canım selam, öncelikle hiç canını sıkmamalısın :) prl yüksek ancak aşırı değil, fsh lh oranı ise 2den fazla bile değil. ufak bir ilaçla hallolabilecek bir yükseklik :) benimde 21di prl dostinex 0.5 mg 2 adet kullandım doktorum hiç endişe edilecek bir yükseklik değil dedi sadece bende pko görüntüsü var o uğraştırıyor :)
Merhaba sizede . Fsh 10 un uzerinde olunca ve lh 5 in uzerinde ise hamilelik olmaz diyorlar nasil hamile kaliyor insanlar ya . Kür deneyenler var . 2.5 yil oldu bebegim olmuyor. Esim sperm testi yaptirmiyor . Yumurtam buyumuyor . Ben napicam boyle . Yas 40 i gecti
Merhaba sizede . Fsh 10 un uzerinde olunca ve lh 5 in uzerinde ise hamilelik olmaz diyorlar nasil hamile kaliyor insanlar ya . Kür deneyenler var . 2.5 yil oldu bebegim olmuyor. Esim sperm testi yaptirmiyor . Yumurtam buyumuyor . Ben napicam boyle . Yas 40 i gecti
fsh ve lh için birbirine orana bakılıyor. birbirine böldüğünde 2,5 kat üzerindeyse pco düşündürüyor. benim oranım 5. sizde bende normal gözüküyor :) ben ankaradayım maalesef. İstanbulda pek bilmiyorum :) bence eşinizi test yaptırmak i.in ikna etmelisiniz böylece belki de canınızı bu kadar sıkmazsınız.