Arkadaşlar ben liseye gidiyorum ve çok kötü bir şekilde aşık oldum ondn başka hiç kimseyi düşünemiyorum.
Sürekli ona bakmak ve her adımını takip etmek istiyorum. Onunla ilgili hayaller kuruyorum.
Ne yaparsam ilgisini çekerim lütfen yardım edin.
O kadar yakışıklıki bütün kızlar peşinde koşuyor. Dün okul çıkışı arkdaşımla yürürken bir kız geldi arkamızdan ve bizi durdurdu. Bekleyin bende gelicem dedi kızı daha ilk defa görüyorum. Adı Cansu benim adımla aynı
Konu açıldı falan onunla ilgili meğersem benim sevdiğim çocuğu yani R'yi seviyormuş. Ben şok oldum tabi. Kızda çok güzel. R ile tanışıyorlarmış hatta Cansunun kendisini sevdiğini biliyormuş ama yüz vermiyormuş arkadaşça davranıyormuş. Benim arkadaşımla kol kola yürüyorlrdı bende yanlarında dinliyordum. Arkadaşım bunlrın sınıfında o sen bence onun koluna gir dedi ve benim koluma girdi aaaaa hadi ya diyerek. iki cansu yolda kol kola yürüyoruz. Her neyse R'yi anlatıyor kız ben dinliyorum. R, Rüya diye bir kıza çıkma teklifi etmiş ama kız kbul etmemiş. Kız zaten haftada iki kere sevgili değiştirmiş uçuk bir kız heralde hiç görmedim tanımıyorum. Cansu bana bunları anlatıyor yolda yürürken. Evlerimizde çok yakın koskoca yol boyunca bana R'yi anlattı.ıkimizde aynı kişiyi seviyoruz. Kendimi çok kötü hissettim. Kimse benimde onu sevdiğimi bilmiyor. Bana, sürekli sizin sınıfa gelirim artık diyor. Çok gücüme gitti onla kol kola yüürümek
Cansu bir ara R'ye mesaj atmış. R' de mesaj atmış ve onu terslemiş. oda niye beni tersliyorsun diye mesaj atmış. Çocukta ben sana olması gerektiği gibi dvranıyorum demiş. Mesajlarını bana gösterdi hep.
Herkes bu çocuğa aşık olmuş nerdeyse. Herkes onu tanıyor. Sürekli birileriyle tokalaşıyor. OKul çıkışı takip edeyim diyorum. Arkadaşlarıyla tokalaşmaktan eve gidemiyor. Bende takip etmiyorum. Bizim evin oralarada gelmiş. Resmini gördüm. mafoldumbenmafoldumben
Ama ben ne olursa olsun sevmekten vazgeçmiycem.
Ona kendimi nasıl farkettirebilirim bilmiyorum. Hiç konuşmuşluğum yok adımı bile bilmiyor. Ben dış kapının dış mandalıyım hiç şansım yok. Bir ara kalemi düşmüştü onu verdim. Teşekkür etti ondan başka bişi yok. mafoldumbenmafoldumben
Ne yapacağım kendimi farkettirmek için?? Çokta utangacımdır sesimde çıkmz. lütfen yardım R'yi çok seviyorum... mafoldumben
Sürekli ona bakmak ve her adımını takip etmek istiyorum. Onunla ilgili hayaller kuruyorum.
Ne yaparsam ilgisini çekerim lütfen yardım edin.
O kadar yakışıklıki bütün kızlar peşinde koşuyor. Dün okul çıkışı arkdaşımla yürürken bir kız geldi arkamızdan ve bizi durdurdu. Bekleyin bende gelicem dedi kızı daha ilk defa görüyorum. Adı Cansu benim adımla aynı

Cansu bir ara R'ye mesaj atmış. R' de mesaj atmış ve onu terslemiş. oda niye beni tersliyorsun diye mesaj atmış. Çocukta ben sana olması gerektiği gibi dvranıyorum demiş. Mesajlarını bana gösterdi hep.
Herkes bu çocuğa aşık olmuş nerdeyse. Herkes onu tanıyor. Sürekli birileriyle tokalaşıyor. OKul çıkışı takip edeyim diyorum. Arkadaşlarıyla tokalaşmaktan eve gidemiyor. Bende takip etmiyorum. Bizim evin oralarada gelmiş. Resmini gördüm. mafoldumbenmafoldumben
Ama ben ne olursa olsun sevmekten vazgeçmiycem.
Ona kendimi nasıl farkettirebilirim bilmiyorum. Hiç konuşmuşluğum yok adımı bile bilmiyor. Ben dış kapının dış mandalıyım hiç şansım yok. Bir ara kalemi düşmüştü onu verdim. Teşekkür etti ondan başka bişi yok. mafoldumbenmafoldumben
Ne yapacağım kendimi farkettirmek için?? Çokta utangacımdır sesimde çıkmz. lütfen yardım R'yi çok seviyorum... mafoldumben
Son düzenleme: