• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen sonuclarima bakar misiniz . Ben ne yapicam anne olmak icin . Cokmu yuksek

Ceren4433

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
42
18
38
44
Lutfen yirumlar misiniz bilen arkadslar bdn cocuk sahibi olamayacakmiyimmmmm 😪😪😪

Eklentiler

• Screenshot_20211208-180839_Chrome.webp
    Screenshot_20211208-180839_Chrome.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20211208-180834_Chrome.webp
    Screenshot_20211208-180834_Chrome.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 54
canım selam, öncelikle hiç canını sıkmamalısın :) prl yüksek ancak aşırı değil, fsh lh oranı ise 2den fazla bile değil. ufak bir ilaçla hallolabilecek bir yükseklik :) benimde 21di prl dostinex 0.5 mg 2 adet kullandım doktorum hiç endişe edilecek bir yükseklik değil dedi sadece bende pko görüntüsü var o uğraştırıyor :)

Merhaba sizede . Fsh 10 un uzerinde olunca ve lh 5 in uzerinde ise hamilelik olmaz diyorlar 😔 nasil hamile kaliyor insanlar ya . Kür deneyenler var . 2.5 yil oldu bebegim olmuyor. Esim sperm testi yaptirmiyor . Yumurtam buyumuyor . Ben napicam boyle . Yas 40 i gecti 😪

Doktorunuz kim sakincasi yoksa . Istanbul Ve devlet hastanesinde iyi bi doktor onerecek varmi . Maddi durumum iyi degil .

Merhaba sizede . Fsh 10 un uzerinde olunca ve lh 5 in uzerinde ise hamilelik olmaz diyorlar 😔 nasil hamile kaliyor insanlar ya . Kür deneyenler var . 2.5 yil oldu bebegim olmuyor. Esim sperm testi yaptirmiyor . Yumurtam buyumuyor . Ben napicam boyle . Yas 40 i gecti 😪
fsh ve lh için birbirine orana bakılıyor. birbirine böldüğünde 2,5 kat üzerindeyse pco düşündürüyor. benim oranım 5. sizde bende normal gözüküyor :) ben ankaradayım maalesef. İstanbulda pek bilmiyorum :) bence eşinizi test yaptırmak i.in ikna etmelisiniz böylece belki de canınızı bu kadar sıkmazsınız.

Back
X