- 24 Ağustos 2007
- 665
- 699
- Konu Sahibi destina0505
benim babam 82 yaşında 5 ocakta k.çekmece istanbul kanuni sultan süleyman hastanesinde röntgen filmi çekmişti filim sonucu isteyince gidin vezneye 6 tl ödeyin size filminizi verelim.kabul etmedim başhekim,başhekim yardımcısı,hasta hakları birimi arası gidip geldim sonuç olumsuz ya 6 tl yada film yok, çok zoruma gitti tartıştım yasamı var neye dayanarak para karşılığı filim veriyorsunuz? sonuçta devlet hastanesi insanlar para ödememek için tercih ediyor dedim nafile işe yaramadı...sonra sağlık bakanlığını aradım, belki inceleme başlatılar diye,dilekçe yazdım 10 dakika içinde 184 sağlık bakanlığıdan bir bayan aradı, bana aynen dediklerini aktarıyoum hastaneden filim ve cd istiyorsanız 6 tl ödemeniz gerekir dedi, kırtasiye masraflarını karşılıyamazlar bunu sizin ödemeniz gerekir . sizden ricam 184 arayıp haklarımızı aramamız her ay sskya 400 tl ve özeri para ödüyoruz. hastahane içinde çalışanların maaşları vergiler tüm masrafların zaten cebimizden çıkıyor... bide hastanenin özel harcamalarını cebimizden ödetmeye çalışıyorlar lütfen şikayet edelim 184 arayın doktor hemşire hastahane ile ilgili ne şikayetleriniz varsa hakımızı arayalım
Son düzenleme: