Lütfen Okuyun

Merhaba arkadaşlar. Burayı takip ediyordum fakat üye olmak ilk kez aklıma geldi. Eşimle boşanmadık fakat bir süredir ayrı yaşıyoruz. Bir sohbet sitesinde gelen mesajlara cevap yazıyordum. Biriyle sohbet uzadı da uzadı. Nerelisin vs.derken eşimin arkadaşı çıktı! Eşime söylemesinden çekinmiyorum fakat kendimi çok kötü hissettim. Ailevi sorunlarımızdan bahsettik karşılıklı. Çok bunalmıştım. (İki gün önce üye olmuştum) ondan öncesinde hiç yaptığım şey değil. Sizce aldatma sayılır mı? Eşime durumu anlatmalı mıyım? Kendim ettim kendim buldum dersiniz yaa öyle oldu benimki.
Üye olmak bağımlık yapmıştır sende çok şey etme bizde mış gibi yaptık

Umarım konuştuğunuz kişi eşinize söyler zira sizin söyleyeceğinizi sanmıyorum eğer barışma gibi durum varsa kimseyi kandırmayın söyleyin

Belki karşıdaki sizi huzursuz etmek için böyle bir yalan söyledi, belki muhabbeti uzatıp ilerde buluşmazsak eşine anlatırım diye sizi tehdit etmeyi planlıyor?
Mesajları sizin yazdığınızı nasıl ispatlayacak ki, bence hiç olmamış gibi davranın uzatmaya gerek yok unutun gitsin.

Merhaba arkadaşlar. Burayı takip ediyordum fakat üye olmak ilk kez aklıma geldi. Eşimle boşanmadık fakat bir süredir ayrı yaşıyoruz. Bir sohbet sitesinde gelen mesajlara cevap yazıyordum. Biriyle sohbet uzadı da uzadı. Nerelisin vs.derken eşimin arkadaşı çıktı! Eşime söylemesinden çekinmiyorum fakat kendimi çok kötü hissettim. Ailevi sorunlarımızdan bahsettik karşılıklı. Çok bunalmıştım. (İki gün önce üye olmuştum) ondan öncesinde hiç yaptığım şey değil. Sizce aldatma sayılır mı? Eşime durumu anlatmalı mıyım? Kendim ettim kendim buldum dersiniz yaa öyle oldu benimki.

aynı ilden falan mı bir sohbet sitesiydi?
yoksa çok buyuk tesaduf.
eşine durumu anlat bence şiddet uygulamayacağından eminsen, madem boşanma taraftarısın.
bence bu yaptığın saygısızlık eşine karşı.
boşanmamışsın sonuçta.

tabi aldatma

sohbet sitesi diyorsunuz, jaumo, tarzı birşeyse tabiki aldatma

orası partner bulmak içindir

evliliği temelden sarsmaya girer, partner bulma sitesinde konuşmak

Back
X