- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
tşşkler ayşecim her ayrıntıdan haberdar olucaksınız heheh bu foruma bayılıyorum yaaaaaaaaa:hulya:
Hayırlısı olsun..Yüzyüze geldinizde beğensen de yelkenleri suya indirme hemen...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşşkler ayşecim her ayrıntıdan haberdar olucaksınız heheh bu foruma bayılıyorum yaaaaaaaaa:hulya:
Hayırlısı olsun..Yüzyüze geldinizde beğense yelkenleri suya indirme hemen...
yok kız o kadarda değilllll zaten ben indirsem nolcak bizimkiler benm kafama indirirene tavamı desemmmmmmmm oklavamıııı ehheheh bi t
Ailenle de tanıştırırsın zamanı gelince..Ailen de araştırsın onu..Ailenin de durumu bildiğini bilmesi iyi olur...
tatlım ailem şimdiden bilioo herşeyi ben sölemeden gizli bişi yapmam kiii oda bilio bildiklerini ve ailemi o ikna edicekmiş öle dio valla ehhehehzemuszemus
Hadi bakalım,Allah yardımcısı olsun damat aday adayının...kaydirigubbakcemile3
Dubai de yaşarsanız çok güzel bir evde oturursunuz,kuzenim işi gereği orda kaldı ,bir süre..ev aldılar..Havuzlu villa şeklinde evler genelde...
internet ortaminda tanistiniz vede üstelik türk degil :uhm:
türk olmasi gerek diye bi zorunluluk yok ama reelde tanismamissiniz nette tanismissinizz
net + yabanci = ?
bence olmaz yani bu benim fikrim
ay benim çok yakın bi arkadaşım kaç senedir arap bi çocukla konuşuyo netten...face bookta tanışmışlardı ama arkadaşımın bi tanıdığı kadında tanıyo çocuğu falan...ilk okuyunca o sandım senisempatiksalakcinni
o da istanbulda bide...çocuğun resmini görünce baktım değilsin:))))
valla ne desem bilemedim canım,net olayı banada ters geliyo ben o arkadaşımada diyorum ama nafile...
hayırlısı olsun tabi herkes bir olmaz
valla olabilir, düğüne gidipte dönmemekte varsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
önyargılı olmamak lazım ama tedbiride elden bırakıp futursuz davranmamak da lazım
bence netten tanıştığın yeni göreceğin biriyle düğüne müğüne, hiçbir yere gitmemelisin
kalabalık bi ortamda buluşup tanışın, sonra herkes evine, evine giderkende geldiğin gibi git mümkünse, otobüsle geldiysen otobüsle dön
hiç mi gazete okumuyorsun şekerim:hulya:
farklı kültür farklı dil farklı yaşam tarzı siz kendinize bizim ülkemizden birini bulun çok zor, insan kendi insanıyla zor geçinirken.
ben herkesin yasadığı gibii yaşamak zorunda değilimk, bu benim tercihim anlaşıp anlaşmamk benim elimde size katılmıyorum kendi insanımızla geçinmek zor tabiki karsına hanzo çıkarsa anlamassın bu heryerde böle :)
fikrimizi sormuşsun bende kendi fikrimi söyledim katılırsın yada katılmazsın arkadaşım illa hanzo olması gerekmiyor bir insanla geçinebilmek için. her insanın yaşam tarzı farklı oluyor. kişiye uymayabiliyor.umarım sizinki hanzo çıkmaz malüm henüz görmemişsiniz