- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Neden bir şey yapamıyorsunuz eşiniz madem kendi başına karar vericek herşeye neden evlenmiş bekar kalsaymis da baksaymis sülalesine..siz böyle birşey yapsanız ablaniza eşiniz sizi kapının önüne koyardı.siz eşinizide ailesine de çok pasif kaldığınız için yaşıyorsunuz bu sorunları kusura bakmayın .eşinizin bir sürü vukuati var hepsine goz yummussunuz..Tatil mevzusu eski baya ama evet o dönemde çok kızmıştım ona araba konusuda eşime dediler çocuk hasta sürekli hastanelere gidiyoruz araba lazım oda çocuğa kıyamadı kredi çekip gönderdi önce benden sakladı sonra tesadüfen öğrendim üstelik kv benden sakladı sinirlendim kızdım ama bişey yapamadım napabilirim ki
Yetmez ki direk kesicen her şeyi arabayı ve miras hakkınızıda alıcaksınız. Arayıp sormayacaksın. Arkadaş demış evlerden birini satsınlar. Satmaya gerek yok o kadar maaş kıra alıyorlar. Size düşen malıda alın hatta arayıp bir cinnet geçirin. Her şey bir cinnete bakar. Ben olsam dava açar payımı alır arabayıda gıder çat dıye alırım. Arabayıda bı zahmet evlerden bırını satıp alsınlarAma artık sıkıldım eşimi karşıma alıp ciddi bir şekilde konuşacam bunları sürekli sırtımızda taşıyamayız böyle alışırlarsa artık peşimizi bırakmazlar üstelik nankör bide bir teşekkür bile etmedi korona atlattık eşim çocuklar ne hale geldik aramadı artık mesafe koyalım babanın malını maaşınıda onlar yedi bide kaynımın çalıştığı işletmeyi eşim kurup ona vermiş artık yeter diyecem bundan sonra bende susmam büyük olay çıkar diyecem
Üsttede sordum ama cevaplamadınız. Nasıl ödüyorsunuz bunca borcu?Tatil mevzusu eski baya ama evet o dönemde çok kızmıştım ona araba konusuda eşime dediler çocuk hasta sürekli hastanelere gidiyoruz araba lazım oda çocuğa kıyamadı kredi çekip gönderdi önce benden sakladı sonra tesadüfen öğrendim üstelik kv benden sakladı sinirlendim kızdım ama bişey yapamadım napabilirim ki
+1 katılıyorum cidden ben anlamıyorum kp bin bana borcu var bir defa söyledim üstüne su iç dedi bir daha istemeye utandım bazı insanları hiç bir zaman anlamayacam sülük gibi kan emiciler resmen evlerden ırakYetmez ki direk kesicen her şeyi arabayı ve miras hakkınızıda alıcaksınız. Arayıp sormayacaksın. Arkadaş demış evlerden birini satsınlar. Satmaya gerek yok o kadar maaş kıra alıyorlar. Size düşen malıda alın hatta arayıp bir cinnet geçirin. Her şey bir cinnete bakar. Ben olsam dava açar payımı alır arabayıda gıder çat dıye alırım. Arabayıda bı zahmet evlerden bırını satıp alsınlar
Eşim iki işte çakışıyor ek iş yapıyorÜsttede sordum ama cevaplamadınız. Nasıl ödüyorsunuz bunca borcu?
Eşim asla istemez daha fazla almasınlarda verdiklerimizde haram zıkkım olsunYetmez ki direk kesicen her şeyi arabayı ve miras hakkınızıda alıcaksınız. Arayıp sormayacaksın. Arkadaş demış evlerden birini satsınlar. Satmaya gerek yok o kadar maaş kıra alıyorlar. Size düşen malıda alın hatta arayıp bir cinnet geçirin. Her şey bir cinnete bakar. Ben olsam dava açar payımı alır arabayıda gıder çat dıye alırım. Arabayıda bı zahmet evlerden bırını satıp alsınlar
Kazancınız iyi demekki yoksa 2 işte çalışmayla bunca giderin karşılanması çok çok zor.Eşim iki işte çakışıyor ek iş yapıyor
Hayır düşündene babandan mal kalmış erkek kardeşin yengen her şeye el koymuş üstüne seni arayıp bağırıp çağırıyor daha çok ver diye. Ben böyle insanlara şaşıp kalıyorum. Ben olsam baba benim baba sen kimsin der kardeşime bile dava açarım. Çatır çatır hakkımı alır kardeşimle bile görüşmem. Kendi oğlu mal almıyor elti maşallah eşiyle her şeye el koymuş. Yemin ederim neler yapardım hadlerini yerlerini bildirirdim. Baba benim babam mal benim benim hakkımı el ınsanı kemdi babasının malımış gibi kullanacak te allahım bunun eşinde iş yok ii pısırığın teki+1 katılıyorum cidden ben anlamıyorum kp bin bana borcu var bir defa söyledim üstüne su iç dedi bir daha istemeye utandım bazı insanları hiç bir zaman anlamayacam sülük gibi kan emiciler resmen evlerden ırak
Niye eşin kadir gecesinde mi doğmuş? Bu kadar melek yoksa aptal mı?Eşim asla istemez daha fazla almasınlarda verdiklerimizde haram zıkkım olsun
Sadece eşi mi, bence konu sahibi de pısırıkHayır düşündene babandan mal kalmış erkek kardeşin yengen her şeye el koymuş üstüne seni arayıp bağırıp çağırıyor daha çok ver diye. Ben böyle insanlara şaşıp kalıyorum. Ben olsam baba benim baba sen kimsin der kardeşime bile dava açarım. Çatır çatır hakkımı alır kardeşimle bile görüşmem. Kendi oğlu mal almıyor elti maşallah eşiyle her şeye el koymuş. Yemin ederim neler yapardım hadlerini yerlerini bildirirdim. Baba benim babam mal benim benim hakkımı el ınsanı kemdi babasının malımış gibi kullanacak te allahım bunun eşinde iş yok ii pısırığın teki
Evet çalışıyor kiralar falan hariç aylık geliri en az 5.500 oda en az eşimde o kadar kazanıyor onların durumu bizden iyi fakat kaynım çok müsrif kim ondan para istese yok demez hemen çıkarır verir sonra parasız kalıp bizlerden istiyor başımıza bela oluyorKazancınız iyi demekki yoksa 2 işte çalışmayla bunca giderin karşılanması çok çok zor.
Kaynınız çalışıyor mu, 2 evin kirasını ve annesinin maaşını alıyor ve nasıl yetiremiyor hala? Oysa sizin eşiniz 2 işte çalışıp tüm bunları karşılayabiliyorken kaynınızın bunca gelirle bu durumda olması çok inandırıcı değil.
Ve siz neden demiyorsunuz, bu kadar geliriniz varken neden biz size ev araba alalım, para verelim diye?
Çalışıp kazandığınız parayı 2 nanköre yedirmek zorunuza gitmiyor mu? Çok ilginç yaa
Kendini melek sanan bir aptal olabilir.Niye eşin kadir gecesinde mi doğmuş? Bu kadar melek yoksa aptal mı?
Eşim mal konusunda çok utanıyor ona bizimde hakkımız var dediğimde ihtiyacımız yok açıktamıyız diyor oda üzülüyor ama söyleyemiyor onlaraHayır düşündene babandan mal kalmış erkek kardeşin yengen her şeye el koymuş üstüne seni arayıp bağırıp çağırıyor daha çok ver diye. Ben böyle insanlara şaşıp kalıyorum. Ben olsam baba benim baba sen kimsin der kardeşime bile dava açarım. Çatır çatır hakkımı alır kardeşimle bile görüşmem. Kendi oğlu mal almıyor elti maşallah eşiyle her şeye el koymuş. Yemin ederim neler yapardım hadlerini yerlerini bildirirdim. Baba benim babam mal benim benim hakkımı el ınsanı kemdi babasının malımış gibi kullanacak te allahım bunun eşinde iş yok ii pısırığın teki
Ben valla bi halt anlamıyorum ee bu kadar enayıye semer vuran çok olurKendini melek sanan bir aptal olabilir.
Yada kök ailesini, eşinden ve çocuklarından çok düşünen, çocuklarının hakkını nankör kardeşine yedirmekten çekinmeyen, gelişememis bir varlık. Konu sahibi de etkisiz eleman. Sinirini çocuğundan çıkarabiliyor ancak.
Düşman edinmek istersen iyilik yap derler.O söz simdilerde şöyle telafuz ediliyor iyilik eden kazık yer
İsterse karun olsun ne alaka babasının malı eşit bölünür.Eşim mal konusunda çok utanıyor ona bizimde hakkımız var dediğimde ihtiyacımız yok açıktamıyız diyor oda üzülüyor ama söyleyemiyor onlara
Saf iyi niyetliNiye eşin kadir gecesinde mi doğmuş? Bu kadar melek yoksa aptal mı?
Rest cekebilirdiniz, kizdim ama sustum degil; kızdım ve resti cektim derdinizTatil mevzusu eski baya ama evet o dönemde çok kızmıştım ona araba konusuda eşime dediler çocuk hasta sürekli hastanelere gidiyoruz araba lazım oda çocuğa kıyamadı kredi çekip gönderdi önce benden sakladı sonra tesadüfen öğrendim üstelik kv benden sakladı sinirlendim kızdım ama bişey yapamadım napabilirim ki
Siz mesajlari gösterip eltiyi nasilsin diye aradim bin dert yandi al bu da mesajlari abime gösterme dedi ama ben artık arada kalmaktan biktim hem ileride soylesem ben soylemedim.diye beni suclar bunca nankorluge ragmen hala agliyor yeter!Ama artık sıkıldım eşimi karşıma alıp ciddi bir şekilde konuşacam bunları sürekli sırtımızda taşıyamayız böyle alışırlarsa artık peşimizi bırakmazlar üstelik nankör bide bir teşekkür bile etmedi korona atlattık eşim çocuklar ne hale geldik aramadı artık mesafe koyalım babanın malını maaşınıda onlar yedi bide kaynımın çalıştığı işletmeyi eşim kurup ona vermiş artık yeter diyecem bundan sonra bende susmam büyük olay çıkar diyecem
Peki esiniz bunca ozveride bulunurken kayniniz ne is yapıyor ne kadar cabaliyor? Eminim gunde birkac saat çalışıyor cogunda keyif catiyordur ya da gezip tozuyordur karisiylaEşim iki işte çakışıyor ek iş yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?