- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
Alkol mü almış canım durum ne
Yok canim cicek almaya gitmis evlendigimizden beri ilk defa aldi sasirdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alkol mü almış canım durum ne
Ben olsam kayınvalideye resimleri gösteririm, ben mevlüt falan yapmıyorum bu halde, önce içkiyi bırakacak diye onu da mahçup ederim, haftasonu da psikolojimi olmasa da bedenimi dinlendiririm. Haberi olsun da gelinin evinin peşine düşeceğine oğlundan utansın
İyi kendini afetirmeye çalışıyor gelişme varYok canim cicek almaya gitmis evlendigimizden beri ilk defa aldi sasirdim
İyi kendini afetirmeye çalışıyor gelişme var
Eşin şansı hakediyor, ama kayınvalideye gıcık olduğum için yazdım. Maşallah çok olgunsun. Böyle hanım kızlar böyle kaynanalara düşüyorlar, şanslılar..Çok mutlu olacaksınız eşinle ben öyle hissediyorum, Allah yardımcın olsun canım.Valla sabirla sustum agzimin ucuna kadar geldi. Resimleri google drive a attim is bilgisayarima da atacam. Esim olacak sipa eger benle inatlassaydi perisan edecektim onu ama soz verdi gerekirse tek basima alkolsuz duramazsam tedavi olacam dedi. Suan beklemedeyim oyuzden canim gosterseydim hersey ters donerdi
Benim anlamadigim niye utusune kadar yapiyorsunuz. Sizden az calisiyorsa... Bu kadar bos vakti olursa normal. Yapmayin su kadar yipratmayin kendinizi ben gecen sene full evdeydim esim çalışıyordu 1 gün tatili vardi buna ragmen ne bir gün utusunu yaptim ne de tek basima ev isi... Yarin ben ise baslayinca alismasin diye.
Birakin kendi isini kendi yapsin o zaman belki vakti olmaz böyle şeylere...
Esinizin de olsa hastalik hali olmadikca gonullu hizmetcisi olmayin
Eşin şansı hakediyor, ama kayınvalideye gıcık olduğum için yazdım. Maşallah çok olgunsun. Böyle hanım kızlar böyle kaynanalara düşüyorlar, şanslılar..Çok mutlu olacaksınız eşinle ben öyle hissediyorum, Allah yardımcın olsun canım.
Tüm mesajlarinizi okudum. Inşallah herşey yoluna girer. Güzel bir evliliginiz var okudugun kadarıyla inşallah alkol sorununuz da çözülür
Olaylardan bağımsız şekilde düşünsek bile, size çağırdım değil çağıralım mı demesi gerek yoğunluğun farkındadır illaki.Kizlar merhaba,
Esim 1 hafta oldu. Cok iyi davraniyor. Benim psikolojim bozuldu sanirim. Isten geldigim gibi uyuyorum. Dun annemlere gittim ki nefes alayim az diye. Suan bi amerika projesiyle ugrasiyorum stresliyim zaten firma aradaki baglardan dolayi pislik yapiyor. Esim aradi bana diyorki cumartesiye misafir cagirdim raki balik Yapacagiz. Beynime kan sicradi bir bagirmaya basladim. Sen nasil adamsin diye stresimi ondan cikardim ama herife bakar misin. Daha 1 hafta oldu adam bugunde sinema bira pizza uapalim mi diyor. Ben alkole karsi degilim ama icmesem 100 yil aramam herseyi gectim gecen hafta nasil bir hafta gecirtti bana. Agzima geleni soyledim kapattim telefonu. Sizce haksiz miyim?
Olaylardan bağımsız şekilde düşünsek bile, size çağırdım değil çağıralım mı demesi gerek yoğunluğun farkındadır illaki.
Bugün aşka bişey deme bak bakalım akşam kendi ne yapacak?
En baştan beri belliydi doktorsuz halledilmeyeceği. Umarım gitmeyi kabul eder Allah kolaylık versin.Normalde oyle yapardi ama suan cakalliginda o misafir varken alkol icebilecegini dusunuyor. Sanirim doktora goturecegim cunku baska turlu alkol hayatimizdan cikmayacak sanirim.
Kizlar merhaba,
Esim 1 hafta oldu. Cok iyi davraniyor. Benim psikolojim bozuldu sanirim. Isten geldigim gibi uyuyorum. Dun annemlere gittim ki nefes alayim az diye. Suan bi amerika projesiyle ugrasiyorum stresliyim zaten firma aradaki baglardan dolayi pislik yapiyor. Esim aradi bana diyorki cumartesiye misafir cagirdim raki balik Yapacagiz. Beynime kan sicradi bir bagirmaya basladim. Sen nasil adamsin diye stresimi ondan cikardim ama herife bakar misin. Daha 1 hafta oldu adam bugunde sinema bira pizza uapalim mi diyor. Ben alkole karsi degilim ama icmesem 100 yil aramam herseyi gectim gecen hafta nasil bir hafta gecirtti bana. Agzima geleni soyledim kapattim telefonu. Sizce haksiz miyim?
Yuh diyorum esineKizlar merhaba,
Canım hemen terapiye başlayın eşin daha bir hafta geçmeden böyle yapıyorsa bırakabileceğini zannetmiyorum