ben de olumlu bakmıyorum internetten olan birlikteliklere..insan gördüğü bir seyler paylaştığı insana bile kolay kolay güvenemiyor ama madem buluşmak ve karar varmak istiyorsun bir an önce yapki kararsızlıktan kurtulasın. ailene gelince..bir anne babanın düşündüğü ilk sey çocuğunun mutlu ve güvenli olması. bu konuda ikna olmalarının tek sartı onu görüp tanımaları.başka şekilde ikna olmazlar.
ya dediğiniz gibi sadece tanışılıyo, ama okulda tanışmakla, birinin aracı olup tanıştırmasıyla ne farkı var, sadece tanışıyosun, sonrası reel hayatta oluyo zaten buluşuyosun, konuşuyosun, anlaşıyosun... bu kısmet işi kiminle nerde ne şekilde tanışacağımızı Allah bilir. tabi internetten biriyle tanışmadım ama bence bu şekilde yani, internette yazan insanlar da sizin benim gibi insanlar, adamla tanıştı diye alıp cebine koymicak, bi şekilde yüz yüze görüşcek belki çok iyi anlaşacak nerden biliyoruz, tanışma şekli ne olursa olsun dikkat etmek gerekiyo zaten, sonuçta evlilik çocuk oyuncağı deil...boshayallersmileben de internette olusan birlikteliklere anlam veremeyenlerdenim..
internette konusurken sadece taktigimiz maskelere gore konusuyoruz, davraniyoruz, karsimizdaki de oyle olunca iyi olan huylarinin yaninda kotu olanlari gormeye imkan olmuyor malesef..
tabi ki de herkes bu sekilde davranmiyordur ama benim bu konuda kesinlikle bir onyargim var.
ustelik siz hem internet araciligiyla tanismissiniz, hem de tanistiginiz kisi millet olarak farkli. hal boyle olunca insan iki kere dusunur. size tavsiyem tedbiri elden birakmayin kesinlikle. dikkatli davranin..
ya dediğiniz gibi sadece tanışılıyo, ama okulda tanışmakla, birinin aracı olup tanıştırmasıyla ne farkı var, sadece tanışıyosun, sonrası reel hayatta oluyo zaten buluşuyosun, konuşuyosun, anlaşıyosun... bu kısmet işi kiminle nerde ne şekilde tanışacağımızı Allah bilir. tabi internetten biriyle tanışmadım ama bence bu şekilde yani, internette yazan insanlar da sizin benim gibi insanlar, adamla tanıştı diye alıp cebine koymicak, bi şekilde yüz yüze görüşcek belki çok iyi anlaşacak nerden biliyoruz, tanışma şekli ne olursa olsun dikkat etmek gerekiyo zaten, sonuçta evlilik çocuk oyuncağı deil...boshayallersmile
tanısma boşver
Ya cnm yani bliyosun araplara karşı bi önyargı vardır toplumumuzda taa dünya savaşına dayanır arkamzdan vurdukları için bizi..neyse tabi bütün araplar aynı değildir, inşallah sana en iyilerinden biri denk gelmiştir, ist.a geldiğinde daha netleşir düşüncelerin, duyguların. Aşk bu sanal, gerçek diye ayırt etmiyor, inşallah mutlu olursunuz, tabi toplumsal farklılıklar var ama hiçbişey imkansız değil :) Çok mutlu olman dileğimle ...
Eee ne zaman geliyo, daha gelmedi mi yav???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?