Lütfen okuyun ve bi kelimede olsa yorum yapın :)

WERWISH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
24
0
86
37
İstanbul
kızlar kısa ve öz anlatıcam dkendi başinıza geldini düşüneek ban cvp verin nolurrrrrrrrrr ben netten bi arapla tanıştım çok uzun zamndır görüşüoruz ve birbirimize ilgi duyuyoruz istanbula gelicek benim için eğer gerçekten birbirimizi seversek evlenme kararı alacağız ama sorun suki ailemmmmmmm nasıl izin vercek banaaaaaaaaaa offfffffffffff nasıl ikna ederim böle bi durumda:asigim:

Bana nette tanisma pek dogru gelmiyor size fikir vericek bir yorum yapamiaycagim.
Farkli bir kultur ayni zamanda..Hakkinizda hayirlisi olsun

aslında haklısın ama karsıdan bakınca öle görünüo biliorum işin içinde olunca çok farklııııııııı zaten hayırlı ise olsun gelsin biran önce ne olcaksa olsun üffffffffff valla daraldım ben

netten biriyle tanışıp evlilik kararını alabilmek büyük cesaret geliyor şuanda bana

tanıştıgınız kişi arap mı?
eger öyleyse arapların genelde 3-4 karısı olur bildigim kadarıylabilmiyorumkismile

cesaret işi biliorum ama neden olmasınkiiiiii ayrıca bütün araplar aynı değil cnm :) türklerdede var böle insanalr arap kısmı yok saysak ailemmmmmmmmmmmmmmm annem olmaz dioooooooooo

Bi gelsin , görüşün , iyice tanıyın ondan sonra kararınızı verin..
Daha görmeden , tam tanımadan böyle konulara girmeyin ..
Belki tekin biri bile değildir..

doğru hepsi bir degil.
ailen haklı türk erkeginin suyumu cıkmış kız:roflol:

ailenden uzak olucaksın... eşinle sorun yaşadıgında kimle dertleşicen
her an ailen yanında olmucak
ve cevren tamamiyle degişicek ordaki insanlara ve ortama alışman baya zaman alcak
bunları iyi düşün derim

valla kızlar ister kzın bana ister hak verin ama bu türk erkekleri bi garip ya ben çözemedim dediğin gibi ben bi görüşim ailem 4 saat uzakta sadece illa olcak demiorum ama isterim olmasını ayrıca çok tşşkler yorunlarınız için annem uzak die istemio aslında fazla ses çıkardığı yok ama olumunekankayizsmile

hemen anlaıyorum dubaide yasıyan bi suriyeli bi firmada satış müdürü beni türk bi bayanla tanıştırdı dubaiden o bayanda bi arapla evli bnmkinin ii biri oldunu söylediki fazla bi arkdaşlıkları yokmuş sadece iş ortamı ve buraya gelicek hem beni görmeye hemde türk bi arkdaşi var erkek evlenio istanbulda onun düğününe gidicez

Yaşınız kaç bilmiyorum ama nacizane önerim..
netten tanıstıgınız insanlara güvenmeyin.. ırk farketmez..
görüşeceksenizde iyice tanıdıktan sonra evlilik olayına gidin -ki bu insan bizim insanımızı gibi degil epey bir tanıma performansyonu sarfedeceksiniz anlamına geliyor.

aslında ben nette tanışıp evlilik kararı alan insanların cesaretine hayranım.içlerinden tabiki çok mutlu olan vardır.ama sizin ki biraz uzakmış ta.ben olsam galiba cesaret edemezdim.

ilk defa göreceksin yanlış mı anladım
ve düğüne gitceksiniz
ya gazozuna hap atarsa falan hiç korkmuyo musun
anam ben korkarım öyle alengirli işlerden
bence dikkat et.
organ mafyasıdır, sapıktır falan ne bilim..

canım sen maceramı arıyosun kendine....bence olmıcak iş nette ne kadar tanıyablrsn 2. si gelse bile ne kadar kalıcak ve gene ne kadar tanıcaksın....

canım kendi kültüründen birisiyle tanışıp evlenmeni tavsiye ederim bitanem....hayırlı günleropuyorumnanaktan

ilk defa göreceksin yanlış mı anladım
ve düğüne gitceksiniz
ya gazozuna hap atarsa falan hiç korkmuyo musun
anam ben korkarım öyle alengirli işlerden
bence dikkat et.
organ mafyasıdır, sapıktır falan ne bilim..

valla olabilir, düğüne gidipte dönmemekte varsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
önyargılı olmamak lazım ama tedbiride elden bırakıp futursuz davranmamak da lazım
bence netten tanıştığın yeni göreceğin biriyle düğüne müğüne, hiçbir yere gitmemelisin
kalabalık bi ortamda buluşup tanışın, sonra herkes evine, evine giderkende geldiğin gibi git mümkünse, otobüsle geldiysen otobüsle dön
hiç mi gazete okumuyorsun şekerim
:hulya:

Son düzenleme:
Eşimle netten tanıştım..Çok da mutluyuz..:nazar:
Ancak benim eşimi araştırabilme imkanım vardı..Uzak ülkeden biri olsa geri adım atardım,ilk görüşte evlenmeyi düşünmezdim..biz eşimle nette tanıştık ama birbirimizi nette değil özel günlük hayatımızda tanıdık ve bir zaman sonra evlenmeye karar verdik..net sadece aracı oldu bize..
Kısmet netten,sokakta kafeden ,arkadaş ortamından ya da iş yerinden hiç farketmez..Gözü açık olmak gerek,her söylenilene kanmamak gerek sadece..Sonuçta nettekine güvenilmez,sokakta ,kafede tanıştığına güvenilir diye durum söz konusu olamaz..Yalan söyleyen insan gerçek hayatta da yalana başvuruyor..Eşi ile ,eşinin ailesi ile ,sevgilisi ile sorun yaşayan,aldatılan insanlar hep netten tanıştıkları kişiler yüzünden mi sorun yaşıyorlar yoksa gerçek hayatlarında tanıştıkları insanlarla mı ? Evlilik azcık şans işi..Yıllarca çıkarsınız ama evlendiğinizde umduğunuzdan ya da tanıdığınızı sandığınız insandan bambaşka biri ile karşılaşabilirsiniz.

ben onaylamiyorum bu net olaylarini ayiptir sormasi sadece nette gördugun bir insanla nasil evlilik karari aliyorsun-cesaretine hayran kaldim - cok acele ediyorsun sanki, önce gercekte bi kendin tanimaya calis sonra aileni kat isin icine. Acele ise seytan karisir derler... :olmaz:

eşimle netten tanıştım..çok da mutluyuz..:nazar:
Ancak benim eşimi araştırabilme imkanım vardı..uzak ülkeden biri olsa geri adım atardım,ilk görüşte evlenmeyi düşünmezdim..biz eşimle nette tanıştık ama birbirimizi nette değil özel günlük hayatımızda tanıdık ve bir zaman sonra evlenmeye karar verdik..net sadece aracı oldu bize..
Kısmet netten,sokakta kafeden ,arkadaş ortamından ya da iş yerinden hiç farketmez..gözü açık olmak gerek,her söylenilene kanmamak gerek sadece..sonuçta nettekine güvenilmez,sokakta ,kafede tanıştığına güvenilir diye durum söz konusu olamaz..yalan söyleyen insan gerçek hayatta da yalana başvuruyor..eşi ile ,eşinin ailesi ile ,sevgilisi ile sorun yaşayan,aldatılan insanlar hep netten tanıştıkları kişiler yüzünden mi sorun yaşıyorlar yoksa gerçek hayatlarında tanıştıkları insanlarla mı ? Evlilik azcık şans işi..yıllarca çıkarsınız ama evlendiğinizde umduğunuzdan ya da tanıdığınızı sandığınız insandan bambaşka biri ile karşılaşabilirsiniz.

yani netten soskaktan ordan burdan değil mesele tabiki tanımadan olmaz karsımdakide böle düşünüo tek seferde gelmesiylede olmıcak daha cok gidip gelicek :) yani siz hiç mi görmüyorsunuz severek evlenip sonra hayatı mahvolan yada yıllardır b,rbrini tanıyıp evlenp sonra gerçek yüzlerini gören bencede evlilik şans işi karsındaki ne sölerse sölesin sölemek değl yapmak marifet bu arada gelişe olayları anlatıcammmmmmm o gelmeden ben heyecanlanıyorum yaaaaaaaaaaa[/ı]

Back
X