- 8 Mayıs 2017
- 1.626
- 3.627
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki ben eşimin ikinci eşiyim eski eşi dayısının kızıydı eşim onu boşadı 3 yıl sonra görücü usulü tanıştırildik 2 ay içinde evlendik birbirimizi çok sevdik ama kaynanamın ailesi kaynanam bir türlü beni sevemediler kabul etmediler
Beni çok yıpratılar artık dayanamayacak seviyeye geldim Allah'tan eşim yanımdaydı beni korudu koladı bende artık gitmek istemiyorum dedim ve gitmiyorum
Sağol canım teşekkür ederim Rabbim bize sabır versin![]()
Evim ayrı ama hemen yan binamda oturuyorlar her gidip geldiğimizde eşimi arayıp nereye gidiyorsun nerden geliyorsun torunumu getir vs vs bu yüzden taşınmak istiyorum burdan hemen gitmek istiyorum
Kirada oturuyorum şuan biraz birikim var zaten burda evler ucuz ev alıp taşınmayı düşünüyorumKabus gibi ya valla esin kabul ediyorda tasinin canim ben bilerek uzaktan tuttum ev
Aspirin sprey varsa o iyi çıkartırArkadaslar kurumus kan lekesi nasil cikar? L koltugumda ve mutfak masamin benchinde kan lekesi kalmis simdi gordum soguk suya bulasik detarjani koydum dis fircasiyla fircaliyorum ama gecmiyor internetten okudum
Kirada oturuyorum şuan biraz birikim var zaten burda evler ucuz ev alıp taşınmayı düşünüyorum
O ne iş yapıyor?
Sen didin çalış o keyfini çıkarsın iyimiş cidden..
Amiiinnn inşallah. Şu illete düşen herkesi kurtarsın Allahımm..Canim icim gitti ya Allah im oglunuz icin islah etsin bari ya yazik cocuga. Kurban olurum. Aynen bende valla kiz kardesim var buyusun evlilik cagina geldiginde diyecem ona. Ickiyi agzina suren adamdan helede bu kadar icen adamdan hayir gelmiyor. Benimki cok pisman yasattigi hasari gordu suan affettirme pesinde ve soz verdi. Bende eve getirirse icki bir daha bu eve girmeyecegime yemin ettim. Benimkinin disarda icme huyu yok. Allah im esinizi su illetten kurtarsin insallah ablacim halinize gercekten cok uzuldum siz ne kadar fedakarsiniz oglunuz icin birde adama bak. Hic haketmiyor sizi. Insallah tez zamanda aile bagliligi artar alkolden kurtulur
Amiiinnn inşallah. Şu illete düşen herkesi kurtarsın Allahımm..
İnşallah verdiği sözü tutar bundan sonrası çok iyi olur 2niz için de.. o yuvalar kolay kurulmuyo.. bi sürü emek fedakarlık.. dualarım seninle şu yaşadıklarını hiç hatırlama bile inşallah..