- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.212
- 598
- Konu Sahibi berlingoes
-
Bajajajjajaj icimi okuyorsun bazenNe münasebet ya çocuğum orda kalacak ben döneceğim? Ben nereye cocuk oraya, birak kafani dinlerdin diyenlerde çocuğunu habire oraya buraya sepetlemek isteyenler sanirim
Hicte çocuğumu birakmam
Iyi olmus iste, kv sinir olduguyla kalsinnn bosverr haftasonu falan da gitme.
Anneyim derler bir de.Ne münasebet ya çocuğum orda kalacak ben döneceğim? Ben nereye cocuk oraya, birak kafani dinlerdin diyenlerde çocuğunu habire oraya buraya sepetlemek isteyenler sanirim
Hicte çocuğumu birakmam
Iyi olmus iste, kv sinir olduguyla kalsinnn bosverr haftasonu falan da gitme.
Ne alakası var. Sanki aylarca yıllarca attık çocukları. Anneyiz diye 2 gün kendimize ayıracak vaktimiz olmasını istemeyecek miyiz?Anneyim derler bir de.
Doğururken kalıcı olarak geçiyor kafa dinleme isteği, kimi kandırıyorlarsa.
Anne baba zaten calisiyormus yani ayri kalmasi gerektigi zaman zaten kaliyor cocuk, birde zorlamanin mantigi yok bu durumda.Ben çocuğumu özellikle ikna etmeye çalışırdım.
Dünyanın binbir türlü hali var yarın hasta olabilirim ameliyat geçirebilirim uzakta bir yere(ki kendi ailem 1000 km uzakta) acil gidip yardımcı olmam gerekebilir. Böyle bir durumla birden karşılaşıp zorlanacağına önceden çocuk annesiz babasız durmaya alışmalı diye düşünüyorum(önce anne olmadan babayla sonra anne ve baba olmadan).
Üstelik yalnız da değil yanında babası var ve çocuk için bulunmaz nimet bir yerde kalacakmış.
Abartmışsınız biraz, ceptelik ya da ailesinden kopamamalık bir durum görmedim gayet makul bir teklifmiş. Üstelik siz de kendiniz için kaliteli vakit değerlendirmesi yapabilirdiniz.
E siz kalsın demişsiniz çocuk istememiş, şimdi kız ağlasa da bıraktım sizce kötü mü etmişim diye konu açsanız sen nasıl anasın olurdunuz.Bu durumda ben sizlik bişey göremedim.Eşinize gelince bir yandan bağ bahçe her zaman bulunmuyor o da stres atmak istemiştir, ama bir yandan da ben kalırım sen git demesi de ne bileyim sinir ederdi beni.Ama asıl sorunuza gelirsek ağlayan çocuğu zorla bırakamazdınız.Merhaba kızlar,
Kayınvalidemdeydik Haftasonundan beri. Eşimde pazartesi işe başlayacakmış izni var. Ben yarın çalışacağım. Neyse eşim bana dedi ki sen arabayı al git eve haftasonu gelirsin, bende çocukla burda annemlerde bahçede vakit geçiririm dedi. Evde 1 1 buçuk saat uzakta. Ben olur dedim ama kızımı ikna edemedi. Bende dedim kızım kalın babanla ben haftasonu gelicem dedim. Ama kızım bi olur dedi bi olmaz ben sensiz duramam dedi. Kendi evimizde olsak durur bensiz ama başka yerde beni arıyor. Neyse kv ve eşim ikna etmeye çalıştılar kızım ikna olmadı. Ağladı falan. Kv bana şey dedi sende hiç bişey demiyorsun kalsın diye dedi. Bende napayım söyledim ama fayda etmiyor dedim. Neyse dönüşte eve geliyoruz eşim diyor ki ne güzel biz kalacaktık kızımla . Sende kalması için bişey demedin dedi. Bende dedim bi kaç kere dinlemedi ki dedim küçük daha benden ayrılmak istemiyor olabilir dedim. Ama sinir oldum benim tüm bayramım orda geçti nerdeyse ona rağmen beyefendiye yetmedi. Bende dedim madem sen yarın sabah git. Pazar dönersin dedim. Senle konuşulmuyor da her şeyi terse çeviriyorsun diyor.
Objektif olarak yorumlar mısınız ? Eşim artık evlendi ama sanki evlenmemiş gibi davranıyor. Ne yapayım da beni cebinde hissetmesin?
Çocuğun olduğu zaman kaynananda kalmasina tesvik ederek bagimsiz ve özgür ruhlu yetismesine yardimci ol mademEminim
Alt metin anlaşılıyor sanmıştım ama anlaşılmadı o zaman.Ne alakası var. Sanki aylarca yıllarca attık çocukları. Anneyiz diye 2 gün kendimize ayıracak vaktimiz olmasını istemeyecek miyiz?
Gayet de kafa dinlemek istiyorum. Çocuklarımı babalarıyla babannelerine gönderebilirim. Orada bensiz kalabilirler. Çok da iyi bir anneyim.
Anlaşılmaz, cunku hemen kutsal anneliklerine laf söylediğimiz sanılıyor, ve o yüzden yazının sonuna cok iyi bir anneyim diye ekleniyor.Alt metin anlaşılıyor sanmıştım ama anlaşılmadı o zaman.
Sizin bu söylediğinize göre çalışan anne baba çocukları anneden babadan asla ayrı kalmamalı.Anne baba zaten calisiyormus yani ayri kalmasi gerektigi zaman zaten kaliyor cocuk, birde zorlamanin mantigi yok bu durumda.
Hayir cocuklar cabuk ayak uyduran canlilar yani kalmalari gereken zaman kalirlar demek istedim. Ayrica bence anneanne babannede kalmalarinda sakinca yok hatta annesiz babasiz bile kalabilirler.. ama cocuk istemeli yani istemeyen cocugu neden zorla biraksinSizin bu söylediğinize göre çalışan anne baba çocukları anneden babadan asla ayrı kalmamalı.
Ona bakarsanız çalışmayan anne baba çocukları da okuldayken sürekli ayrılar.
Sosyal hayat içerisinde zorunlu yaşadığımız ayrılıklar var diye birbirimize bağımlı değiliz, olmamalıyız.
Sonra okur dururuz burada annesiyle göbek bağını koparamamış kadın/erkekleri.
Mesajımda da belirtmiştim kastım zorlamak değil ama ikna için ekstra çaba sarfedilebilirdi. O yaşta çocuk annesi babası olmadan bile 4-5 gün güvendiği birisiyle kalabilir.
Annem gidiyor annemsiz duramam diye ağlaması-üstelik babası yanındayken-çok çok da normal bir durum değil.
Eş bayram iznini birleştirip iki gün izin almış, kadın izin alamamış çalışıyor, mevsim bahar denk gelmiş, bahçeli ev var, kirk yılda bir beş benzemez şans denk gelmiş, 4 yaşında çocuk babasiyla iki gün kalsın, bahçede hava alsın, sen de biraz dinlenirdin dedik diye doğurup cami avlusuna bırak demişiz muamelesi gormemizin elbet mantıklı bir açıklaması vardir muhaviss.Ne alakası var. Sanki aylarca yıllarca attık çocukları. Anneyiz diye 2 gün kendimize ayıracak vaktimiz olmasını istemeyecek miyiz?
Gayet de kafa dinlemek istiyorum. Çocuklarımı babalarıyla babannelerine gönderebilirim. Orada bensiz kalabilirler. Çok da iyi bir anneyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?