Lütfen okuyun ve bi kelimede olsa yorum yapın :)

ben de internette olusan birlikteliklere anlam veremeyenlerdenim..
internette konusurken sadece taktigimiz maskelere gore konusuyoruz, davraniyoruz, karsimizdaki de oyle olunca iyi olan huylarinin yaninda kotu olanlari gormeye imkan olmuyor malesef..
tabi ki de herkes bu sekilde davranmiyordur ama benim bu konuda kesinlikle bir onyargim var.
ustelik siz hem internet araciligiyla tanismissiniz, hem de tanistiginiz kisi millet olarak farkli. hal boyle olunca insan iki kere dusunur. size tavsiyem tedbiri elden birakmayin kesinlikle. dikkatli davranin..

Benim annemin bir öğretmen arkadaşı yaşı gençti tabi o sıralarda bir ürdünlüyle anlaşmış işte evlendiler filan resmi nikah adam 2 hafta mı 2 aymı ne kalmış sonra yok bulunmuyorda boşandı o da. Normalde çok zengin görünüyordu yani baya göz boyamış sanırım. Evlendikten sonra da toz olmuş gitmiş. Dikkatli ol derim. Yapacağın evlilik bi süre sonra onun için bir anlam ifade etmeyebilir. Hani burdan biri olsa korkar filan ttekrar evlilikte sorun olur diye ama bu Dubai de sonuçta istediği kadarda evlenir senin evliliğin hükmü kalmayabilir.

ben de olumlu bakmıyorum internetten olan birlikteliklere..insan gördüğü bir seyler paylaştığı insana bile kolay kolay güvenemiyor ama madem buluşmak ve karar varmak istiyorsun bir an önce yapki kararsızlıktan kurtulasın. ailene gelince..bir anne babanın düşündüğü ilk sey çocuğunun mutlu ve güvenli olması. bu konuda ikna olmalarının tek sartı onu görüp tanımaları.başka şekilde ikna olmazlar.

evet ama onu görmeleriçin önce görmek istemeleri llazım yaaaaaaaaaa bizimkileri tanışmaya nası ,kna edecem ben :):)

ben de internette olusan birlikteliklere anlam veremeyenlerdenim..
internette konusurken sadece taktigimiz maskelere gore konusuyoruz, davraniyoruz, karsimizdaki de oyle olunca iyi olan huylarinin yaninda kotu olanlari gormeye imkan olmuyor malesef..
tabi ki de herkes bu sekilde davranmiyordur ama benim bu konuda kesinlikle bir onyargim var.
ustelik siz hem internet araciligiyla tanismissiniz, hem de tanistiginiz kisi millet olarak farkli. hal boyle olunca insan iki kere dusunur. size tavsiyem tedbiri elden birakmayin kesinlikle. dikkatli davranin..
ya dediğiniz gibi sadece tanışılıyo, ama okulda tanışmakla, birinin aracı olup tanıştırmasıyla ne farkı var, sadece tanışıyosun, sonrası reel hayatta oluyo zaten buluşuyosun, konuşuyosun, anlaşıyosun... bu kısmet işi kiminle nerde ne şekilde tanışacağımızı Allah bilir. tabi internetten biriyle tanışmadım ama bence bu şekilde yani, internette yazan insanlar da sizin benim gibi insanlar, adamla tanıştı diye alıp cebine koymicak, bi şekilde yüz yüze görüşcek belki çok iyi anlaşacak nerden biliyoruz, tanışma şekli ne olursa olsun dikkat etmek gerekiyo zaten, sonuçta evlilik çocuk oyuncağı deil...boshayallersmile

ya dediğiniz gibi sadece tanışılıyo, ama okulda tanışmakla, birinin aracı olup tanıştırmasıyla ne farkı var, sadece tanışıyosun, sonrası reel hayatta oluyo zaten buluşuyosun, konuşuyosun, anlaşıyosun... bu kısmet işi kiminle nerde ne şekilde tanışacağımızı Allah bilir. tabi internetten biriyle tanışmadım ama bence bu şekilde yani, internette yazan insanlar da sizin benim gibi insanlar, adamla tanıştı diye alıp cebine koymicak, bi şekilde yüz yüze görüşcek belki çok iyi anlaşacak nerden biliyoruz, tanışma şekli ne olursa olsun dikkat etmek gerekiyo zaten, sonuçta evlilik çocuk oyuncağı deil...boshayallersmile

ay cnm nasılda gzel anlatmışşsın düşüncelerimi tabiki heemn evlenmicez eheh oda bende önce anlaşacağızmı gerçekten beğenecezmi birbirimizi görücez yani türk arkadaşida çok fazla onlardanda fikir ediniyorum dubaide evlenir istediği kadar dior arkdaşimız neden arapların hepsine 3 4 kadınlıymıi gibi bakyorlar türklerdede var bölesii :) anlaşırsak ve hoşlanırsak ve tabiki ailemde ikna olursa ne gibi bi sorun olabilirkii?

banada çok ters geliyor intntten tanışıp arkadaş olmalar evlenmeler .nasıl güveneceksin .yeri geliyor insan burnunun dibindekiyi tanıyamıyor . sen bilirsin hakkında hayırlısı.

Ya cnm yani bliyosun araplara karşı bi önyargı vardır toplumumuzda taa dünya savaşına dayanır arkamzdan vurdukları için bizi..neyse tabi bütün araplar aynı değildir, inşallah sana en iyilerinden biri denk gelmiştir, ist.a geldiğinde daha netleşir düşüncelerin, duyguların. Aşk bu sanal, gerçek diye ayırt etmiyor, inşallah mutlu olursunuz, tabi toplumsal farklılıklar var ama hiçbişey imkansız değil :) Çok mutlu olman dileğimle ...

Ya cnm yani bliyosun araplara karşı bi önyargı vardır toplumumuzda taa dünya savaşına dayanır arkamzdan vurdukları için bizi..neyse tabi bütün araplar aynı değildir, inşallah sana en iyilerinden biri denk gelmiştir, ist.a geldiğinde daha netleşir düşüncelerin, duyguların. Aşk bu sanal, gerçek diye ayırt etmiyor, inşallah mutlu olursunuz, tabi toplumsal farklılıklar var ama hiçbişey imkansız değil :) Çok mutlu olman dileğimle ...

tatlım çok teşşekür ederim olmasa bile böle şeyler duymak hoş oluyor tekrar teşekkr ederim :) tatlı dil işte ehehheh illa olcak değil zaten olumunekankayizsmile

Back
X