Lütfen okuyun

Eyvallah sağolasın

O dua ile olmuyor canım ya, hatim indirdi annem, babannem, adak adadı yok babam yine bırakmadı. Eniştem ben bırakıcam dedi, bıraktı. Babam hastaneden taburcu oldu, kapısına çıktığı an sigara yaktı, bende atrık cinnet geçirecektim.
Devlet ilaç dağıtıyordu, netten araştırın, normalde ilaçlar pahalı 3 aylık ilaç 600 liraya geliyor. Ama zaten bir ay da o parayı sigaraya veriyor. Devlet hala dağıtıyor mu bilmiyorum. O ilaçlarla sigara bırakan 2 kişiyi tanıyorum.

Bırakmak istiyor,bıraktı 6 ay sonra tekrar başladı,balkonda içiyor,tavsiyenizi deneyeceğim

üslup yanlış bu bir ikincisi maneviyata inancın yokmu senin biz sadece dua demiyoruz yanında tıbbi destek diyoruz pekala sende böyle diyebilirdin

Herkesin inanci olacak diye bir sey yok ki. İlk once tibbi yardim alacak. Bunun yaninda manevi destek alabilir.

ne hacısı hocası uflemesı ya?dua denen şeyden haberın yok mu senın?

O zaman hasta olduğumuz da doktora gitmeyip oturup dua edelim. Bilim neden var o zaman ? Ablam her gün dua ediyor haça gitti orada adak adadı kurban kesti yine kurtaramadı yeğenimi esrardan neden ? Çünkü kendi kurtulmak istemiyor.

ya tabiki doktorada gitmeli ama dua etmenın ne zararı olur?belki duaların sonucunda adamın ınadı kırılcak doktora kendı gıtmek ıstıycek?

Allahım bir dua istedim,bende sana dua edeyim,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allâh cc
benden önce duayla olmaz o iş diyen bir sürü kişi varken sadece benim yorumuma sert tepki vermeniz canımı sıktı.
ki ben size mesajımda duayla olmaz bile demedim duanın gücüne inanırım. benim belirttiğim önceliğin irade olmasıydı o yüzden sadece kendinin istemesi gerekir yazdım.
amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…