? Olayları daha doğru yazarsan buradaki insanlarda sana daha doğru cevaplar ver

Yanlış yazmışım yoksa yalan değil hanımefendi hem oraya takılmanız böyle bir durumda beni şaşırttı normal durumda hadi neyse diyecem de bu durumda buna takılmanız pes

Back
X