İnşallah kabul olmaz cunku gerçekten hak etmiyor hem de hiçYok canım korkma öyle bir şey olmaz . Eğer ettiğin beddua kabul oluyorsa bence haksız değilsindir. Senin görmediğini gören, duymadığını duyan Allah var. Gerçekten ilahi adalet şaşmıyor emin ol
Haklı mıydınız ettiğiniz beddualardaEttiğim bedduaların tuttugunu gormedim henüz. Bana edilemler de tutmadı. Karmaya inaniyorum. Haksizlik yapan haksizlik görür.
Hep ediyorum ama malesef içim rahatlamıyorİçin rahat etsin istiyorsan sen de dua et bolca. Burda söylenen hiç bir şey seni rahatlatmak, hiç bir zaman da emin olamazsın. Biraz için rahatlasin istiyorsun ama dua et , oku..
Sanırım öyle olduBeddua doner dolasir sahinine geri doner derler.
Gerçekten cok kafaya taktım o yüzden sormak istedim burdabeddua dediginiz karma gibi bir sey degil mi? ortada bir kotuluk yoksa niye baskasinin ettigi bir dua yuzunden baskasinin basina felaket gelsin? oyle olsa herkes birbirini duayla bitirirdi olur mu oyle sey.
Size mi beddua edildi?Gerçekten cok kafaya taktım o yüzden sormak istedim burda
Evey sonuna kadar hakliydim. Beni düşürdüğü caresizliklerin icine kendisi de düşsün istedim. Heniz gerçeklesmedi ama. Dusunsem belki gerçekleşen bedduam aklima gelir ama su an gelmiyor.Haklı mıydınız ettiğiniz beddualarda
Benim agzımdan cıktı malesefSize mi beddua edildi?
Haksiz yere edilen dua tutmaz derler. Kalbinjzi ferah tutun. Sanirim cok hassasiniz.
Şu beddua olayı hiç olmasa keskeEvey sonuna kadar hakliydim. Beni düşürdüğü caresizliklerin icine kendisi de düşsün istedim. Heniz gerçeklesmedi ama. Dusunsem belki gerçekleşen bedduam aklima gelir ama su an gelmiyor.
Tovbe edin. Rabbim affedicidir, merhameti buyuktur.Benim agzımdan cıktı malesef
EttimTovbe edin. Rabbim affedicidir, merhameti buyuktur.
Ne beddua ettiniz, basiniza ne geldi bilmiyorum ama duada ısrarci olmak, icten dua etmek gerekir. Siz dua etmeye devam edin. Bir daha da beddua etmeyin.
Yok aslaNe beddua ettiniz, basiniza ne geldi bilmiyorum ama duada ısrarci olmak, icten dua etmek gerekir. Siz dua etmeye devam edin. Bir daha da beddua etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?