• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen uyumayanlar yazsin

Benimki ben eşimin ikinci eşiyim eski eşi dayısının kızıydı eşim onu boşadı 3 yıl sonra görücü usulü tanıştırildik 2 ay içinde evlendik birbirimizi çok sevdik ama kaynanamın ailesi kaynanam bir türlü beni sevemediler kabul etmediler

Beni çok yıpratılar artık dayanamayacak seviyeye geldim Allah'tan eşim yanımdaydı beni korudu koladı bende artık gitmek istemiyorum dedim ve gitmiyorum

Benimki ben eşimin ikinci eşiyim eski eşi dayısının kızıydı eşim onu boşadı 3 yıl sonra görücü usulü tanıştırildik 2 ay içinde evlendik birbirimizi çok sevdik ama kaynanamın ailesi kaynanam bir türlü beni sevemediler kabul etmediler

Canim sen esinle mutluysan bosver. Gorussen ayri dert bosver. Keske olgunlukla yaklasabilselerdi ama sorun onlarda. Allah mutlulugunizi daim etsin

Beni çok yıpratılar artık dayanamayacak seviyeye geldim Allah'tan eşim yanımdaydı beni korudu koladı bende artık gitmek istemiyorum dedim ve gitmiyorum

Es onemli gercekten. Benimki icki yuzunden cok zehir gunler yasatti bana. Ama su konuda hakkini yiyemem her konuda arkamda. O arkamda olmasa kv beni perisan eder. Dedim ya en basitinden herkesi cagir gelin mevludune anne dedim ne yani senin evine hic misafir gelmeyecek ozaman diyor. Ben a dedim o z anliyor. Sonradan anladim ki birsey daha anlatti. Neymis bi arkadasi varmis kizi yeni evlendi. Gunleri varmis pasta borek yapmislar kizina gitmisler gun yapmaya ben getiririm misafir ama pastami da getititim diyor anne kiz calisiyor mu dedim yok ev hanimi dedi. Dedim ev hanimi olsam buyrun ama kusura bakmayin ctesi temizlik yapiyorum pazar geziyorum veya birsey cikiyor beni yadirgamayin dedim. Derdi benim evi kullanmak. Esimde muze mi bizim ev kendi evini kullan dedi. Eslerimiz iyki arkamizda. Sende hic canini sikma sakin. Esini. Arkanda olmasini bile kiskaniyorlardir belki. Baskasi icin gidilmez evin ayri. Esinden memnunsan hic yok gibi davran sana birsey yaptiginda

Evim ayrı ama hemen yan binamda oturuyorlar her gidip geldiğimizde eşimi arayıp nereye gidiyorsun nerden geliyorsun torunumu getir vs vs bu yüzden taşınmak istiyorum burdan hemen gitmek istiyorum

Evim ayrı ama hemen yan binamda oturuyorlar her gidip geldiğimizde eşimi arayıp nereye gidiyorsun nerden geliyorsun torunumu getir vs vs bu yüzden taşınmak istiyorum burdan hemen gitmek istiyorum

Kabus gibi ya valla esin kabul ediyorda tasinin canim ben bilerek uzaktan tuttum ev

Arkadaslar kurumus kan lekesi nasil cikar? L koltugumda ve mutfak masamin benchinde kan lekesi kalmis simdi gordum soguk suya bulasik detarjani koydum dis fircasiyla fircaliyorum ama gecmiyor internetten okudum

Arkadaslar kurumus kan lekesi nasil cikar? L koltugumda ve mutfak masamin benchinde kan lekesi kalmis simdi gordum soguk suya bulasik detarjani koydum dis fircasiyla fircaliyorum ama gecmiyor internetten okudum
Aspirin sprey varsa o iyi çıkartır

Kirada oturuyorum şuan biraz birikim var zaten burda evler ucuz ev alıp taşınmayı düşünüyorum

Insallah canim Allah herkesin gonlune gore versin. Benimki de aradi beni pazar yapalim mevludu ne olacak erken biter gidersin ertesi gun ise beynimi agritti. Esimde evde yok. Tek yakaladi bastirdi ama kararli durdum yok anne cumartesi olacak dedim. Kesin aklinda birsey var.

Kim bilir aklında ne hinlik var izin verme orası senin evin senin kuralların geçerli taviz verme canım

O ne iş yapıyor?
Sen didin çalış o keyfini çıkarsın iyimiş cidden..

Canim icim gitti ya Allah im oglunuz icin islah etsin bari ya yazik cocuga. Kurban olurum. Aynen bende valla kiz kardesim var buyusun evlilik cagina geldiginde diyecem ona. Ickiyi agzina suren adamdan helede bu kadar icen adamdan hayir gelmiyor. Benimki cok pisman yasattigi hasari gordu suan affettirme pesinde ve soz verdi. Bende eve getirirse icki bir daha bu eve girmeyecegime yemin ettim. Benimkinin disarda icme huyu yok. Allah im esinizi su illetten kurtarsin insallah ablacim halinize gercekten cok uzuldum siz ne kadar fedakarsiniz oglunuz icin birde adama bak. Hic haketmiyor sizi. Insallah tez zamanda aile bagliligi artar alkolden kurtulur
Amiiinnn inşallah. Şu illete düşen herkesi kurtarsın Allahımm..

İnşallah verdiği sözü tutar bundan sonrası çok iyi olur 2niz için de.. o yuvalar kolay kurulmuyo.. bi sürü emek fedakarlık.. dualarım seninle şu yaşadıklarını hiç hatırlama bile inşallah..

Amiiinnn inşallah. Şu illete düşen herkesi kurtarsın Allahımm..

İnşallah verdiği sözü tutar bundan sonrası çok iyi olur 2niz için de.. o yuvalar kolay kurulmuyo.. bi sürü emek fedakarlık.. dualarım seninle şu yaşadıklarını hiç hatırlama bile inşallah..

Amin insallah jep beraber cok mutlu olalim

Kizlar esim markete gitti suan arabayla gittigi zaman genelde alkol almaya gidiyor eger alip gelirse yine kavga edecez insallah oyle bir hata uapmaz bekliyorum

Ben olsam kayınvalideye resimleri gösteririm, ben mevlüt falan yapmıyorum bu halde, önce içkiyi bırakacak diye onu da mahçup ederim, haftasonu da psikolojimi olmasa da bedenimi dinlendiririm. Haberi olsun da gelinin evinin peşine düşeceğine oğlundan utansın

Back
X