- 3 Nisan 2022
- 252
- 61
- 48
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
Bence gereksiz alınganlık yapmışsın. Ne güzel fırsatı kaçırmışsın kalsınlar onlar orda 2 gün kendi başına kalsaydın işte.Merhaba kızlar,
Kayınvalidemdeydik Haftasonundan beri. Eşimde pazartesi işe başlayacakmış izni var. Ben yarın çalışacağım. Neyse eşim bana dedi ki sen arabayı al git eve haftasonu gelirsin, bende çocukla burda annemlerde bahçede vakit geçiririm dedi. Evde 1 1 buçuk saat uzakta. Ben olur dedim ama kızımı ikna edemedi. Bende dedim kızım kalın babanla ben haftasonu gelicem dedim. Ama kızım bi olur dedi bi olmaz ben sensiz duramam dedi. Kendi evimizde olsak durur bensiz ama başka yerde beni arıyor. Neyse kv ve eşim ikna etmeye çalıştılar kızım ikna olmadı. Ağladı falan. Kv bana şey dedi sende hiç bişey demiyorsun kalsın diye dedi. Bende napayım söyledim ama fayda etmiyor dedim. Neyse dönüşte eve geliyoruz eşim diyor ki ne güzel biz kalacaktık kızımla . Sende kalması için bişey demedin dedi. Bende dedim bi kaç kere dinlemedi ki dedim küçük daha benden ayrılmak istemiyor olabilir dedim. Ama sinir oldum benim tüm bayramım orda geçti nerdeyse ona rağmen beyefendiye yetmedi. Bende dedim madem sen yarın sabah git. Pazar dönersin dedim. Senle konuşulmuyor da her şeyi terse çeviriyorsun diyor.
Objektif olarak yorumlar mısınız ? Eşim artık evlendi ama sanki evlenmemiş gibi davranıyor. Ne yapayım da beni cebinde hissetmesin?
Kal dedim ama gerçekten kızım istemedi ağladıYa hava güzel biraksaydin bahçede babasıyla sen de rahat ederdin pazara kadar, çocuk da durmazsa bı daha teklif etmezdi kimse. Amma büyütüyorsunuz bazen...
Cuma işten sonra gelirsin diyor kv, haftasonumuda orda geçirmek istemedim açıkçası birdeBence gereksiz alınganlık yapmışsın. Ne güzel fırsatı kaçırmışsın kalsınlar onlar orda 2 gün kendi başına kalsaydın işte.
Çocuğun yaşına göre değişir ama. Çocuk büyükse işime gelir evde azıcık kafa dinlerdimMerhaba kızlar,
Kayınvalidemdeydik Haftasonundan beri. Eşimde pazartesi işe başlayacakmış izni var. Ben yarın çalışacağım. Neyse eşim bana dedi ki sen arabayı al git eve haftasonu gelirsin, bende çocukla burda annemlerde bahçede vakit geçiririm dedi. Evde 1 1 buçuk saat uzakta. Ben olur dedim ama kızımı ikna edemedi. Bende dedim kızım kalın babanla ben haftasonu gelicem dedim. Ama kızım bi olur dedi bi olmaz ben sensiz duramam dedi. Kendi evimizde olsak durur bensiz ama başka yerde beni arıyor. Neyse kv ve eşim ikna etmeye çalıştılar kızım ikna olmadı. Ağladı falan. Kv bana şey dedi sende hiç bişey demiyorsun kalsın diye dedi. Bende napayım söyledim ama fayda etmiyor dedim. Neyse dönüşte eve geliyoruz eşim diyor ki ne güzel biz kalacaktık kızımla . Sende kalması için bişey demedin dedi. Bende dedim bi kaç kere dinlemedi ki dedim küçük daha benden ayrılmak istemiyor olabilir dedim. Ama sinir oldum benim tüm bayramım orda geçti nerdeyse ona rağmen beyefendiye yetmedi. Bende dedim madem sen yarın sabah git. Pazar dönersin dedim. Senle konuşulmuyor da her şeyi terse çeviriyorsun diyor.
Objektif olarak yorumlar mısınız ? Eşim artık evlendi ama sanki evlenmemiş gibi davranıyor. Ne yapayım da beni cebinde hissetmesin?
bu her haftasonu olan bir şey değilse 2 günlük özgürlük için yapardım açıkçası.Cuma da evimde kalır bir iş bulur bahane eder cumartesi sabahtan giderdim valla.Cuma işten sonra gelirsin diyor kv, haftasonumuda orda geçirmek istemedim açıkçası birde
Haklısınız ama cumadan gel diyorlar bana haftasonumuda artık evimde geçirmek istiyorumYa hava güzel biraksaydin bahçede babasıyla sen de rahat ederdin pazara kadar, çocuk da durmazsa bı daha teklif etmezdi kimse. Zaten adam takılmış peşine dönmüş seninle , hala ne yapayım da cebine bilmem ne...Amma büyütüyorsunuz bazen, hayat yeterince zor değil mi sizin oralarda?
Ay onun dediği allahin emri mi? Sen pazar öğlen gitsen almayacak mi eve? "He he , cuma gelirim belki" de , bırak orda hepsini, çalışan kadinsin, cumartesi dur temizliği yapayım dur utuyu bitireyim kocacım diye , oyala kocani, yap işini dinlen, kuaföre git, pazar günü de öğleden sonra git al gel hepsini. Keşke böyle bahçeli kv. bende olsaydı, başına babasını koyup kreş gibi kullanırdım , hiç bilmiyorsunuz elindekinizin kıymetiniCuma işten sonra gelirsin diyor kv, haftasonumuda orda geçirmek istemedim açıkçası birde
yeminle aynısını düşündüm. bahçeli ev olacak ve eşim gönüllü olarak çocukla kalmak isteyecek.evi bulsam gönüllü kalacak kocayı bulamam ah ah Allahım çok aminAy onun dediği allahin emri mi? Sen pazar öğlen gitsen almayacak mi eve? "He he , cuma gelirim belki" de , bırak orda hepsini, çalışan kadinsin, cumartesi dur temizliği yapayım dur utuyu bitireyim kocacım diye , oyala kocani, yap işini dinlen, kuaföre git, pazar günü de öğleden sonra git al gel hepsini. Keşke böyle bahçeli kv. bende olsaydı, başına babasını koyup kreş gibi kullanırdım , hiç bilmiyorsunuz elindekinizin kıymetini
Yok , başında babası varken bırak, iki gün sen de nefes al çocuk da bahçede nefes alsın diyenler sepetciler değil, aksine iş güç sahibi eğitimli çalışan kadınlar genelde.Ne münasebet ya çocuğum orda kalacak ben döneceğim? Ben nereye cocuk oraya, birak kafani dinlerdin diyenlerde çocuğunu habire oraya buraya sepetlemek isteyenler sanirim
Hicte çocuğumu birakmam
Iyi olmus iste, kv sinir olduguyla kalsinnn bosverr haftasonu falan da gitme.
Kısmet be hemşire. Allah bizim gibi kıymet bileceklere vermiyor bazı nimetleri, hep israf oluyor gül gibi kv leryeminle aynısını düşündüm. bahçeli ev olacak ve eşim gönüllü olarak çocukla kalmak isteyecek.evi bulsam gönüllü kalacak kocayı bulamam ah ah Allahım çok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?