Lutfen sonuclarima bakar misiniz . Ben ne yapicam anne olmak icin . Cokmu yuksek

Ceren4433

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
42
18
38
44
Lutfen yirumlar misiniz bilen arkadslar bdn cocuk sahibi olamayacakmiyimmmmm

Eklentiler

• Screenshot_20211208-180839_Chrome.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20211208-180834_Chrome.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 54
canım selam, öncelikle hiç canını sıkmamalısın :) prl yüksek ancak aşırı değil, fsh lh oranı ise 2den fazla bile değil. ufak bir ilaçla hallolabilecek bir yükseklik :) benimde 21di prl dostinex 0.5 mg 2 adet kullandım doktorum hiç endişe edilecek bir yükseklik değil dedi sadece bende pko görüntüsü var o uğraştırıyor :)

Merhaba sizede . Fsh 10 un uzerinde olunca ve lh 5 in uzerinde ise hamilelik olmaz diyorlar nasil hamile kaliyor insanlar ya . Kür deneyenler var . 2.5 yil oldu bebegim olmuyor. Esim sperm testi yaptirmiyor . Yumurtam buyumuyor . Ben napicam boyle . Yas 40 i gecti

Doktorunuz kim sakincasi yoksa . Istanbul Ve devlet hastanesinde iyi bi doktor onerecek varmi . Maddi durumum iyi degil .

fsh ve lh için birbirine orana bakılıyor. birbirine böldüğünde 2,5 kat üzerindeyse pco düşündürüyor. benim oranım 5. sizde bende normal gözüküyor :) ben ankaradayım maalesef. İstanbulda pek bilmiyorum :) bence eşinizi test yaptırmak i.in ikna etmelisiniz böylece belki de canınızı bu kadar sıkmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…