P
pink_dream
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pink_dream
-
çeşitli o özel sebebleri merak ettim dogrusu
[/QUOTE
Aslında değişen hayat şartlarının insanları olumlu yada olumsuz etkilemesi ile ilgili bir durum.Kısaca bu sekilde yazmam doğru olur.:çok üzgünüm:
Canım aynı olay başıma gelmişti. Tek farkı nişanlım değildi. Severek ayrılmıştık ve buluşuyorduk konu bize hiç gelmiyordu. Her buluşmada belki acaba bu sefer konuşur muyuz diye düşünerek gidiyordum ama olmuyordu. Zaman geçtikten sonra yanlış yaptığımı düşündüm ben çok seviyordum o da bunu bilyordu. Amacı neydi bilmiyorum acı çektirmek mi yoksa emin olmak mıydı anlayamıyordum. Sonuç ikimizde iki yabancı gibi olduk yaşadıklarımdan yaşattıklarından. Arkadaşın belki tekrar bi umut istiyor, belki onu gerçekten sevip sevmediğini görmek istiyor, belki de kendisini sorguluyor acaba birşeyler bitti mi diye, belki de hiçbiri değil bilemeyeceğim. Ama sana bu durum acı veriyorsa ve bir çıkar yol yoksa bence buluşma :1no2:
Canım aynı olay başıma gelmişti. Tek farkı nişanlım değildi. Severek ayrılmıştık ve buluşuyorduk konu bize hiç gelmiyordu. Her buluşmada belki acaba bu sefer konuşur muyuz diye düşünerek gidiyordum ama olmuyordu. Zaman geçtikten sonra yanlış yaptığımı düşündüm ben çok seviyordum o da bunu bilyordu. Amacı neydi bilmiyorum acı çektirmek mi yoksa emin olmak mıydı anlayamıyordum. Sonuç ikimizde iki yabancı gibi olduk yaşadıklarımdan yaşattıklarından. Arkadaşın belki tekrar bi umut istiyor, belki onu gerçekten sevip sevmediğini görmek istiyor, belki de kendisini sorguluyor acaba birşeyler bitti mi diye, belki de hiçbiri değil bilemeyeceğim. Ama sana bu durum acı veriyorsa ve bir çıkar yol yoksa bence buluşma :1no2:
kendi içinde gelgitler yaşıyor ve sorunlarınızı aşabilirmisiniz diye görmek için seninle
görüşüyor olabilir.ben çok sabırsız biriyim öyle buluşmazdım,sorardım kardeş isteğin ne diye.
sende öyle yap,bakma erkekler açık ve net kızlardan daha çok hoşlanıyo ve güveniyo..
canım bende sevgılımden ayrıldım ve benıde gecen hafta aradı aklımı karıstırdıii
ben unutmaya calısırken ve kendımı sartlandırmışken
bu hareketı acaba sevıyormu yoksa benı unuttumu neden aradı dıye duygularım allak bullak oldu
gecen haftadan berı beklıyorum ararmı dıye
bende sevıyorum hemde cok
sevgı tek basına yetmıyor bazen sevmekte vazgecmektır
olmayıncada bır sey olmuyor zorlamayla fılan
bu erkekler neden boyledırler anlamam soylıyecek ne varsa soylemek yerıne boyle bızı uzuyorlar
hatta ben gecen hafta derdım vara konu actım aklım karıstı dıye
anca akıl karıstırıyorlar ve emınımkı suandada bızden daha rahatlardır
sevıyorum ama kızyorumda... bende ıcımı doktum
ALLAH HAYIRLISINI VERSIN VE AKILDA
ne için tekrar görüştünüz benim için o önemli.havadan sudan konuşmak içinmi.elle tutulur bir sebepmi.size olan özlemi değilse konu boşuna ümitlenmeyın.neden söylemesinki duygularını hadi biz bayanlar gereksiz gurur falan yapıyoruz söylemiyoruz.ama erkekler daha rahat bu konularda.çözemedim.ben dayanamaz sorardım.hergün kafayı yiyeceğime.sizde açık açık konuşun.yolunuzu çizina.s.
Sonra ne oldu peki ayrıldınız mı canım?Merak ettim doğrusu ?_Bizde şu an iki yabancı gibiyiz kanıma dokunmuyor değil senağlama
:sm_confused:Size danışmak istiyorum kızlar bir konu hakkında.Çeşitli özel sebeplerden dolayı severek ayrıldığınız nişanlınız ile bir telefon görüşmesi söz konusu oldu ve görüşmek istedi sizinle yüzyüze geldiniz ama ilişkiniz hakkında pek konuşamadan görüşmeniz bitti sonrasında ise yine görüşme kararı aldınız ama kafama takılan konu şu erkek sevmese yine de görüşmek ister mi ?yani hissiyatlı bir hareket mi bu yoksa gerçekten sevdiği için mi?Bunu şu an tasavvur edemiyorum ben ama ben böyle bir durumun içindeyim tekrar bir araya gelip görüşcez ama konumuz nasıl acılır ve ben ne söylerim gerçekten bilemiyorum tek bildiğim onu sevdiğim ....Ama bazen sadece sevgi de yetmiyor ki...Fikirleriniz benim için değerli ne olur yorum yapın arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?