Lütfen size ihtiyacım var..

Siz ne yaparsanız yapın bişey hslledemezsiniz sorun eşinizin pasifliğinden kaynaklanıyor parasal konuları ancak eşiniz gözü açılınca çözebilirsiniz Siz şimdi müdahale etseniz eşiniz taviz vermeyecek boşu boşuna kavga edeceksiniz huzurunuz kaçacak eltinizde kına yakacak Rabbime havale edin bakın yaptığı bütün oyunlar haksızlıklarınAllah evladından çıkarmış tabi sevinmiyoruz o bir sabi melek ama insan bu kadarda aç gözlü olmamalı Allah mazlumun ahını bşr yerde ya canından ya malından ya evladından çıkarır şöyle bir gözlemleyin insanlara hile hurda düşünen durmadan katakulle çeviren insanların hayatını Rabbim bir yerden çıkartır Size tavsiyem olabildiğince mesafeni koru O kişiden ancak size maddi manevi zarar gelir merhaba merhaba o kadar

Eşim iki işte çakışıyor ek iş yapıyor
Bravo eşinize valla böyle bir kaynım olsaydı keşke bizde iki tane var yok diye
Konunuz beni çıldırttı burada müsrif kayın aileye bakan eş nasıl bu evliliği bu şartlarda yürütebiliyirsunuz çok merak ettim.

Çocuğumun bu konuyla bir ilgisi yok onu niye karıştırdınız anlamadım bence çocuklarıma karşı gayet yumuşak huyluyum sadece ilk yıllarda düzenimi oturtamadığım için gergindim bunu çocuğuma yansıttığımı söylemiştim ve bunun üstünden 4 yıl geçti bu konuyla alakası yok çocukları mi karıştırmayın lütfen

Sabahtan beri söylemeye çalışıyorum diyemedim siz demişsiniz ağzınıza sağlık

Geçmiş konularınıza baktım da ne kv, ne koca çekilecek insanlar değillermiş. Eltiniz baştan çözmüş onları, o yüzden şirretlikle sindirmiş herkesi. Bu arada tek ezilen siz olmuşsunuz hep.
Çocuklar için bu ailenin kahrını ne kadar çekersiniz bilmem ama mümkünse çalışın ve maaşınızı biriktirin, asla harcamayın. Kocanız çok tekin gelmedi bana.
Başta muhtemelen size yaşatılanlar yüzünden sinirliyken sizi sindirmişler. Şimdi elti sefa sürerken, siz çile çekiyorsunuz.

Aslında bana karşı iyiler eşim ilk yıllar beni çok zorladı kaç kez boşanmadan döndük şimdi bişeyler rayına oturdu derken kaynım kanımızı çekmeye başladı yine kaynımda bir derece iyi ama eltimin dilenci gibi kimse Bana bişey yapmadı para vermedi demesi nankörlüğü hiç çekilmiyor

Belki de kayınpederin başka malları da vardı ve bu şekilde bölüştüler. Aksi halde hiç bir şey almayıp, bütün malı mülkü ve dahası kendi kazancınıda kardeşe vermek, ne bileyim akıl karı değil, saf demek çok masum kalıyor bu durumda

Her cevabınızda şoka giriyorum eşiniz bu parayla bunları nasıl yapıyor helal olsun ne diyeyim

5500 TL maaş ile 3 kredi ödenmesi pek mümkün değil bu devirde.
Araba için kredi çektik derken arabanın tüm bedelini değil de bir miktarı için misal 30-400000 çekip vermişsinizdir, zira ev için kredi çektik derken de aynı durum sözkonusu diye düşünüyorum. Yoksa imkansız 5500 tl maaş ile ev+araba kredisi ödenmez.
Gerçi ev+araba kredisinin ister tamamını ister bir kısmını ödeyin farketmez, kimseye bu kadar yardım etmeye mecbur değilsiniz, kendi rızkınızın nasıl başkasına verilmesine müsaade ediyorsunuz, bir de üstelik alttan alıyorsunuz, çok ilginç valla.
Ama kp ya da kv size zamanında para ya da gayrimenkul verdiyse ve bunun karşılığında eşinizin kardeşine yardım etmesini istiyorsa iş başka..

Evet. Siz başta kendini savunabilen biriymişsiniz. Ne oldu da bu hale geldiniz? Bir düşünün.
Evet hiç kimseden korkmazdım kendimi ezdirmezdim her şeye tavrımız ortaya koyardım ama şimdi sanki ağzım dilim bağlı kendimi ifade edemiyorum ya olay çıkarsa bana bişey derlerse diye çok çekiniyorum kendimi savunamamaktan haksız olmaktan hakkımda ne derler diye düşünüyorum kendimi kenara çekiyorum

Hayır bişey vermemişler sadece eşim iş kurarken kv bir kaç tane bilezik vermiş o kadar kaynıma sadece araba için kredi çektik evide kayın babamın evini satıp onlara ev aldılar tabi evde bizim ve diğer kardeşlerinde hakkı vardı bizim ev kredimiz kaynımın araba kredisi toplam aylık 2.500 tl ödüyor eşim kalanıylada geçiniyoruz işte

Aileniz yokmu size destek çıkacak onlar bu konuda ne düşünüyor?

Eski siz olun. Yoksa çocuklarınızın rızkını da elti yiyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…