Lütfen okuyun ve bi kelimede olsa yorum yapın :)

yani netten soskaktan ordan burdan değil mesele tabiki tanımadan olmaz karsımdakide böle düşünüo tek seferde gelmesiylede olmıcak daha cok gidip gelicek :) yani siz hiç mi görmüyorsunuz severek evlenip sonra hayatı mahvolan yada yıllardır b,rbrini tanıyıp evlenp sonra gerçek yüzlerini gören bencede evlilik şans işi karsındaki ne sölerse sölesin sölemek değl yapmak marifet bu arada gelişe olayları anlatıcammmmmmm o gelmeden ben heyecanlanıyorum yaaaaaaaaaaa[/ı]

bir süre gidip gelsin..Aile yapısını iyice öğrenin..işini vs hepsini öğrenin ,söylediklerinin doğruluğunu çok iyice araştırın..kafa yapısının size uyup uymadığını tartın iyice...hayırlısı...

Bende eşimle netten tanışıp evlendim. Ben almanyada o türkiyede oturuyordu. Yani illa internetten tanıdığın biri sapık yada katil yada seni aldatacak diye bişi yok. Annem ve babam akrabaydılar. 20 sene sonra babam onu aldattı. İnsanın kendi ailesi bile nankör çıkıyo. İlla netten tanıdığın da öyle olacak diye bişi yok. Benim netten tanıdığım arkadaşlarım bursadan aydına benim düğünüme geldiler. Bu biraz şans işi. Ama körükörüne de güvenmek olmaz. Ben çok araştırdım. Aİlem de öyle. Bence sende ilk başta araştır. Pat diye evlenelim deme. Naza çek kendini laelaelaelaelae

Bende eşimle netten tanışıp evlendim. Ben almanyada o türkiyede oturuyordu. Yani illa internetten tanıdığın biri sapık yada katil yada seni aldatacak diye bişi yok. Annem ve babam akrabaydılar. 20 sene sonra babam onu aldattı. İnsanın kendi ailesi bile nankör çıkıyo. İlla netten tanıdığın da öyle olacak diye bişi yok. Benim netten tanıdığım arkadaşlarım bursadan aydına benim düğünüme geldiler. Bu biraz şans işi. Ama körükörüne de güvenmek olmaz. Ben çok araştırdım. Aİlem de öyle. Bence sende ilk başta araştır. Pat diye evlenelim deme. Naza çek kendini laelaelaelaelae

Allah mutlu etsin..:nazar:

allah mutlu mesut etsin sana katılıyorum tabiki kötü niyetliinsanlar var yopk değil ama netteki insanlar biri sen diğeri bennnn biri abin biiri dayın yani iyide var kötüde ben araştırmıcam demiorumki :) ama buraya bu konuyu açmakla çok ii etmişim görüşleriniz bnm için cok değerli ALLAH hayırlı ise olmasını nasip etsin inşallahhh

kızlar kısa ve öz anlatıcam dkendi başinıza geldini düşüneek ban cvp verin nolurrrrrrrrrr ben netten bi arapla tanıştım çok uzun zamndır görüşüoruz ve birbirimize ilgi duyuyoruz istanbula gelicek benim için eğer gerçekten birbirimizi seversek evlenme kararı alacağız ama sorun suki ailemmmmmmm nasıl izin vercek banaaaaaaaaaa offfffffffffff nasıl ikna ederim böle bi durumda:asigim:

bence bir gör, yüz yüze tanı.
bakalım elektriğiniz tutacak mı, bir insanı canlı görmek apayrıdır
gördüğünde daha da bağlanabilirsin yada bir anda uzaklaşabilirsin de
ondan sonra düşün derim bu tip şeyleri
şimdiden kafa yorman gereksiz diye düşünüyorum.

hemen anlaıyorum dubaide yasıyan bi suriyeli bi firmada satış müdürü beni türk bi bayanla tanıştırdı dubaiden o bayanda bi arapla evli bnmkinin ii biri oldunu söylediki fazla bi arkdaşlıkları yokmuş sadece iş ortamı ve buraya gelicek hem beni görmeye hemde türk bi arkdaşi var erkek evlenio istanbulda onun düğününe gidicez

valla şimdi bu adamın asıl gelme amacı senmisin yoksa hazır arkadaşımın düğününe gelmişken merveyide aradan çıkarayım, bi tanışayım mı

ayrıca kızlar hemen savunmaya geçmişsiniz, allah evliliğinizin mutluluğunu daim etsin, haklsıınız, netteki her insan kötü sapık vs.. diye bişey yok, sonuçta bizde burda, sanal ortam olan kk da, gerçekte birbirimizi tanımıyoruz ama konuşuyoruz biz kötümüyüz yani, değiliz

ama nette ki her insan kötü değildir mantığıyla bi kız netten tanıştığı bi erkekle rahatça görüşmemeli bence, tedbirlerini alıp görüşmeli
üstelik adam başka ülkeden başka kültürden, hiç mi kadın ticareti haberlerini okumuyorsunuz allah aşkına,
üstelik başlık sabihi hemen yeni taze tanıştığı bi adamla düğüne gidecek, bişeyler yenilcek içilcek falan
yani bi düşünün kızınız başlık sahibiyle bire bir aynı durumda olsa ama bakın birebir aynı durumda diyorum, allah aşkına hanginiz izin verir kızına
tamam önyargılı olunmasın ama bu soru işaretleri geçene kadarda tedbirli bi şekilde görüşülmeli

Son düzenleme:
arap derken hangi ülkenin arabı? bir de şimdi aşkım cicim ama 5-10 yıl sonra ya alırsa 2.yi sonra 3. yü... malum 4e kadar yolu var onların mantığında...

ay aklıma kızım olmadan asla filmi geldi, ordada çok medeni görünüyodu başroldeki adam ama karısını ülkesine götürünce işler 180 derece değişmişti, tabii o sadece bi filmdi, ama gene de insanın aklına geliyor

insan kendi memleketindeki kişilere güvenemiyor.yabancıya güvenmek herşeyleri farklı adetleri töreleri tarzları .iyi düşünmek iyi tanımak lazım.öyle evlilik gibi çok önemli kararları vermek lazım

lütfen duygularınla değil mantığınla karar ver çok zor bir durum...son pişmanlık fayda etmiyorr malesef
sadece kendini üzdüğünle kalırsın...allah yardımcın olsun cnm...

hepinize hak veriyorum vermiyor değilim tabikide kör
ü körüne bişiyler yapcak değilim gelsin tanışalım görü
şelim nolcnı bende bilmiorum kim bilebilirkiiiiii başta sölediklerim işin hayal kısmı bu hayal güzel bi bi şekilde gerçeklerşmesini istiorum ben sadece belki gerçekleşmezde bu arada arap suriyeli fakat dubai de çaliştığı için orda yasıyor

n616457328_2453383_3340585.jpg
tipinde bi yorum alayım :)

Ben Arap kültürünü az çok biliyorum.İki farklı Arap ülkesinde kaldım,gördüm...Kültür olayı baya farklı.Eğer bu sorun olmaz diyorsan şuna iyice emin ol; Umarım bu netten tanıştığın insan Türkiye gibi cennet bir ülkede yaşamak için seni kullanma planlarında değildir.Çünkü; onların ülkelerine göre Türkiye paha biçilmez biryer.Türkiye deyince akan sular duruyor onlar için.Dilerim kullanılmazsın bu konuda.
Eğer çok sevdiysen ve anlaştıysanız,candan sevildiğine inandıysan aileni ikna edersin...

Haa,bir de kamerada gördüğün yüz farklı da çıkabilir karşına...Sanal böyle birşey.Benim bir zamanlar yurtdışından konuştuğum biri çok daha kötü çıkmıştı...:roflol:

Ben Arap kültürünü az çok biliyorum.İki farklı Arap ülkesinde kaldım,gördüm...Kültür olayı baya farklı.Eğer bu sorun olmaz diyorsan şuna iyice emin ol; Umarım bu netten tanıştığın insan Türkiye gibi cennet bir ülkede yaşamak için seni kullanma planlarında değildir.Çünkü; onların ülkelerine göre Türkiye paha biçilmez biryer.Türkiye deyince akan sular duruyor onlar için.Dilerim kullanılmazsın bu konuda.
Eğer çok sevdiysen ve anlaştıysanız,candan sevildiğine inandıysan aileni ikna edersin...

Haa,bir de kamerada gördüğün yüz farklı da çıkabilir karşına...Sanal böyle birşey.Benim bir zamanlar yurtdışından konuştuğum biri çok daha kötü çıkmıştı...:roflol:

temmuzda görcez canım zaten hoşlanmazsam bu iş yatarrrrrrr ehehehh çok ahım şahım biri değil ama ben şimdilik onun hakkında iyi şeyler düşünüyorum resmini koyabilseydim ii olurdu aslında türk arkdaşi çok öle bi niyeti olsa gelir yaşardı burda zaten dubaide iş imkanı burdAN KAT KAT FAZLA

temmuzda görcez canım zaten hoşlanmazsam bu iş yatarrrrrrr ehehehh çok ahım şahım biri değil ama ben şimdilik onun hakkında iyi şeyler düşünüyorum resmini koyabilseydim ii olurdu aslında türk arkdaşi çok öle bi niyeti olsa gelir yaşardı burda zaten dubaide iş imkanı burdan kat kat fazla

[sıze="2"]resim yükledim galibaaaaaaaaa ehehhe[/sıze]

Eklentiler

• $n616457328_2453383_3340585.webp
    $n616457328_2453383_3340585.webp
    2 KB · Görüntüleme: 40
gelsin tanisin..bakalim netteki gibi uyusacakmisiniz..bence de hemen dugune falan gitme..tedbirli davran ki sonra pisman olma..

Back
X