Lutfen okuyun ..

Bir adim geri çek kendini adamin banka cuzdani olmuşsun resmen.
Bırak telefonunu kendi alsın saatini kendi alsin.
Aşk karşılık gerektirir sizinki tek taraflı bir fedekarlik.Hayır demesini ogrenin

Lütfen ayrıl bu adamdan . Seni mutlu etmeyi düşünmeyen aklından geçirmeyen bir adamla birlikte olma. ileride de seni üzecek . Seni daha çok mutlu edecek birini bul ama bu adamdan ayrıl. senden borç istemek ne demek bi erkek olarak gururuna yediremez normal bir insan . kendine yazık etme

Şuan öyle anlıyorum ki seni istediğim sadece ilgi ve değerli olduğumu hissetmekdi suan babamın evindeyim ben ya adam yine arayip sormuyor ve ben hala gelirse giderim kafasindayim keşke sana soledigim gibi kendimi de vazgecirebilsem

Zorla alamaz ya borç yada hediyeyi.. alistirsin bir kere devAmlı hediye para planlar vs.... vs.. sonrada aynısı beklemeye hakkın yok bence. Yapacaksan karşılıksız yapmalısın yaptıklarını, yada yapmamalisin.. sonradan kafasına kakiyorsun fedakarlık yapıyorum diyorsun. önemli olan bunu hissettirmen.. fedakarlık maddi değeri olan elle tutulan varlıklardan olmaz sadece. ayrıca sen istedigin için alınan yuzuk seni ne kadar mutlu edebilir..
Biraz normal davranırsan ilişkiniz normallesir.

Son düzenleme:
valla yüzüğe gelene kadar başka sorunlarınızı halletmeye çalışın bence. azıcık senden faydalanıyor gibi

Yapmayın böyle şeyler kendinize adam sizi kandırıyor bildiğin söğüşlüyor.

Benim eşim bana sevgiliyken hiç pahalı hediye almadı alamazdı. Kimsenin parasıylada hediye almaya kalkmazdı. Ama o kuzen o yuzugun parasını verseydi eminim o parayı teslim ederdi. Resmen banane bana lazım değil yüzük baksın işine demiş. Tabi kuzen de işgüzarlık yapmış. Hadi sen anlamadın bu adamı aşktan gözün kör oldu ki bu aşkta değil böyle durumlar hastalık gibi geliyor bana kuzen demi gözünü açmadı. Bırak bu adamı yol yakınken

Kendi beğenecekmiş kendi alması gerekiyomuş sen neden beğeniyosun diyo.Al o zaman be adam al da kadın gözüne sokmasın yüzük yüzük diye ayrıca büyük sorumsuzluk etmiş kuzeninize karşı.Bence sizi oyalıyo bu ailesi bakımından

Ailesi iftira atmış ve sen böyle bir aileye gelin gideceksin öyle mi?
Bundan sonra para verme bak nasıl bozuluyor ilişkiniz.
Kullanılıyorsun aç gözünü.
Ama sanmıyorum sende ayrılacak cesaret yok gibi.

Hayır çok takmıyorsunuz, sizi sponsor olarak kullanan bir adamla zorla ilişki yürütmeye çalışıyorsunuz. Size mutsuzluk ve pişmanlıktan başka bir şey vermez bu adam. Bence bitirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…