Lütfen sonuna kadar okuyun, vereceginiz cevaplara cok ihtiyacim var?

Ayran yurekli derler bizde ona bir sevip hemen vazgecmelere. Ergenlikte bir nevi olabilir bu tarz seyler. Konu sahibi yaş soylese artık

Benim kizginligim kendime kesip atmadim direk.Sen karaktersizsin deyip degersizligini yuzune vurmadim ondan.
Evlendikten sonra mesaj atinca yaptim ama nefret kustum resmen ona
Nefret kustun diye mi pişman oluyorsun şimdi. Nefretini kusmuşsun içini dökmüşsün artık önüne bakmanın zamanı gelmedi mi

Benim hayatimda bir tek o olmadi.Digerleri aklima gelmez onlara karsi konuyu cok kolay kesip atarken, buna karsi olan durum görusmedigim halde saplanti halini aldi.Buna cozum ariyorum iyi degilim.

Ayran yurekli derler bizde ona bir sevip hemen vazgecmelere. Ergenlikte bir nevi olabilir bu tarz seyler. Konu sahibi yaş soylese artık
Söylemiş ya 24. Heralde Allah'ın bana verdiği en iyi özellik şu yaşımda da kimseye bi eşyaya hiç bir şeye bağlanmam vazgeçmek her zaman çok kolaydır benim için. Çok şükür yarebbim

Benim hayatimda bir tek o olmadi.Digerleri aklima gelmez onlara karsi konuyu cok kolay kesip atarken, buna karsi olan durum görusmedigim halde saplanti halini aldi.Buna cozum ariyorum iyi degilim.
Profesyonel yardım almalısın

Duygularimla oynadi.Cok pisman oldugunu bana karsi aptallik yaptigini soyleyip ertesi gun sebepsiz hakaret edip giden biriydi ya
Tamda bu yüzden seninle kalmadığı için şanslısın aslında. Ama sana yaşattığı değersizlik duygusunun telafisini yine o adamda gördüğün için onu takıntı haline getirmişsin ve bu şansı göremiyorsun. Aslında kendi değerini yine kendi iç destek mekanizmalarını harekete geçirerek yukarı kaldirabilirsin. Kendine yeni uğraşlar bul, kendini daha da geliştir. Arkadaşlarınla görüş. Hayatına dair yeni planlar yap ve uygula. En önemlisi sen kendini sev. Zamanla o adamın zihninden silindiğini ve önemsizleştiğini göreceksin.

Söylemiş ya 24. Heralde Allah'ın bana verdiği en iyi özellik şu yaşımda da kimseye bi eşyaya hiç bir şeye bağlanmam vazgeçmek her zaman çok kolaydır benim için. Çok şükür yarebbim
Bende cok kolay vazgecebiliyorum artik tecrube oldu.Tek hata da kapatiyorum defteri.

Yorum cok isabetli oldu tesekkur ederim.O adami savunanlar dinleyin.Adam bana diyorkibyarin goruselim pismanim ertesi gun baska kiz cikiyor ortaya bu normal mi sizce.Sanal diye her turlu serefsizlik yapmasi normal mi oluyor

Yorum cok isabetli oldu tesekkur ederim.O adami savunanlar dinleyin.Adam bana diyorkibyarin goruselim pismanim ertesi gun baska kiz cikiyor ortaya bu normal mi sizce.Sanal diye her turlu serefsizlik yapmasi normal mi oluyor
Adamı savunmadık bunca şeye rağmen üstelik sadece sanaldaki birine ayrıca artık adam evlenmiş gitmiş hala takıntı yapman üzülüp kahrolması için enerjini oraya kanalize etmen normal değil dedik

Mesela nasıl. Bir de neden gitmiyorsun
Sosyal hayatimda psikolojisi gayet normal konuskan biriyim.Ailemde boyle goruyor.Kendimi cok yalniz hissediyorum sadece ve ozellikle aksamlari kotu oluyorum.Aileme sadece biraz agresiflik olarak yansiyor bu durum.Gitmeme izin vermezler.

Sevgi degil o hırs.Hayatina adam akıllı biri girince su duygularından eser kalmayacak.Zoru,iteni sevion demek ama bu adam düşündüğün gıbı değil.Resmen dengesiz vee eşine bile saygı duymadan ahlaksiz

Boyle demediniz.
Evet daha farklı şeylerde söyledik mesela başka kız var diyen giden gelen kendi kendine takılan adamı bir noktada bırakmalıydın en azından kendine saygısı olan insan bu kadarını yapmalı. Buna benzer bunun gibi şeyler söyledik işte. Kendin yazmışsın adamın hareketleri normal mi diye e normal değil senle buluşmamış bile yaptığı yanlış mı yanlış ama zaten gerçek yüzü en baştan belliymiş

Biraktigim oldu ama sonradan tekrar konusma oldu.

Bunu yapmadigim icin cok kiziyorum kendime gercekten nasil bosluktaysam hep onunla konusmak istiyordum.Ondan sonra gorusme yaptigim bir kac kisi oldu.Onlarda ayni durum tekrarlamadi.

Bunu yapmadigim icin cok kiziyorum kendime gercekten nasil bosluktaysam hep onunla konusmak istiyordum.Ondan sonra gorusme yaptigim bir kac kisi oldu.Onlarda ayni durum tekrarlamadi.
Tamam işte hatanın farkındasın o insanı da düşüncende sal artık kendine zarar o üzülse mahvolsa sana bi artısı var mı yoo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…