cnm kuzeninin problemi bunlar .. çünkü umut wermemişin. ilişkinde yaşadığın şeyler durumu bağdaştırman çok yanlış.
Teşşekürler fikrn için canım.. umarım beni anlar..Ona aşık olmadığınızı,aranızda bir ilişkinin mümkün olamayacağını, zaten kuzenlerin böyle hissetmemeleri gerektiğini, onu kırmamak için ilişkinizi sakladığınızı ve bugüne kadar ona hiç umut vermediğiniz halde bu bedduaları etmesinin onun sağlıklı düşünemediğini gösterdiğini...
Ben olsam konuşmazdım ayrıca.
Ne gerek var ki böyle bir insana açıklama yapmaya.
Bu kadar rahat ve bu kadar kötü beddualar eden birine.
Kimse kimseye açıklama yapmak ve hesap vermek zorunda değil...
Çok haklısın ama yalan söylediğim için bende kendimi suçlu hissediyorum keşke baştan doğruyu söyleseydm
bana bunu nasıl yaptın ne demek yaa , kendini senin sevgilin olarak görüyormuş sanırım ,
görüşme bile derim, sadece kuzenin değil dışardan sana aşık bi insan olarawk düşün ve irtibatını kes mecbur kalmadıkça
sevgilinin böyle bi durumu olsa görüşmeye devam etse hoşuna gitmezdi değilmi ?
o zaman da sevgiliniz olduğunu öğrenince aynı tepkileri verecekti muhtemelen, çünkü sizin ona bi gün evet diyeceğinizi kafasına yerleştirmiş belli ki. konuşmaya lüzum yok sevgilinizle aranızdaki sorunlarsa muhtemelen sizin kuzeniniz yüzünden girdiğiniz ruh hali.
Ona aşık olmadığınızı,aranızda bir ilişkinin mümkün olamayacağını, zaten kuzenlerin böyle hissetmemeleri gerektiğini, onu kırmamak için ilişkinizi sakladığınızı ve bugüne kadar ona hiç umut vermediğiniz halde bu bedduaları etmesinin onun sağlıklı düşünemediğini gösterdiğini...
hatta bunun aynısını gönder.ne umutlar veren kişiler neler yapıyor.bunu da hatırlat.
eger seninde içinde kıyıda köşede dursun birini bulamazsam onunla idare ederim düşüncesi varsa içinden bunu at ve bunun için çok tövbe et aksi takdirde bir gün bunun tokadını yersin, herkes yer
ne alaka şu kuzenlerin birbirine aşık olma mevzusu yaa.. kendi kendine gelin güvey olmuş bide üstüne beddua etmiş..
siz neden ilişkinizi gizlediniz sürekli? ne alaka yani?
birde kuzeninin sana aşık olma durumunu, sizin aileniz bunu duysa ne tepki verirler?
onunla konuşmanıza gerek yok.. öyle herkesin bedduası tutsaydı ohooooo...
şuanki mutsuzluğunuzu ona bağlamayın, ilişkinize bakın..
İsabet olmuş görüşmeyin zaten,o ne biçim adam öyle!
Kuzen demek yeğen demek kardeş demektir.
O gözle nasıl bakar,nasıl hisseder,nasıl hayal kurar.
amca,dayı,teyze vs cocuklarıyla evlenenleri anlamıyorum ya...kardeş gözüyle bakılması gereken kişilerle nasıl evleniyorlar anlamış değilim......bu bile bence kuzeninle ilişkini kesmen için bir sebep......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?