Lutfen samimiyetle fikirlerinizi yazar misiniz?

Ha bi de kendi deneyimimi anlatayim...beni hic cekmeyen bir adam vardi. Yurtdisindaydim...Turkiye'ye kesin donus yapmama cok az zaman vardi. Ben hep reddediyordum. Ev arkadasim aman bi gorus nolacak, begenmezsen nasil olsa bir hafta sonra donuyorsun dedi. Iyi dedim nolacak. Adam bana bir yapisti ki sormayin. Pesimden doktorasini falan birakip Turkiye'ye geldi (kendisi yabanciydi) sirf ben Turkiye'ye gidiyorum bu is olmaz deme hatasinda bulundugum icin. Resmen yillarca yaka silktim kurtulana kadar. Beni hic cekmeyen birine bi daha asla sans dahi vermedim.

Normalde ben optimistigimdir, sans verilmeli derim.
Ama itici buldugun adamla da ne deniyeceksin ki, 45 yasinda adam da sizin elinizi tutmakla yetinmez diye dusunuyorum. Bana pek hos gelmedi ihtimaller.

Bence adamı tanımak İçin kendine de ona da bi fırsat ver. Yedirsin, içirsin gezdirsin seni. Bakalım gönlüne girebilecek mi? Zorla değil ya. Isınmazsan yine bakarsın yoluna.

İşin içinde cinsellik var şimdiden iğreniyorsan
Olmaz bu iş parası şirin ve çekici görünsede

No

sizin icin oyle demek ki benim icin degil mesela.. gorunusten once karaktere bakarim ben.. cevremde cogu kadin da bu kafa yapisindadir. genellemek yanlis.
Hanım efendi görünüşün den etkilenmediginiz bir insanın karakterini zaten merak etmezsiniz kimseyi kandırmaya gerek ilk görünüşte tipi hoşunuza gide tanisirsin sonra karakerine baglansirsinz yada nefret edersiniz

Ben de denedim bu tip durumu,tipi fena değildi ama çekmiyordu ,yapamadım,adam yaklaştıkça kaciyordum,bir hafta bile sürmedi saçma sapan biseydi
Ama öne hiç hoslanmiyordum , olmaz diyordum tanıdıkça sevdim diyen de çok insan var .

Görünüş duruş konuşma hepsi bi bütün olarak bakılmalı sohbet edilmeli. İlla olucak diye birşey yok neden bi bakmiyosunuz tanimiyosunz?

kimi kandirayim.. esimi soylediklerinde face de gordum. begenmedim. ama dedim ki ben de fotograflarda guzel cikmam, taniyip karar verecegim. yine de bulustum. hem de yurtdisindan geldi.. bulusunca cok farkli buldum fotograflardan, isindim. karakterini sevdim de evlendim. herkesi kendi goruslerinizle degerlendirmeyin. erkekler kadinin guzelligine onem veriyor ama o da bazi erkekler. akilli erkekler de kadinin karakterine onem verip evleniyor.

Birde 10 yaş farkı da sıkıntılı fikir birliği zor görünüyor

mesele resim degilki işte yüzyüze görünce etkilenme olduğu için sevgili olup evlendiniz dış görünüş derken yakışıklı olmayı kastetmiyorum zaten

mesele resim degilki işte yüzyüze görünce etkilenme olduğu için sevgili olup evlendiniz dış görünüş derken yakışıklı olmayı kastetmiyorum zaten
tamam da fotografta da hic cekici gelmedi.. siz olsaniz bir sans vermezsiniz. ben verdim. genellemeniz yanlis iste. ayrica, fiziken gordugum cok cekici gelmeyen, ama karakterini bilmedigim biriyle de oturur bir cay icer tanimaya calisirim.

Konu sahibi, senin her konunun ucu paraya değiyor yahu...
Valla insanlarin titri ne ise yorumu da o.ben bir suru sey yazdim.hayatta onceligim para olmadi.olsaydi da cekinmez soylerdim.hangi konuyu acsam konu amacindam sapip savmalardan secmelere dogru gidiyor.bu sadece benim.konularim icin gecerli degil.buranin genel sorunu.bazilari cidden kotuluk saciyor,acik ariyor,kendi gibi olmayani dusman belliyor...ben normal bi.kac yoruma tesekkur ediyorum yapici olanlara.bi daha konu acmayacagim acikcasi.boyle insanlarin yorumu kendi caplarinda oluyor gerek yok.yapici yorjmlara konunun disina cikmayan yorumlara tesekkurler...

Yok bacım bunun fikirle zikirle ilgisi yok. Kabul et buraya açtığın konular hep para ekseninde dönüyor. Sen kabul etsen de etmesen de bu böyle.

Kimse beni begenmiyor diye secici olmayayim mi?ya her konuyu kinu disina cikarmakta ustunuze yok gercekten
Yalnizliktan sikayetim hep.ayni seyler nikah olmasa da olur.bi hayat arkadasi istiyorum.illa toplumun bunu onamasina gerek yok.konu bu degil.

E belki karşılaştığınız insanlarda seçici, hiçte konu dışı değil bana ne istediğini bilmeyen bir insan gibi geldiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…