Lütfen okuyun ve bi kelimede olsa yorum yapın :)

yok kız o kadarda değilllll zaten ben indirsem nolcak bizimkiler benm kafama indirirene tavamı desemmmmmmmm oklavamıııı ehheheh bi t

Ailenle de tanıştırırsın zamanı gelince..Ailen de araştırsın onu..Ailenin de durumu bildiğini bilmesi iyi olur...

Ailenle de tanıştırırsın zamanı gelince..Ailen de araştırsın onu..Ailenin de durumu bildiğini bilmesi iyi olur...

tatlım ailem şimdiden bilioo herşeyi ben sölemeden gizli bişi yapmam kiii oda bilio bildiklerini ve ailemi o ikna edicekmiş öle dio valla ehhehehzemuszemus

tatlım ailem şimdiden bilioo herşeyi ben sölemeden gizli bişi yapmam kiii oda bilio bildiklerini ve ailemi o ikna edicekmiş öle dio valla ehhehehzemuszemus

Hadi bakalım,Allah yardımcısı olsun damat aday adayının...kaydirigubbakcemile3

Dubai de yaşarsanız çok güzel bir evde oturursunuz,kuzenim işi gereği orda kaldı ,bir süre..ev aldılar..Havuzlu villa şeklinde evler genelde...

Hadi bakalım,Allah yardımcısı olsun damat aday adayının...kaydirigubbakcemile3

Dubai de yaşarsanız çok güzel bir evde oturursunuz,kuzenim işi gereği orda kaldı ,bir süre..ev aldılar..Havuzlu villa şeklinde evler genelde...

mecburen orda yasıcaz aman bi görüşelimdeeeeeeeeeeee ehehhehe ben zaten dubaiii hastasıyım bnm için no problem ben cıkıorum canm cım ii akşamlar görüşelim tekrar hoşçakal:CüvCüv:

internet ortaminda tanistiniz vede üstelik türk degil :uhm:
türk olmasi gerek diye bi zorunluluk yok ama reelde tanismamissiniz nette tanismissinizz
net + yabanci = ?
bence olmaz yani bu benim fikrim

internet ortaminda tanistiniz vede üstelik türk degil :uhm:
türk olmasi gerek diye bi zorunluluk yok ama reelde tanismamissiniz nette tanismissinizz
net + yabanci = ?
bence olmaz yani bu benim fikrim

Netten de iyi ve doğru insanlar çıkabilir canım...Gözünü açık tutmak kaydıyla sorunlu insan her yerde sorunlu.. gerçek hayattaki tanışmalardan daha çok ya da daha az olmaz...
Şans meselesi.....

Gayet hoş biri,temiz bir yüzü de var.Önemli olan anlaşmak,kafaca uyuşmak,kimin ne dediği boş...Ailen siz anlaştıktan sonra ne desin ki.Tipi de gayet iyi...Panik olma,iyice gözlemle,acele etme...

onemlı olan ınsanlıgı belkı cok ıı bı ınsandır ınsallah oyledır o zaman ne farkederkı turkluk araplık allah askına
ınsan olsun dımı

ay benim çok yakın bi arkadaşım kaç senedir arap bi çocukla konuşuyo netten...face bookta tanışmışlardı ama arkadaşımın bi tanıdığı kadında tanıyo çocuğu falan...ilk okuyunca o sandım senisempatiksalakcinni

o da istanbulda bide...çocuğun resmini görünce baktım değilsin:))))

valla ne desem bilemedim canım,net olayı banada ters geliyo ben o arkadaşımada diyorum ama nafile...

hayırlısı olsun tabi herkes bir olmaz

ay benim çok yakın bi arkadaşım kaç senedir arap bi çocukla konuşuyo netten...face bookta tanışmışlardı ama arkadaşımın bi tanıdığı kadında tanıyo çocuğu falan...ilk okuyunca o sandım senisempatiksalakcinni

o da istanbulda bide...çocuğun resmini görünce baktım değilsin:))))

valla ne desem bilemedim canım,net olayı banada ters geliyo ben o arkadaşımada diyorum ama nafile...

hayırlısı olsun tabi herkes bir olmaz

NET OLAYI NEDEN TERS GELİO İNSANLARA VALLA BEN Bİ ANLAM VEREMİYORUM YANİ KISMETTİR BÜTÜN BUNLAR EVLENECEĞİN İNSANI NERDE BULACAĞIN YADA NEYİN VESİLE OLACAĞINI BİLEMEYİZ NETTEN OLUR GÖRÜCÜ OLUR ARKDAŞİIN TANIŞTIRIR YADA NE BİLİM HALK OTOBÜSÜNDE BİLE TANIŞANLAR VAR :):) GÜVENSE SORUN KİME NASIL GÜVENEBİLİRSİN Kİ O ZMAN İNSANLAR EVLENDİKTEN SONRADA ALDATILIYOR YADA NE BİLİM DAHA KÖTÜ ADAM KENDİ KARISINI SATIO O ZMAN BU İNSANLAR BİRBİRİNE GÜVENMEDENMİ EVLENDİLER YADA NETTEN Mİ TANIŞTILAR SANMIORUM KISMET VE ŞANSS /COLOR]BEN SADECE HAYIRLI OLANI İSTİYORUM KİMİN OLDUĞU ÖNEMLİ DİL İNSAN OLSN HAYIRLI OLSUN BİDE MÜSLÜMAN OLSUN :)

valla olabilir, düğüne gidipte dönmemekte varsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
önyargılı olmamak lazım ama tedbiride elden bırakıp futursuz davranmamak da lazım
bence netten tanıştığın yeni göreceğin biriyle düğüne müğüne, hiçbir yere gitmemelisin
kalabalık bi ortamda buluşup tanışın, sonra herkes evine, evine giderkende geldiğin gibi git mümkünse, otobüsle geldiysen otobüsle dön
hiç mi gazete okumuyorsun şekerim
:hulya:

alkisalkisalkis

canım benim erkek arkadaşım istanbulda yaşıyor ben bile tereddütlüyüm ailemn tarafından uzak diye ne derler ne tepki gösterirler ama aşk sevgi herşeyin üstesinden geliyor. benım diyeceğim sana daha yüzünü canlı bile görmediğin bir insanla evlenme planları kurma yani dereyi görmeden paçayı sıvama ki sonra üzülmeyesin...
hakkında hayırlısı :)

farklı kültür farklı dil farklı yaşam tarzı siz kendinize bizim ülkemizden birini bulun çok zor, insan kendi insanıyla zor geçinirken.

farklı kültür farklı dil farklı yaşam tarzı siz kendinize bizim ülkemizden birini bulun çok zor, insan kendi insanıyla zor geçinirken.

ben herkesin yasadığı gibii yaşamak zorunda değilimk, bu benim tercihim anlaşıp anlaşmamk benim elimde size katılmıyorum kendi insanımızla geçinmek zor tabiki karsına hanzo çıkarsa anlamassın bu heryerde böle :)

ben herkesin yasadığı gibii yaşamak zorunda değilimk, bu benim tercihim anlaşıp anlaşmamk benim elimde size katılmıyorum kendi insanımızla geçinmek zor tabiki karsına hanzo çıkarsa anlamassın bu heryerde böle :)

fikrimizi sormuşsun bende kendi fikrimi söyledim katılırsın yada katılmazsın arkadaşım illa hanzo olması gerekmiyor bir insanla geçinebilmek için. her insanın yaşam tarzı farklı oluyor. kişiye uymayabiliyor.umarım sizinki hanzo çıkmaz malüm henüz görmemişsiniz

fikrimizi sormuşsun bende kendi fikrimi söyledim katılırsın yada katılmazsın arkadaşım illa hanzo olması gerekmiyor bir insanla geçinebilmek için. her insanın yaşam tarzı farklı oluyor. kişiye uymayabiliyor.umarım sizinki hanzo çıkmaz malüm henüz görmemişsiniz

tabiki size fikrinizi sordum istedini söle katılmadım nokta burdan birini bul yani bi türklemi evlenmek zorundayım hayır değilim yaşam tarzı farklıdır muhakkak ama ben önce bi yüzyüze görüşim kararımı öle vereceğim

ben de olumlu bakmıyorum internetten olan birlikteliklere..insan gördüğü bir seyler paylaştığı insana bile kolay kolay güvenemiyor ama madem buluşmak ve karar varmak istiyorsun bir an önce yapki kararsızlıktan kurtulasın. ailene gelince..bir anne babanın düşündüğü ilk sey çocuğunun mutlu ve güvenli olması. bu konuda ikna olmalarının tek sartı onu görüp tanımaları.başka şekilde ikna olmazlar.

Back
X