tekrar hoş geldin haydar abiiiMerhaba arkadaşlar. Burayı takip ediyordum fakat üye olmak ilk kez aklıma geldi. Eşimle boşanmadık fakat bir süredir ayrı yaşıyoruz. Bir sohbet sitesinde gelen mesajlara cevap yazıyordum. Biriyle sohbet uzadı da uzadı. Nerelisin vs.derken eşimin arkadaşı çıktı! Eşime söylemesinden çekinmiyorum fakat kendimi çok kötü hissettim. Ailevi sorunlarımızdan bahsettik karşılıklı. Çok bunalmıştım. (İki gün önce üye olmuştum) ondan öncesinde hiç yaptığım şey değil. Sizce aldatma sayılır mı? Eşime durumu anlatmalı mıyım? Kendim ettim kendim buldum dersiniz yaa öyle oldu benimki.
Tesadüfün de böylesi yaniMerhaba arkadaşlar. Burayı takip ediyordum fakat üye olmak ilk kez aklıma geldi. Eşimle boşanmadık fakat bir süredir ayrı yaşıyoruz. Bir sohbet sitesinde gelen mesajlara cevap yazıyordum. Biriyle sohbet uzadı da uzadı. Nerelisin vs.derken eşimin arkadaşı çıktı! Eşime söylemesinden çekinmiyorum fakat kendimi çok kötü hissettim. Ailevi sorunlarımızdan bahsettik karşılıklı. Çok bunalmıştım. (İki gün önce üye olmuştum) ondan öncesinde hiç yaptığım şey değil. Sizce aldatma sayılır mı? Eşime durumu anlatmalı mıyım? Kendim ettim kendim buldum dersiniz yaa öyle oldu benimki.
Sanırım boşluğun vermiş olduğu bir gaflete düştüGercek kimliginizi hic tanimadiginiz birine neden soyluyorsunuz ki.hangi amacla konustunuz o onemli.niyetiniz dertlesmekse bi arkadasinizla da yapabilirsiniz
Hangi adam?Tesadüfün de böylesi yanihatta hayattaki şansım keşke öyle yapmasaydın ayrıyız diyorsun eline bir koz adamın. Dua et ki adam çakmasın mevzuyu
Eşinin arkadaşı ?Hangi adam?
O dedi zaten. Ben senin eşinle aynı yerde çalıştım, hatta evinize geldim. Görüşmesek iyi olur dedi.Eşinin arkadaşı ?
Eşim ayrılmaya yanaşmıyor. Sanırım eline koz vermek istedim.Gercek kimliginizi hic tanimadiginiz birine neden soyluyorsunuz ki.hangi amacla konustunuz o onemli.niyetiniz dertlesmekse bi arkadasinizla da yapabilirsiniz
Sadece dertleştik.Aldatma sayılır mi diye soruyorsanız sadece dertlesmemissiniz anlaşılan......
Kafama takıldı onun için önemli. Bence aldatma değil fakat hoş bir durum da değil.Terleyen bıyıklarını silmekten sıkılan kardeş, burası onay mercii mi? Aldatma ya da değil neden önemli?
Ee tamam değil, nedir konunun amacı?Kafama takıldı onun için önemli. Bence aldatma değil fakat hoş bir durum da değil.
Sadece dertleştik.
Yav he heGörüşmesek iyi olur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?