Lutfen yadirgamayin yargilamayin ne olur , bir sey olmaz msjna cok ihtiyacim var

Sabah aşı için gidim sağlık ocağı yapar mı
Sağlık ocağı yapmaz. Hastaneye gitmelisiniz. Birde mutlaka psikiyatriye gidin bence. Çok evhamlı ve kaygılısınız. Yalamakla kuduz olunsa bizim çocuklar kudururdu çoktan. Birde sadece yalamakla neden tahriş olmuş onu anlayamadım.

Elini köpek yaladığı İçin Kuduz aşısı yapmazlar ,
Bence rahatla
Ama Dr a gitmeden rahatlayacak bir halin de yok gibi
Sonra da anksiyete için lütfen tedavi ol
Ben oldum çok zor böyle yaşamak canım

Son düzenleme:
Tahriş daha öncesinde de vardı kuruluktan elimin yapısı

Merhaba şüpheleniyorsanız en yakın Sağlık kurumlarına gidin

Ben azarlamadım hanımefendi neden azarlayım, böyle söylemesi kendine zarar cümlemin kendisi de ağır bir cümle o yüzden böyle söyleyip durmayın dedim benimki doğal bir tepki, uygulasın diye değil. Ve evet burdan kuracağım hiçbir cümle zaten işine yaramaz ancak zarar da vermez o yüzden bu kadar takılmanıza gerek yok.

Hissettirmemeye çalışıyorum, Anne neden elini oyle tutuyorsun dedim ellerim çöpe deydi köpek için desem hayvanlardan korkar hayvanları çok seviyor cunki
Hani annesiz kalırsa endişesi taşıyorsunuz ya bu ileri boyutta bir endişe ve bunu yansıtırsanız çocuk sizi kaybedeceği korkusu yaşar bunu ona yapmayın anlatmak istediğim bu. Ve bu durumunuz için de destek alın tekrar söylüyorum hayatı kendinize zindan etmeyin rahat bırakın kendinizi yani

Lütfen tartışmayın benim için Allah benim gibilerine akıl fikir sabır versin

Evet farkındayım , aslında yanlış yaptimi bende biliyorum hatta oğluma farklı anlatiyorum , etkilenmesin diye ama benim elimde olan bir şey değil

Hiçbir şey olmaz ama derdiniz elinizi yalayan veya yalamayan köpek mi sizce?
Bakın elinizi yalayan köpek için hemen yarın doktora gitmeyi vs düşünüyorsunuz ama takıntılı kişiliğiniz için uzun sürmesi gerekecek tedaviyi olmuyorsunuz bir türlü.
Linçlemeyin falan diyorsunuz ama bedeninize gösterdiğiniz ilgiyi neden ruhunuza ya da beyninizin size oynadığı oyunlara göstermiyorsunuz?
Bir çocuk için annesinin veya babasının ya da ona bakan kişinin beden olarak yanında olması yeter mi?
Ruh sağlığı yerinde bir ebeveyni de hak etmiyor mu?
Ben çok kızıyorum bir psikiyatrist veya psikoloğa gerektiği kadar gitmeyen insanlara.
Sanki bizim tek rahatsızlığımız bedensel gibi davrananlara.
Yakınınızda yol gösteren biri de mi yok?
Bebeğinizin babası da mı ortalarda yok yol gösterecek anlamıyorum.

Kuduz olmaniz icin ya açık yaranizi yalaması lazım ya da dislerinin geçmesi lazim. Bu kadar takmanız gereken bir durum yok.

Bu tilki kuduz. Tilkiler utangac cekingen hayvanlardir. Bak nasil saldiriyor kuduz oldugu icin. Kopek normalmis saldirmamis etmemis evham yapma

Her konumda sizin yorumunuzu ariyor gözlerim çok çok haklısınız ama cesaret edemiyorum bilmiyorum çok korkuyorum

Aşı yaparlarmı bilmiyorum isirmamis sonuçta, benimde elimi kedi tirmalamisti 112 yi arayıp sordum hemen aşı yaptırın dedi gece gece acile koştuk. Çok korkuyorsanız Bi doktora sorun o size söyler. Yara yoksa elinizde bisey olmaz korkmayın yaralamamis sonuçta .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…