- 18 Eylül 2012
- 1.813
- 1.874
- 333
- Konu Sahibi berlingoes
-
Ne sacma ya. Cocugundan ayrılmak zorunda mı? Neden kocasıyla cocugu orda kalsın ki. Kocası cok istiyorsa sarılsın annesine uyusun. Saçmalık. Sakin davranmış ya . Cocugum AglYCak kalmak istemiyorum diye bi de ben kal diye ısrar edeceğim. SaçmalıkBence gereksiz alınganlık yapmışsın. Ne güzel fırsatı kaçırmışsın kalsınlar onlar orda 2 gün kendi başına kalsaydın işte.
Ya yorumuna bayıldım. E tabi kendileri cocugu satacak yer arıyor . Herkes bıraksın isterlerNe münasebet ya çocuğum orda kalacak ben döneceğim? Ben nereye cocuk oraya, birak kafani dinlerdin diyenlerde çocuğunu habire oraya buraya sepetlemek isteyenler sanirim
Hicte çocuğumu birakmam
Iyi olmus iste, kv sinir olduguyla kalsinnn bosverr haftasonu falan da gitme.
Ya bu yorumu neye dayanarak yaptiniz cok merak ettimAranızda sevgi yok gibi geldi bana
Ben sunu anlamadım . İstemiyorum neden demiyorsunuz. Cocugum benimle kalacak .biz evimizde kalacağız. İstersen gel istemiyorsan kaş annenle neden demiyorsunuzHaklısınız ama cumadan gel diyorlar bana haftasonumuda artık evimde geçirmek istiyorum
1-2 gün önce başka bir konusunu daha okumuştum konu sahibininYa bu yorumu neye dayanarak yaptiniz cok merak ettim
Ama onlar kariyer sahibiiiyyyYa yorumuna bayıldım. E tabi kendileri cocugu satacak yer arıyor . Herkes bıraksın isterler
Kal demen bile bir lütuf. Ya kendini suçlamayı bırak . Gerçekten bu zihniyetten uzak dur. Büyütüyorsun zaten konu sacma . Ama senin yüzünden degil karsı taraf yüzünden. Ya cocuk doyurmak anne olmak böyle bir şey degil . 6 yaşında kızım var. Uygun olduğum her an yanımda istiyorum. Bahçe ev oda farketmez. Cocukla kaliteli zaman geçirmek istensin yeterki her yeri cennet yaparsın.Kal dedim ama gerçekten kızım istemedi ağladı
Bazı erkeklerde anlamsız bir bahçe ilgisi olabiliyor, orda kendilerini yenilenmiş zinde hissedebiliyorlar size yabancı olan yer aslında onun yıllarca konfor alanı olmuş böyle bakınca biraz anlaşılır bir hal alıyor, bundan uzaklaşmali mi evet artık sınırları olmalı üç gün kalınmış yeterli ama sizde keyif alıyorsanız kizinizada iyi geliyorsa sorun yoksa kalınabilir . Kızınızı ikna edememiş olabilirsiniz pekala ikna etmek istememişte olabilirsiniz bu sizin en doğal hakkınız "sen yarın sabah git pazar donersin " ses tonundan mimige kadar farklı anlamlara dönüşebilir bir cümle ben sizin yerinizde olsam ona orda zaman geçirmesi için fırsat verirdim 1.5 saatlik yolu haftada iki gün gider sonra bire iner sonra ayda bire yasaklar daha tatlıdır bir düşünün derimMerhaba kızlar,
Kayınvalidemdeydik Haftasonundan beri. Eşimde pazartesi işe başlayacakmış izni var. Ben yarın çalışacağım. Neyse eşim bana dedi ki sen arabayı al git eve haftasonu gelirsin, bende çocukla burda annemlerde bahçede vakit geçiririm dedi. Evde 1 1 buçuk saat uzakta. Ben olur dedim ama kızımı ikna edemedi. Bende dedim kızım kalın babanla ben haftasonu gelicem dedim. Ama kızım bi olur dedi bi olmaz ben sensiz duramam dedi. Kendi evimizde olsak durur bensiz ama başka yerde beni arıyor. Neyse kv ve eşim ikna etmeye çalıştılar kızım ikna olmadı. Ağladı falan. Kv bana şey dedi sende hiç bişey demiyorsun kalsın diye dedi. Bende napayım söyledim ama fayda etmiyor dedim. Neyse dönüşte eve geliyoruz eşim diyor ki ne güzel biz kalacaktık kızımla . Sende kalması için bişey demedin dedi. Bende dedim bi kaç kere dinlemedi ki dedim küçük daha benden ayrılmak istemiyor olabilir dedim. Ama sinir oldum benim tüm bayramım orda geçti nerdeyse ona rağmen beyefendiye yetmedi. Bende dedim madem sen yarın sabah git. Pazar dönersin dedim. Senle konuşulmuyor da her şeyi terse çeviriyorsun diyor.
Objektif olarak yorumlar mısınız ? Eşim artık evlendi ama sanki evlenmemiş gibi davranıyor. Ne yapayım da beni cebinde hissetmesin?
Üzüleceksin ama kaynanam yokÇocuğun olduğu zaman kaynananda kalmasina tesvik ederek bagimsiz ve özgür ruhlu yetismesine yardimci ol madem
E biz boşuna bireyselligine saygı duyup kendi fikirleri, amaçları, kararlari olduğunu öğrenmeleri icin cabaliyoruz demek ki. Kendi sorunlarini kendilerinin cozmesini bekleyip, cozemedikleri zaman yanlislarinin sorumluluğunu almayi, sınırlarına saygı gösterip, cocuk hayir dediğinde kabul edip israrci olmamayi vs vs vs uzar gider.
Neyse kolayi varmis, gonder oraya buraya kalsin ve bagimli olmasinn.
Supermis.
Ne uzulcem, en iyisi kaynanasiz hayat.Üzüleceksin ama kaynanam yok
Diğerlerine de hıhı evet diyorum
Yok içimde bişey tutmam ben, içimde ne varsa anında dışımdadırNe uzulcem, en iyisi kaynanasiz hayat.
Baska diyecek birseyin varsa, icinde kalmasın.
Yoo asla annelik kutsal vs gibi konuşmalarım olmaz.Anlaşılmaz, cunku hemen kutsal anneliklerine laf söylediğimiz sanılıyor, ve o yüzden yazının sonuna cok iyi bir anneyim diye ekleniyor.
4 yaşında çocuk babasıyla uygun ve güvenli ortamda iki gün geçirebilir denilince, çocuğu "satmak" fiili mi geliyor aklınıza? Gerçekten mi?Ya yorumuna bayıldım. E tabi kendileri cocugu satacak yer arıyor . Herkes bıraksın isterler
2 evladım var. 1 saat uzakta kv var köyde yaşıyor 40 kadar koyun tavuklar kazlar köpekler..Eş bayram iznini birleştirip iki gün izin almış, kadın izin alamamış çalışıyor, mevsim bahar denk gelmiş, bahçeli ev var, kirk yılda bir beş benzemez şans denk gelmiş, 4 yaşında çocuk babasiyla iki gün kalsın, bahçede hava alsın, sen de biraz dinlenirdin dedik diye doğurup cami avlusuna bırak demişiz muamelesi gormemizin elbet mantıklı bir açıklaması vardir muhaviss.Sana ozelden yazarım zira muhatabina ağır gelir.
Kal demesi niye lütuf olsun?Kal demen bile bir lütuf. Ya kendini suçlamayı bırak . Gerçekten bu zihniyetten uzak dur. Büyütüyorsun zaten konu sacma . Ama senin yüzünden degil karsı taraf yüzünden. Ya cocuk doyurmak anne olmak böyle bir şey degil . 6 yaşında kızım var. Uygun olduğum her an yanımda istiyorum. Bahçe ev oda farketmez. Cocukla kaliteli zaman geçirmek istensin yeterki her yeri cennet yaparsın.
Ya canım bırak açıklama yapmayı kötü anne değilim diyip durma bunlar yüzünden allahaskina . Annelikle işleri alakaları yok onların biliyoruz burda kimin ne olduğunu, üslup bile yetiyor anlamaya. Dertleri kavgaları başka, çocuklarına yazık işte ama yapacak bişey yok.2 evladım var. 1 saat uzakta kv var köyde yaşıyor 40 kadar koyun tavuklar kazlar köpekler..
Çocuk geçen hafta hastalandı doktor cumaya kontrol istedi. Yoksa eşimi eve gönderip ben kalacaktım orada.
Orası çocuklar için mükemmel bir yer kiiii babannemiz çocuklarla mükemmel iletişim kuran bir insan. Büyük oğlum 5.5 yaşına geldi. 2.5 yaşından itibaren babasıyla tek gidip kalmaya başladı. 4 yaşından sonra da 3 4 gün ara tatillerde yalnız gönderdim.
Şimdi küçük 25 ayı bitirdi sütten de kesildi. İlk işim eşimin boşluğunda hepsini göndermek olacak.
Benim ailem uzakta yaşlılarımız hala hayatta ama 85 90 yaşında insanlar. Zamanın ne göstereceği belli olmaz Allah korusun bi cenaze olduğunda çocuğum bensiz durabilir mi diye düşünmeden 1000 km ye 2 günlüğüne çocuk sürüklemeden kendi başıma son görevime gidip gelebilmek isterim.
Ya da yazın eşimin kuzenin nişanı var. Gidilmesi gerek ama sadece haftasonu vakti var. Yol kısa değil 2 çocukla gidilmez. Kv teklif etti. Ben çocuklara bakarım 2 gün siz gidin bi hem de gezmiş olursunuz hava alırsınız dedi.
Bunları yaptığım ya da yapacağım için çocuğumu sepetlemiş ya da az seviyor değilim. Kötü anne hiç değilim.
Kızınız kaç yaşında? Ben baştan tuhaf buldum olayı. Dönecekseniz birlikte dönün işte. Kocayla çocuk ne diye orada kalıyor?Kal dedim ama gerçekten kızım istemedi ağladı
Senin yaptiginda sknti gormuyor kimse zaten.. ama cocugun aglasa hic gitmek2 evladım var. 1 saat uzakta kv var köyde yaşıyor 40 kadar koyun tavuklar kazlar köpekler..
Çocuk geçen hafta hastalandı doktor cumaya kontrol istedi. Yoksa eşimi eve gönderip ben kalacaktım orada.
Orası çocuklar için mükemmel bir yer kiiii babannemiz çocuklarla mükemmel iletişim kuran bir insan. Büyük oğlum 5.5 yaşına geldi. 2.5 yaşından itibaren babasıyla tek gidip kalmaya başladı. 4 yaşından sonra da 3 4 gün ara tatillerde yalnız gönderdim.
Şimdi küçük 25 ayı bitirdi sütten de kesildi. İlk işim eşimin boşluğunda hepsini göndermek olacak.
Benim ailem uzakta yaşlılarımız hala hayatta ama 85 90 yaşında insanlar. Zamanın ne göstereceği belli olmaz Allah korusun bi cenaze olduğunda çocuğum bensiz durabilir mi diye düşünmeden 1000 km ye 2 günlüğüne çocuk sürüklemeden kendi başıma son görevime gidip gelebilmek isterim.
Ya da yazın eşimin kuzenin nişanı var. Gidilmesi gerek ama sadece haftasonu vakti var. Yol kısa değil 2 çocukla gidilmez. Kv teklif etti. Ben çocuklara bakarım 2 gün siz gidin bi hem de gezmiş olursunuz hava alırsınız dedi.
Bunları yaptığım ya da yapacağım için çocuğumu sepetlemiş ya da az seviyor değilim. Kötü anne hiç değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?