- 8 Kasım 2018
- 5.849
- 14.193
- 248
- Konu Sahibi Dindirella
-
sizin icin oyle demek ki benim icin degil mesela.. gorunusten once karaktere bakarim ben.. cevremde cogu kadin da bu kafa yapisindadir. genellemek yanlis.Hangi kadınlar derken önce dış görünüş sonra karakter yanlış mı okudunuz açıkçası kadınlar erkekler de yani insanlar
Valla benkm de bulaniyo iste
Hanım efendi görünüşün den etkilenmediginiz bir insanın karakterini zaten merak etmezsiniz kimseyi kandırmaya gerek ilk görünüşte tipi hoşunuza gide tanisirsin sonra karakerine baglansirsinz yada nefret edersinizsizin icin oyle demek ki benim icin degil mesela.. gorunusten once karaktere bakarim ben.. cevremde cogu kadin da bu kafa yapisindadir. genellemek yanlis.
Konu nikah degil kiYaw ne rengi degisir?evlenmesem olur?hep yazdigim sey bu bi destek hayayimda biri olsun.bunun icin nikaha gerek yok
kimi kandirayim.. esimi soylediklerinde face de gordum. begenmedim. ama dedim ki ben de fotograflarda guzel cikmam, taniyip karar verecegim. yine de bulustum. hem de yurtdisindan geldi.. bulusunca cok farkli buldum fotograflardan, isindim. karakterini sevdim de evlendim. herkesi kendi goruslerinizle degerlendirmeyin. erkekler kadinin guzelligine onem veriyor ama o da bazi erkekler. akilli erkekler de kadinin karakterine onem verip evleniyor.Hanım efendi görünüşün den etkilenmediginiz bir insanın karakterini zaten merak etmezsiniz kimseyi kandırmaya gerek ilk görünüşte tipi hoşunuza gide tanisirsin sonra karakerine baglansirsinz yada nefret edersiniz
mesele resim degilki işte yüzyüze görünce etkilenme olduğu için sevgili olup evlendiniz dış görünüş derken yakışıklı olmayı kastetmiyorum zatenkimi kandirayim.. esimi soylediklerinde face de gordum. begenmedim. ama dedim ki ben de fotograflarda guzel cikmam, taniyip karar verecegim. yine de bulustum. hem de yurtdisindan geldi.. bulusunca cok farkli buldum fotograflardan, isindim. karakterini sevdim de evlendim. herkesi kendi goruslerinizle degerlendirmeyin. erkekler kadinin guzelligine onem veriyor ama o da bazi erkekler. akilli erkekler de kadinin karakterine onem verip evleniyor.
tamam da fotografta da hic cekici gelmedi.. siz olsaniz bir sans vermezsiniz. ben verdim. genellemeniz yanlis iste. ayrica, fiziken gordugum cok cekici gelmeyen, ama karakterini bilmedigim biriyle de oturur bir cay icer tanimaya calisirim.mesele resim degilki işte yüzyüze görünce etkilenme olduğu için sevgili olup evlendiniz dış görünüş derken yakışıklı olmayı kastetmiyorum zaten
Valla insanlarin titri ne ise yorumu da o.ben bir suru sey yazdim.hayatta onceligim para olmadi.olsaydi da cekinmez soylerdim.hangi konuyu acsam konu amacindam sapip savmalardan secmelere dogru gidiyor.bu sadece benim.konularim icin gecerli degil.buranin genel sorunu.bazilari cidden kotuluk saciyor,acik ariyor,kendi gibi olmayani dusman belliyor...ben normal bi.kac yoruma tesekkur ediyorum yapici olanlara.bi daha konu acmayacagim acikcasi.boyle insanlarin yorumu kendi caplarinda oluyor gerek yok.yapici yorjmlara konunun disina cikmayan yorumlara tesekkurler...Konu sahibi, senin her konunun ucu paraya değiyor yahu...
gobegi var ki nefret ederim.sakalli bi adam.hic cekmiyor
Valla insanlarin titri ne ise yorumu da o.ben bir suru sey yazdim.hayatta onceligim para olmadi.olsaydi da cekinmez soylerdim.hangi konuyu acsam konu amacindam sapip savmalardan secmelere dogru gidiyor.bu sadece benim.konularim icin gecerli degil.buranin genel sorunu.bazilari cidden kotuluk saciyor,acik ariyor,kendi gibi olmayani dusman belliyor...ben normal bi.kac yoruma tesekkur ediyorum yapici olanlara.bi daha konu acmayacagim acikcasi.boyle insanlarin yorumu kendi caplarinda oluyor gerek yok.yapici yorjmlara konunun disina cikmayan yorumlara tesekkurler...
Kimse beni begenmiyor diye secici olmayayim mi?ya her konuyu kinu disina cikarmakta ustunuze yok gercekten
Yalnizliktan sikayetim hep.ayni seyler nikah olmasa da olur.bi hayat arkadasi istiyorum.illa toplumun bunu onamasina gerek yok.konu bu degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?