• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen uyumayanlar yazsin

Ben olsam kayınvalideye resimleri gösteririm, ben mevlüt falan yapmıyorum bu halde, önce içkiyi bırakacak diye onu da mahçup ederim, haftasonu da psikolojimi olmasa da bedenimi dinlendiririm. Haberi olsun da gelinin evinin peşine düşeceğine oğlundan utansın

Valla sabirla sustum agzimin ucuna kadar geldi. Resimleri google drive a attim is bilgisayarima da atacam. Esim olacak sipa eger benle inatlassaydi perisan edecektim onu ama soz verdi gerekirse tek basima alkolsuz duramazsam tedavi olacam dedi. Suan beklemedeyim oyuzden canim gosterseydim hersey ters donerdi

Benim anlamadigim niye utusune kadar yapiyorsunuz. Sizden az calisiyorsa... Bu kadar bos vakti olursa normal. Yapmayin su kadar yipratmayin kendinizi ben gecen sene full evdeydim esim çalışıyordu 1 gün tatili vardi buna ragmen ne bir gün utusunu yaptim ne de tek basima ev isi... Yarin ben ise baslayinca alismasin diye.

Birakin kendi isini kendi yapsin o zaman belki vakti olmaz böyle şeylere...

Esinizin de olsa hastalik hali olmadikca gonullu hizmetcisi olmayin

Valla sabirla sustum agzimin ucuna kadar geldi. Resimleri google drive a attim is bilgisayarima da atacam. Esim olacak sipa eger benle inatlassaydi perisan edecektim onu ama soz verdi gerekirse tek basima alkolsuz duramazsam tedavi olacam dedi. Suan beklemedeyim oyuzden canim gosterseydim hersey ters donerdi
Eşin şansı hakediyor, ama kayınvalideye gıcık olduğum için yazdım. Maşallah çok olgunsun. Böyle hanım kızlar böyle kaynanalara düşüyorlar, şanslılar..Çok mutlu olacaksınız eşinle ben öyle hissediyorum, Allah yardımcın olsun canım.

Tüm mesajlarinizi okudum. Inşallah herşey yoluna girer. Güzel bir evliliginiz var okudugun kadarıyla inşallah alkol sorununuz da çözülür

Benim anlamadigim niye utusune kadar yapiyorsunuz. Sizden az calisiyorsa... Bu kadar bos vakti olursa normal. Yapmayin su kadar yipratmayin kendinizi ben gecen sene full evdeydim esim çalışıyordu 1 gün tatili vardi buna ragmen ne bir gün utusunu yaptim ne de tek basima ev isi... Yarin ben ise baslayinca alismasin diye.

Birakin kendi isini kendi yapsin o zaman belki vakti olmaz böyle şeylere...

Esinizin de olsa hastalik hali olmadikca gonullu hizmetcisi olmayin

Valla cok haklisiniz canim yardim isteyince yapiyor ama ben fazla gaza geldim galiba. Benden once geliyor eve oyuzden yemek varsa evde isitiyor yoksa birseyler hazirliyor hakkini yiyemem ama utuye elini surmez. Temizlikte ben istersem yardim eder ama bundan sonra bos birakmiyim. Mantikli

Eşin şansı hakediyor, ama kayınvalideye gıcık olduğum için yazdım. Maşallah çok olgunsun. Böyle hanım kızlar böyle kaynanalara düşüyorlar, şanslılar..Çok mutlu olacaksınız eşinle ben öyle hissediyorum, Allah yardımcın olsun canım.

Cok tesekkur ederim. Valla kv herseyin en iyisini biliyor saniyor kendisini. Eger birsey onun kontrolu disinda ise sanki o isi beceremicez gibi hissediyor. Esine de ayni kayinpederimle surekli kavga halindeler oyuzden.

Çok üzüldüm,her şeyin fazlası zarar hakikaten o yüzden size katılıyorum. Siz eşinize hiç içme demiyorsunuz ki, adam abartıyor bunu anlayıp kabul ettiyse ne ala...
Şimdi nasıl peki,umarım düzelir. Uykusuzluğunuza da ayrı üzüldüm,o ne çalışma temposu öyle...

Konudan alakasiz olacak ama sizin isyerindeki kizla alakali problemleriniz vardi onlari cozdunuz mu konu sahibi?

Kizlar merhaba,
Esim 1 hafta oldu. Cok iyi davraniyor. Benim psikolojim bozuldu sanirim. Isten geldigim gibi uyuyorum. Dun annemlere gittim ki nefes alayim az diye. Suan bi amerika projesiyle ugrasiyorum stresliyim zaten firma aradaki baglardan dolayi pislik yapiyor. Esim aradi bana diyorki cumartesiye misafir cagirdim raki balik Yapacagiz. Beynime kan sicradi bir bagirmaya basladim. Sen nasil adamsin diye stresimi ondan cikardim ama herife bakar misin. Daha 1 hafta oldu adam bugunde sinema bira pizza uapalim mi diyor. Ben alkole karsi degilim ama icmesem 100 yil aramam herseyi gectim gecen hafta nasil bir hafta gecirtti bana. Agzima geleni soyledim kapattim telefonu. Sizce haksiz miyim?

Kizlar merhaba,
Esim 1 hafta oldu. Cok iyi davraniyor. Benim psikolojim bozuldu sanirim. Isten geldigim gibi uyuyorum. Dun annemlere gittim ki nefes alayim az diye. Suan bi amerika projesiyle ugrasiyorum stresliyim zaten firma aradaki baglardan dolayi pislik yapiyor. Esim aradi bana diyorki cumartesiye misafir cagirdim raki balik Yapacagiz. Beynime kan sicradi bir bagirmaya basladim. Sen nasil adamsin diye stresimi ondan cikardim ama herife bakar misin. Daha 1 hafta oldu adam bugunde sinema bira pizza uapalim mi diyor. Ben alkole karsi degilim ama icmesem 100 yil aramam herseyi gectim gecen hafta nasil bir hafta gecirtti bana. Agzima geleni soyledim kapattim telefonu. Sizce haksiz miyim?
Olaylardan bağımsız şekilde düşünsek bile, size çağırdım değil çağıralım mı demesi gerek yoğunluğun farkındadır illaki.
Bugün aşka bişey deme bak bakalım akşam kendi ne yapacak?

Olaylardan bağımsız şekilde düşünsek bile, size çağırdım değil çağıralım mı demesi gerek yoğunluğun farkındadır illaki.
Bugün aşka bişey deme bak bakalım akşam kendi ne yapacak?

Normalde oyle yapardi ama suan cakalliginda o misafir varken alkol icebilecegini dusunuyor. Sanirim doktora goturecegim cunku baska turlu alkol hayatimizdan cikmayacak sanirim.

Normalde oyle yapardi ama suan cakalliginda o misafir varken alkol icebilecegini dusunuyor. Sanirim doktora goturecegim cunku baska turlu alkol hayatimizdan cikmayacak sanirim.
En baştan beri belliydi doktorsuz halledilmeyeceği. Umarım gitmeyi kabul eder Allah kolaylık versin.

Canım hemen terapiye başlayın eşin daha bir hafta geçmeden böyle yapıyorsa bırakabileceğini zannetmiyorum

Kizlar merhaba,

Henüz tüm bu yaşananların üzerinden 1 hafta geçmeden alkol almayı düşünüyorsa bu adam tedavi olmadan bırakamaz alkolü.

Tedavinin etkili olabilmesi içinde alkolü bırakmayı kendi istemeli ama eşinizde öyle bir ışık yok..

Kizlar merhaba,
Yuh diyorum esine

Back
X