- 7 Ağustos 2016
- 1.730
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Bu akşam üstü eve yürürken , köpek yanımdaymış yada arkamdan geldi bilmiyorum, elimi yaladi yada elim ona deydi , kuduz olmaktan çok korkuyorum stresten basim ağrıyor 2 köpek daha vardı arkalarin da onlar da küpe vardi ama bu yalayan da varmiydi gormedim kuduz yalamak ile geçer mi çok korkuyorum zaten panik atağımdelircem oglum ya annesiz kalsın istemiyorum
Yok elim de açık yara , ama küçük minicik bi tahriş vardi ben hemen camasir suyu doktum elime gelince eveElinizde açık yara yoksa ele temas eden şeyler vücuda girmez.
Tahriş üzerine çamaşır suyu ne kadar mantıklı ? Ben yazdıklarınızdan dolayı diyorum sanki anksiyete, panik atağınız var.Yok elim de açık yara , ama küçük minicik bi tahriş vardi ben hemen camasir suyu doktum elime gelince eve
Farkındayım, ama böyle bi yapim var çok evham stres , basim çatlıyor suanda , ilac içtim rahatlamak içinBenim bildiğim açık yara olması gerekiyor ama yanlış bilgi vermeyeyim şimdi. Bu kadar panik size zarar demeye geldim esasen, yadırgamadım yanlış anlamayın. Panik ve stres vücuda çok vuruyor o yüzden dedim.
Napim çok korktum hemen mikrop ölsün diyeTahriş üzerine çamaşır suyu ne kadar mantıklı ? Ben yazdıklarınızdan dolayı diyorum sanki anksiyete, panik atağınız var.
Kuduzluk isirmakla geçer. Gördüğüm tüm köpekleri seviyorumBu akşam üstü eve yürürken , köpek yanımdaymış yada arkamdan geldi bilmiyorum, elimi yaladi yada elim ona deydi , kuduz olmaktan çok korkuyorum stresten basim ağrıyor 2 köpek daha vardı arkalarin da onlar da küpe vardi ama bu yalayan da varmiydi gormedim kuduz yalamak ile geçer mi çok korkuyorum zaten panik atağımdelircem oglum ya annesiz kalsın istemiyorum
Elimde deymis ola bilir yaladimi emin değilim nasıl yanımda belirdi onuda bilmiyorum , yağmurluydu hava hayvan ıslakta ola bilir ben bağırdım koştum refleks hayvan durdu öyleceElinizde açık yara yoksa bir şey olmaz. Kuduz salyayla da geçer evet ama açık yaraya temas lazım. Bir de kuduz hayvan saldırgan olur, öyle gelip yalayacagini sanmam uslu uslu.
Kesinlikle ihtiyacım varDr a gidin ama psikolağa falan
Testi yapılıyor muKorkmayın hemen yarın bir test yaptırın içiniz rahat etsin. Bütün sokak köpekleri kuduz olmuyor. Ben de görünce hep severim hiç kuduz olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?