Lütfen size ihtiyacım var..

Peki bu konuştuklarımızı kimse bilmesin dedi eşime anlatmalımıyım
Anlatin tabii
Esinizden gizlemeyin sonra konuştuklarınızı farkli olarak carpitarak anlatabilir mesela siz nankor demissiniz gibi
O da baya stratejikmis her lafi soyle sonra karsindakini zorda birak
Bence esinizle paylasin
Eger ileride neden anlattin derse esimden bir sey saklamam der cikarsiniz isin icinden
Hic ezilmeyin neden kendinizi zora sokuyorsunuz ki

Anlatin tabii
Esinizden gizlemeyin sonra konuştuklarınızı farkli olarak carpitarak anlatabilir mesela siz nankor demissiniz gibi
O da baya stratejikmis her lafi soyle sonra karsindakini zorda birak
Bence esinizle paylasin
Eger ileride neden anlattin derse esimden bir sey saklamam der cikarsiniz isin icinden
Hic ezilmeyin neden kendinizi zora sokuyorsunuz ki
Bide mesajları sil abi görmesin dedi gerçi onlardan da çekinmem söylerim ama yanlış yanlaşılıp olay çıkmazınmış bende silmedim mesajları eşime söyleme konusunda kararsizim olay çıkarsa diye çekeniyorum

Ko vefat etti evet farklı şehirde oturuyoruz biz onlar ayni şehirde kv herşeyimi o oğluna verdi bizim hakkımızıda üstelik bizden de alıp veriyor ben hakkımı helal etmiyorum eşimde utanıp hiç bişey demiyor üstüne üstelik veriyor
Eee iste esinizle paylaşıp hakkimizi cok yediler kusura bakma rizkimizi yedikleri icin hakkim helal.degil ben baskalari icin calismak istemiyorum der esime de tavri koyardim
Utanacak ne var? Ölüm hak miras helal demişler hadi mal mülk onlara verildi siz neden kendi kazancinizi onlara akıtıyorsunuz ki? Yarin çocuk buyur özel okul parasi da isterler sizin cocuklar sürünürken

Merhabalar hanımlar..

Dünden beri canım çok sıkkın..

Dün eltime mesaj attım napıyon nasılsın diye atmaz olsaydım bin dert anlattı.

Konuda kafamda çok dağınız nerden başlayacağımıda bilmiyorum. En baştan anlatayım en iyisi ben size bana bi akıl verin

Ben 10 yıllık evliyim eltim 2 yıllık benim düğünüm falan çok güzel geçmişti eşim tarafına hiç rahatsızlık vermedik hiçte bişey istemedik ama eltimler kaynanamların burnundan getirdi ne altınlar ne çeyizler neler neler istediler düğünde ne olaylar ne kavgalar çıkardılar bu yüzden kaynanamlar eltime biraz soğuk sadece bu yüzden de değil hergün bir olay çıkarıyor evlendiği günden beri ailesini yanına yerleştirdi kv görümcede sinir oluyor buna şimdi esas konuya geleyim benim sıkıntım eltimin benimle konuşma tarzı ve konuştuğu konular nişanlıyken beni aradı seninle konuşmam lazım diye bir kafede buluştuk bana bisürü şey söyledi git kayınvalidelere söyle dedi bende saf aptal anlattım kv lerde kızınca bu da benim iftira attığımı söylemiş beni öyle bir duruma düşürdü ki neyse bu konuyu uzatmadım üstünü kapattım çünkü gerçek ortaya çıktı kv deler haklılığımı gördü neyse eltim evlendi olaylı bir şekilde hemen hamile kaldı bu süreçte de evlerinde hep kavga vardı boşanmaya kadar geldiler çoğu kez bende hamileydim doğum yaptım herşey çok güzeldi eltim benden 7 ay sonra doğum yaptı malesef oğlu hasta doğdu şöyle ki ciddi bir kalp sorunuyla doğdu bu süreçte hepimiz yanında olduk bebeğe çok üzülüyoruz şimdi ciddi de bir operasyon geçirmesi lazım bebek bu problemden dolayı beslenemiyorda çok ta küçük doğdu gelişimi de geri malesef rabbim şifa versin ama bu defa eltim benim çocuğumla kıyaslıyor çocuğunu ben bebeğime mama yedirip odaya uyatmaya giderken oturup arkamdan ağlamış onun bebeği nasıl yemek yedi benim ki hasta yemiyor diye tamam biz de bebeğe üzülüyoruz bana benim çocuğuma bu şekilde konuşması beni üzüyor ya konuyu fazla uzatmayayım çok detaya girersem konudan çıkamayacağım

Şimdi çocuklarını operasyon için özel bir hastaneye götürdüler dün bende mesaj attım sormak için hergünde arıyorum bana diyor ki eşim için abi beni hiç aramıyor yiğenini merak etmiyor mu beni bir kere yanlız aramış dedim olur mu öyle şey ben konuşuyorum seninle ayrıca senin eşini hergün arıyor ayrıca senide aramasına gerek var mı bu açtı ağzını işte benim eşimin ailesi çok soğuk bize para göndermiyorlar beni hergün aramıyorlar bide eltimler kaynanamın maaşını alıyorlar ve kayınvalidem ev kiralarınıda ona veriyor üstelik eşimin babasından kalan evi ve iş yerinide ona verdiler ve biz ev kredisi ödüyoruz üstüne eşim kredi çekip kardeşine ev aldı onun kredisini de yine enayi biz ödüyoruz üstelik eşim arayıp bişey lazımmı diye soruyor hanım efendi hayır sormadan para gönderecekti diyor kaynım demiş ki herkes bana bişey lazımmı diye soracağına hemen hesabıma parayı atsın ben demem lazım diye demiş buna rağmen bide diyor ki bu arada eltim kv demin yanında oturuyor ayrı bir daha verdiler ona neyse diyor ki bütün evin masraflarını eşim karşılıyor sürekli gelen giden oluyor bizim paramız yetmiyor herkese biz bakıyoruz gelen gidende ayda bir kere biz gidiyoruz sadece açtı ağzını yumdu gözünü ya biz borcumuzun içinde bir borç daha yapıp sana araba almışız sen binip geziyorsun ben borcunu ödüyorum her yerden hakkımız alıp sana vermişler sesimiz çıkmamış maaşları kiraları yiyorsunuz eşim para göndermemiş diye dünyanın lafını ediyorsun bende dedim ki kusura bakma eşim düşüncesizlik yapmış haklısın dedim çok salağım demi cevabını veremedim korkuyorum cevap vermekten beni eziyor hep şimdi ben bu eltiyle napayım bundan sonra tavrım nasıl olsun nolur bana akıl verin
Ayol bu ne eziklik biraz dis gosterin kaynananiz sizi cok övdü galiba sizde o rütbeyi kaybetmemek icin herseye evet diyip alttan alıyorsunuzdur yazik ayol kendinizedemi sayginiz yok tamam cocugu hasta Allah şifa versin ama kimsenin sucu degil bu morali bozuk herkesin stres topu olmayin ...ayrıca esiniz kardesine ev almis tamam abilik yapmis iyide araba niye niye yani siz baya enayisi iz

Yedirin kendi evladınızın hakkını, sebil gibi dağıtın böyle; üzerine de azar dinleyin alttan alın. Çok güzel örnek olursunuz evladınıza. Yedirin iyice kendinizi aman kırılmasınlar, evladınıza çöpünüz kalsın nolcak, evlat mı sizin doğurduğunuz? Yeter ki eltinin işi görülsün.

Aman kötülük olmasın, kırılmasınlar diye çocuğunuza bi şey deseler, olsa, ona da ses etmezsiniz siz. Bi farkı yok.
Üzüldüm evladınıza.

Bide mesajları sil abi görmesin dedi gerçi onlardan da çekinmem söylerim ama yanlış yanlaşılıp olay çıkmazınmış bende silmedim mesajları eşime söyleme konusunda kararsizim olay çıkarsa diye çekeniyorum
Cikar olay cikar ara kaynananni anlat agla aradı beni boyle böyle soyledi cocugu icin sustum ama bende sinir tükendi patlicam de herkese soyle kavga cikarki senin icin thes ise saff ezim rahatliyim demesin aaa ben burdan sinirlendim

Eee iste esinizle paylaşıp hakkimizi cok yediler kusura bakma rizkimizi yedikleri icin hakkim helal.degil ben baskalari icin calismak istemiyorum der esime de tavri koyardim
Utanacak ne var? Ölüm hak miras helal demişler hadi mal mülk onlara verildi siz neden kendi kazancinizi onlara akıtıyorsunuz ki? Yarin çocuk buyur özel okul parasi da isterler sizin cocuklar sürünürken
Valla o karaķterdeler doğru ben eşimi nasıl yönlendirecem bilmiyorum

Yedirin kendi evladınızın hakkını, sebil gibi dağıtın böyle; üzerine de azar dinleyin alttan alın. Çok güzel örnek olursunuz evladınıza. Yedirin iyice kendinizi aman kırılmasınlar, evladınıza çöpünüz kalsın nolcak, evlat mı sizin doğurduğunuz? Yeter ki eltinin işi görülsün.
Gercekten ya mecbur degillerki neden yapiyorlar kolaymi su zamanda kredi odemek Allah akil fikir versin

Ben söylerdim yanlış anlayacak ne var her lafi pat pat söyleyip dertlenirken, yardim eden yok diye şikayet ederken iyi ama siz söyleyince kötü! Yok ya! En kötüsü ben esimden saklayamam para istemenizden ve hala vermiyorsunuz diye sikayet etmenizden rahatsizim der mesafe koyardım
Inanin akrabalik iliskilerinin iyi olmasi sart degil aman iyi olalim mantigini yanlis buluyorum beni arayani arar sorani sorarim arkamdan atip tutan insanların hayatımda yeri yoktur
El dedigimiz insanlar bile bu tip akrabalardan daha yakin oluyor lütfen iyi olalim.aman tadimiz kacmasin diye kendinizi ezdirmeyin

Merhabalar hanımlar..

Dünden beri canım çok sıkkın..

Dün eltime mesaj attım napıyon nasılsın diye atmaz olsaydım bin dert anlattı.

Konuda kafamda çok dağınız nerden başlayacağımıda bilmiyorum. En baştan anlatayım en iyisi ben size bana bi akıl verin

Ben 10 yıllık evliyim eltim 2 yıllık benim düğünüm falan çok güzel geçmişti eşim tarafına hiç rahatsızlık vermedik hiçte bişey istemedik ama eltimler kaynanamların burnundan getirdi ne altınlar ne çeyizler neler neler istediler düğünde ne olaylar ne kavgalar çıkardılar bu yüzden kaynanamlar eltime biraz soğuk sadece bu yüzden de değil hergün bir olay çıkarıyor evlendiği günden beri ailesini yanına yerleştirdi kv görümcede sinir oluyor buna şimdi esas konuya geleyim benim sıkıntım eltimin benimle konuşma tarzı ve konuştuğu konular nişanlıyken beni aradı seninle konuşmam lazım diye bir kafede buluştuk bana bisürü şey söyledi git kayınvalidelere söyle dedi bende saf aptal anlattım kv lerde kızınca bu da benim iftira attığımı söylemiş beni öyle bir duruma düşürdü ki neyse bu konuyu uzatmadım üstünü kapattım çünkü gerçek ortaya çıktı kv deler haklılığımı gördü neyse eltim evlendi olaylı bir şekilde hemen hamile kaldı bu süreçte de evlerinde hep kavga vardı boşanmaya kadar geldiler çoğu kez bende hamileydim doğum yaptım herşey çok güzeldi eltim benden 7 ay sonra doğum yaptı malesef oğlu hasta doğdu şöyle ki ciddi bir kalp sorunuyla doğdu bu süreçte hepimiz yanında olduk bebeğe çok üzülüyoruz şimdi ciddi de bir operasyon geçirmesi lazım bebek bu problemden dolayı beslenemiyorda çok ta küçük doğdu gelişimi de geri malesef rabbim şifa versin ama bu defa eltim benim çocuğumla kıyaslıyor çocuğunu ben bebeğime mama yedirip odaya uyatmaya giderken oturup arkamdan ağlamış onun bebeği nasıl yemek yedi benim ki hasta yemiyor diye tamam biz de bebeğe üzülüyoruz bana benim çocuğuma bu şekilde konuşması beni üzüyor ya konuyu fazla uzatmayayım çok detaya girersem konudan çıkamayacağım

Şimdi çocuklarını operasyon için özel bir hastaneye götürdüler dün bende mesaj attım sormak için hergünde arıyorum bana diyor ki eşim için abi beni hiç aramıyor yiğenini merak etmiyor mu beni bir kere yanlız aramış dedim olur mu öyle şey ben konuşuyorum seninle ayrıca senin eşini hergün arıyor ayrıca senide aramasına gerek var mı bu açtı ağzını işte benim eşimin ailesi çok soğuk bize para göndermiyorlar beni hergün aramıyorlar bide eltimler kaynanamın maaşını alıyorlar ve kayınvalidem ev kiralarınıda ona veriyor üstelik eşimin babasından kalan evi ve iş yerinide ona verdiler ve biz ev kredisi ödüyoruz üstüne eşim kredi çekip kardeşine ev aldı onun kredisini de yine enayi biz ödüyoruz üstelik eşim arayıp bişey lazımmı diye soruyor hanım efendi hayır sormadan para gönderecekti diyor kaynım demiş ki herkes bana bişey lazımmı diye soracağına hemen hesabıma parayı atsın ben demem lazım diye demiş buna rağmen bide diyor ki bu arada eltim kv demin yanında oturuyor ayrı bir daha verdiler ona neyse diyor ki bütün evin masraflarını eşim karşılıyor sürekli gelen giden oluyor bizim paramız yetmiyor herkese biz bakıyoruz gelen gidende ayda bir kere biz gidiyoruz sadece açtı ağzını yumdu gözünü ya biz borcumuzun içinde bir borç daha yapıp sana araba almışız sen binip geziyorsun ben borcunu ödüyorum her yerden hakkımız alıp sana vermişler sesimiz çıkmamış maaşları kiraları yiyorsunuz eşim para göndermemiş diye dünyanın lafını ediyorsun bende dedim ki kusura bakma eşim düşüncesizlik yapmış haklısın dedim çok salağım demi cevabını veremedim korkuyorum cevap vermekten beni eziyor hep şimdi ben bu eltiyle napayım bundan sonra tavrım nasıl olsun nolur bana akıl verin
Bir canınız kalmış vermediğiniz onuda verin tam olsun.

Ne münasebet ya, eltiye ev araba alıp, üstüne birde sürekli para vermek? Çocuğa Rabbim şifa versin ama hasta olması ne sizin suçunuz nede sorumluluğunuz. Evet bu tip durumlarda aile yardım etmeli ama sizin gibi değil.

Ben olsam asla ne ev ne araba alırdım onlara. Ameliyat parası için gücün neye yeterse o kadarını verir, manevi olarak da destek olmaya çalışırdım o kadar.

Sizin bunca kendinizi paralayıp elinizde avucunuzda ne varsa vermenizi gözleri görmüyor, teşekkür dahi etmiyor, daha fazlasını istiyorlar hala. Bu saatten sonra bence bir şey yapmayın, kıymet bilen yok çünkü.

Eltiniz ne derse desin, niye çekiniyorsunuz bu kadar. Görüşmezsiniz olur biter

Gercekten ya mecbur degillerki neden yapiyorlar kolaymi su zamanda kredi odemek Allah akil fikir versin

Yedirdikleri yetmiyor, üzerine de azarını dinliyor sineye çekiyorlar.
Bi de çocukları görecek bu ana-babayı, aklı erecek yaşa gelince gör sen o çocuk nasıl kin dolacak.

Peki bu konuştuklarımızı kimse bilmesin dedi eşime anlatmalımı

Peki bu konuştuklarımızı kimse bilmesin dedi eşime anlatmalımıyım
Öncelikle merhaba.iyilik eden iyilik bulur.Çok afedersiniz fakat eltiniz fazla fazla kulllanmış sizleri ve nankör..bence eşinizden bişey gizlememelisiniz.yoksa üzülen siz olursunuz.böylesi insana iftira atar Allah korusun üzülürsünüz..uzak durun aramayın konuşmayın eşinizde yeğeni harici desteği kessin ..

Yedirdikleri yetmiyor, üzerine de azarını dinliyor sineye çekiyorlar.
Bi de çocukları görecek bu ana-babayı, aklı erecek yaşa gelince gör sen o çocuk nasıl kin dolacak.
Evet ya enayi anne baba eltiden korkmak nedir ya benim paramla gecinip birde bana cemkirecek parcalarim vallaha

Evet ya enayi anne baba eltiden korkmak nedir ya benim paramla gecinip birde bana cemkirecek parcalarim vallaha

Ya kendileri gibi sallabaş enayi edecekler çocuğu "İyilik ediyom iyilik ediyom" diye böyle kendini yediren, hakkını bilmeyen, milletin azarını yiyip yiyip sineye çeken bi çocuk olacak, ya da kendilerini yedirip arkasından dertlendiğini gördükçe anası-babasının, kendi ailesi de dahil sülaleye, anaya babaya çok öfkeli, kinli, anasının babasının yapamadığını yapacağım diye kavga edip duran bir çocuk olacak bak buraya yazıyorum.
Huzurunu da yedirecekler çocuğun böyle böyle.

Ko vefat etti evet farklı şehirde oturuyoruz biz onlar ayni şehirde kv herşeyimi o oğluna verdi bizim hakkımızıda üstelik bizden de alıp veriyor ben hakkımı helal etmiyorum eşimde utanıp hiç bişey demiyor üstüne üstelik veriyor
Hakkınız olan gitmiş üstüne neden araba alıp para veriyor eşiniz kardeşine, var mı bir saflık akıl kıtlığı acaba kendisinde?
Siz neden müsade ediyorsunuz.
Hayır birde laf işitiyorsuniz eltiden ,şaka gibi.

Bakın kendi öz evladınızin hakkıni yediriyorsunuz onlara, böyle anne baba mi olur?

Gösterin eşinize mesajları, çıkarın bir olay, görüşmeyin artık eltiyle, eşinize de resti çekin para verirsen, bizi yanında bulamazsın diye.

Sinirlerimi bozdu bu konu. 💆

Hakkınızı bı zahmet isteyin babanın tek evladı yok eşinizde afedersiniz pısırık olmasın. Eltiniz size laf sayarken hakkımızı yediğin için sesin yüksek çıkıyor sanırım arabamızı ve eşimin kp den kalan hakkımızıda alıcaz diyebilirsin. Eşinlede konuş hakkını alsın

Kardeşinin adına aldı daha anlatamadığım çok şeyler var
Hem kendinize ev hem kaynınıza, üstüne birde araba kredisi😳 Sorması ayıp nasıl ödüyorsunuz bunca krediyi?

Millet bir krediyi ödeyene kadar anası ağlıyor siz 3 tane ödüyor, üstüne ev geçindiriyor, ve yine üstüne eltinize para veriyorsunuz. Vallahi bravvoo. Eşiniz paraları ağaçtan topluyor sanırım.

Sahi eşiniz ne iş yapıyor? Kaynınız çalışıyor mu?

Ya kendileri gibi sallabaş enayi edecekler çocuğu "İyilik ediyom iyilik ediyom" diye böyle kendini yediren, hakkını bilmeyen, milletin azarını yiyip yiyip sineye çeken bi çocuk olacak, ya da kendilerini yedirip arkasından dertlendiğini gördükçe anası-babasının, kendi ailesi de dahil sülaleye, anaya babaya çok öfkeli, kinli, anasının babasının yapamadığını yapacağım diye kavga edip duran bir çocuk olacak bak buraya yazıyorum.
Benim.babam da verici bir insandi annem de öyledir. Babam kizim alacakli.olun yeter ki borçlu olmayin, insanlara hayir diyip onlari kirmayin derdi rahmetli. Ben de insanların bu kiymet bilmez yönlerini gördüğüm için babamı karsima.alir konuşurdum "babacigim insanlar sizin kadar iyi niyetli ve verici değil, simdiki toplum sizin devrinizdeki gibi degil" diye. Hak verirdi ama huylu huyundan vazgecmiyor tabii konu sahibi ve esi kadar değillerdi annem de simdi benim dedigim gibi davranır insanlara.
Yani demem o ki, çocuklar anliyor herseyi. Ya anne babasi gibi olur ezilir ya da bu duzene isyan eder. Ama genelde ezilen taraf oluyor maalesef ben de basta oyleydim kendi kendime aştım. Artik alma verme dengesine dikkat ederek yasiyorum. Vermeden almak Allaha mahsus kimi zaman da annelere.

Bak eski konularina bir göz gezdirdim konu sahibi cok cabuk sinirlenen birisiymis ve cocugunq çok bağırıyormus bunun nedeni gercekten sinirlendigi insanlqra sinirini yansitmamasi icine bastiriyor yanlis ve haketmeyen insanlara bagiriyor ve esi kizin birini motorla gezdirmis kaslarina elletirip video cekmis konu sahibi beline vurmus tabi bunlar 2017 de olmus ve esini evden kovmus ve kendini suclamis deliricem yaa özguven eksikligi var konu sahibinde kendini degersiz goruyor

Back
X