Eyvallah sağolasınkonuya duayla olmaz dıyenlerı anlamadın neden olmasın ya?
ben simdi okuyorum bı tane kocanız ıcın ayrıca sız onun ıcın nıyetlenerek hergun 170 tane ya kuddus okuyun zararlı alıskanlıklar kotu huylardan uzak durmak ıcın etkılı bır esmadır
Tabiki kendi isteyecek önce ama dualarında tesiri olur inşallah, kimin duası hürmetine belli olmaz belki bırakır,,,
üslup yanlış bu bir ikincisi maneviyata inancın yokmu senin biz sadece dua demiyoruz yanında tıbbi destek diyoruz pekala sende böyle diyebilirdinKacinci yuzyildayiz. Haciyla hocayla uflemeyle olacak iş degil.
okumadım demedim. hamilelerin duası kabul olur derler ama keşke okumasaydım.Yorum istemedim,okumuyorsan saygı duyarım
Bırakmak istiyor,bıraktı 6 ay sonra tekrar başladı,balkonda içiyor,tavsiyenizi deneyeceğimbir tavsiye (öncelikle okudum onu söyleyeyim) duanın gücüne inanırım ama bu tür şeyler için irade gerekli olduğunu bende söylemek zorundayım, tavsiyeme gelince; kültablanızı boşaltmayın, eşinize sadece balkonda sifara içirin, bir paket sifara izmariti balkonununda dursun ve günlük ıslatın onu öyle iğrenç koyor ki ve sigara içmek isteğinde o kokuyu duysun belki tiksinmesine yardımı olur, bu şekilde günde 2 paket sifara içen birinin bıraktığını gördüm.
bu arada eşiniz bırakmak istiyor mu sigarayı?
üslup yanlış bu bir ikincisi maneviyata inancın yokmu senin biz sadece dua demiyoruz yanında tıbbi destek diyoruz pekala sende böyle diyebilirdin
ne hacısı hocası uflemesı ya?dua denen şeyden haberın yok mu senın?
inancı lmasına zorlayamam tabi kimseyi ama inançlara saygı duymalısın bence alay konusu yapmanın alemi yokHerkesin inanci olacak diye bir sey yok ki. İlk once tibbi yardim alacak. Bunun yaninda manevi destek alabilir.
inancı lmasına zorlayamam tabi kimseyi ama inançlara saygı duymalısın bence alay konusu yapmanın alemi yok
inşallah faydası olur...Bırakmak istiyor,bıraktı 6 ay sonra tekrar başladı,balkonda içiyor,tavsiyenizi deneyeceğim
Allahım bir dua istedim,bende sana dua edeyim,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allâh ccokumadım demedim. hamilelerin duası kabul olur derler ama keşke okumasaydım.
ya tabiki doktorada gitmeli ama dua etmenın ne zararı olur?belki duaların sonucunda adamın ınadı kırılcak doktora kendı gıtmek ıstıycek?O zaman hasta olduğumuz da doktora gitmeyip oturup dua edelim. Bilim neden var o zaman ? Ablam her gün dua ediyor haça gitti orada adak adadı kurban kesti yine kurtaramadı yeğenimi esrardan neden ? Çünkü kendi kurtulmak istemiyor.
alayı kes!
benden önce duayla olmaz o iş diyen bir sürü kişi varken sadece benim yorumuma sert tepki vermeniz canımı sıktı.Allahım bir dua istedim,bende sana dua edeyim,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allâh cc
inşallah faydası olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?