Eşim birkaç gün sonra gelecek. Yüzüne nasıl bakacağım? Aptallık ettim.Ee tamam değil, nedir konunun amacı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim birkaç gün sonra gelecek. Yüzüne nasıl bakacağım? Aptallık ettim.Ee tamam değil, nedir konunun amacı?
Üye olmak bağımlık yapmıştır sende çok şey etme bizde mış gibi yaptıkMerhaba arkadaşlar. Burayı takip ediyordum fakat üye olmak ilk kez aklıma geldi. Eşimle boşanmadık fakat bir süredir ayrı yaşıyoruz. Bir sohbet sitesinde gelen mesajlara cevap yazıyordum. Biriyle sohbet uzadı da uzadı. Nerelisin vs.derken eşimin arkadaşı çıktı! Eşime söylemesinden çekinmiyorum fakat kendimi çok kötü hissettim. Ailevi sorunlarımızdan bahsettik karşılıklı. Çok bunalmıştım. (İki gün önce üye olmuştum) ondan öncesinde hiç yaptığım şey değil. Sizce aldatma sayılır mı? Eşime durumu anlatmalı mıyım? Kendim ettim kendim buldum dersiniz yaa öyle oldu benimki.
Bu koz sizin zarariniza ama beni aldatiyor diye sizi suclayabilir.Eşim ayrılmaya yanaşmıyor. Sanırım eline koz vermek istedim.
Yüzüne bakma sendeEşim birkaç gün sonra gelecek. Yüzüne nasıl bakacağım? Aptallık ettim.
Gözlerinizi ona doğru çevirin ve açık tutun. Bakmış olursunuz.Eşim birkaç gün sonra gelecek. Yüzüne nasıl bakacağım? Aptallık ettim.
Haklısınız. Yüzüne bakmayayım, o da benimkine bakmasın diye söyleyeyim mi peki ?Yüzüne bakma sende![]()
Süpersin. O , sitede sizin bir arkadaşınıza yazmadıysa bakabilir.Haklısınız. Yüzüne bakmayayım, o da benimkine bakmasın diye söyleyeyim mi peki ?
E tamam da ne istıyosun yani, eşine ulasıp bu aldatma sayılmaz kardeş mi diyelim? yoksa dertleştıgın adamı bulup bunca insan içinden senınkı de nasıl bi sansmıs arkadas mı?Kafama takıldı onun için önemli. Bence aldatma değil fakat hoş bir durum da değil.
Merhaba arkadaşlar. Burayı takip ediyordum fakat üye olmak ilk kez aklıma geldi. Eşimle boşanmadık fakat bir süredir ayrı yaşıyoruz. Bir sohbet sitesinde gelen mesajlara cevap yazıyordum. Biriyle sohbet uzadı da uzadı. Nerelisin vs.derken eşimin arkadaşı çıktı! Eşime söylemesinden çekinmiyorum fakat kendimi çok kötü hissettim. Ailevi sorunlarımızdan bahsettik karşılıklı. Çok bunalmıştım. (İki gün önce üye olmuştum) ondan öncesinde hiç yaptığım şey değil. Sizce aldatma sayılır mı? Eşime durumu anlatmalı mıyım? Kendim ettim kendim buldum dersiniz yaa öyle oldu benimki.
Yok çok şey etme arkadaşı söyler nasıl olsaHaklısınız. Yüzüne bakmayayım, o da benimkine bakmasın diye söyleyeyim mi peki ?
Bilmem kaçyüzbin kişi içinden bula bula eşinin arkadaşını mı buldu?
Bilmem kaçyüzbin kişi içinden bula bula eşinin arkadaşını mı buldu?
Tesadüfün böylesi..
Eşine çıtlatır gibime geliyorO dedi zaten. Ben senin eşinle aynı yerde çalıştım, hatta evinize geldim. Görüşmesek iyi olur dedi.
Kadın resmen almış eline silahı kendi ayağına sıkmış yapacak bir şey yok geçmiş olsuntabi aldatma
sohbet sitesi diyorsunuz, jaumo, tarzı birşeyse tabiki aldatma
orası partner bulmak içindir
evliliği temelden sarsmaya girer, partner bulma sitesinde konuşmak
"sohbet sitesinde" sadece"dertleşen" adam bunu demezO dedi zaten. Ben senin eşinle aynı yerde çalıştım, hatta evinize geldim. Görüşmesek iyi olur dedi.