Lutfen yadirgamayin yargilamayin ne olur , bir sey olmaz msjna cok ihtiyacim var

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.730
1.065
133
Bu akşam üstü eve yürürken , köpek yanımdaymış yada arkamdan geldi bilmiyorum, elimi yaladi yada elim ona deydi , kuduz olmaktan çok korkuyorum stresten basim ağrıyor 2 köpek daha vardı arkalarin da onlar da küpe vardi ama bu yalayan da varmiydi gormedim kuduz yalamak ile geçer mi çok korkuyorum zaten panik atağım delircem oglum ya annesiz kalsın istemiyorum

Benim bildiğim açık yara olması gerekiyor ama yanlış bilgi vermeyeyim şimdi. Bu kadar panik size zarar demeye geldim esasen, yadırgamadım yanlış anlamayın. Panik ve stres vücuda çok vuruyor o yüzden dedim.

Yok elim de açık yara , ama küçük minicik bi tahriş vardi ben hemen camasir suyu doktum elime gelince eve
Tahriş üzerine çamaşır suyu ne kadar mantıklı ? Ben yazdıklarınızdan dolayı diyorum sanki anksiyete, panik atağınız var.

Benim bildiğim açık yara olması gerekiyor ama yanlış bilgi vermeyeyim şimdi. Bu kadar panik size zarar demeye geldim esasen, yadırgamadım yanlış anlamayın. Panik ve stres vücuda çok vuruyor o yüzden dedim.
Farkındayım, ama böyle bi yapim var çok evham stres , basim çatlıyor suanda , ilac içtim rahatlamak için

Kuduzluk isirmakla geçer. Gördüğüm tüm köpekleri seviyorum ben çıksan kudururdum şimdi

Elinizde açık yara yoksa bir şey olmaz. Kuduz salyayla da geçer evet ama açık yaraya temas lazım. Bir de kuduz hayvan saldırgan olur, öyle gelip yalayacagini sanmam uslu uslu.
Elimde deymis ola bilir yaladimi emin değilim nasıl yanımda belirdi onuda bilmiyorum , yağmurluydu hava hayvan ıslakta ola bilir ben bağırdım koştum refleks hayvan durdu öylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…