- 24 Mart 2020
- 10.016
- 36.216
- 598
- 32
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Ama çözüm bu değil farkında mısınızÇok tesekur ederimburaya yazıp böyle yok bir şey yazanları okumak için yazdım, iyi geliyor böyle okuyunca bazen linc de iyorum
Beni endişelendiren bu evhamı oğlunuza yansıtıyor oluşunuz.Allah im kimseye vermesin bu kadar evham
Sağlık ocağı yapmaz. Hastaneye gitmelisiniz. Birde mutlaka psikiyatriye gidin bence. Çok evhamlı ve kaygılısınız. Yalamakla kuduz olunsa bizim çocuklar kudururdu çoktan. Birde sadece yalamakla neden tahriş olmuş onu anlayamadım.Sabah aşı için gidim sağlık ocağı yapar mı
Hissettirmemeye çalışıyorum, Anne neden elini oyle tutuyorsun dedim ellerim çöpe deydiAma çözüm bu değil farkında mısınız
Beni endişelendiren bu evhamı oğlunuza yansıtıyor oluşunuz.
Tahriş daha öncesinde de vardıSağlık ocağı yapmaz. Hastaneye gitmelisiniz. Birde mutlaka psikiyatriye gidin bence. Çok evhamlı ve kaygılısınız. Yalamakla kuduz olunsa bizim çocuklar kudururdu çoktan. Birde sadece yalamakla neden tahriş olmuş onu anlayamadım.
Merhaba şüpheleniyorsanız en yakın Sağlık kurumlarına gidinBu akşam üstü eve yürürken , köpek yanımdaymış yada arkamdan geldi bilmiyorum, elimi yaladi yada elim ona deydi , kuduz olmaktan çok korkuyorum stresten basim ağrıyor 2 köpek daha vardı arkalarin da onlar da küpe vardi ama bu yalayan da varmiydi gormedim kuduz yalamak ile geçer mi çok korkuyorum zaten panik atağımdelircem oglum ya annesiz kalsın istemiyorum
Ben azarlamadım hanımefendi neden azarlayım, böyle söylemesi kendine zarar cümlemin kendisi de ağır bir cümle o yüzden böyle söyleyip durmayın dedim benimki doğal bir tepki, uygulasın diye değil. Ve evet burdan kuracağım hiçbir cümle zaten işine yaramaz ancak zarar da vermez o yüzden bu kadar takılmanıza gerek yok.Kontrol edebildiği bir şey değil. Birinin kolu ağrıyor diye ay ağrıyor deyip durma bu kadar da olmaz yani demek gibi bu. Evet tedavi olmalı bu konuda hemfikiriz ama azarlamak hiçbir işe yaramaz. Depresyonlu kişiye ay çık gez kendine gelirsin demek nasıl işe yaramazsa abartma ya demek de anksiyete bozukluğu olan kişide işe yaramaz.
Ilac iyince iglesiliyor muElini köpek yaşadığı İçin Kuduz aşısı yapmazlar ,
Bence rahatla
Ama Dr a gitmeden rahatlayacak bir halin de yok gibi
Sonra da anksiyete için lütfen tedavi ol
Ben oldum çok zor böyle yaşamak canım
Hani annesiz kalırsa endişesi taşıyorsunuz ya bu ileri boyutta bir endişe ve bunu yansıtırsanız çocuk sizi kaybedeceği korkusu yaşar bunu ona yapmayın anlatmak istediğim bu. Ve bu durumunuz için de destek alın tekrar söylüyorum hayatı kendinize zindan etmeyin rahat bırakın kendinizi yaniHissettirmemeye çalışıyorum, Anne neden elini oyle tutuyorsun dedim ellerim çöpe deydiköpek için desem hayvanlardan korkar hayvanları çok seviyor cunki
Lütfen tartışmayın benim içinBen azarlamadım hanımefendi neden azarlayım, böyle söylemesi kendine zarar cümlemin kendisi de ağır bir cümle o yüzden böyle söyleyip durmayın dedim benimki doğal bir tepki, uygulasın diye değil. Ve evet burdan kuracağım hiçbir cümle zaten işine yaramaz ancak zarar da vermez o yüzden bu kadar takılmanıza gerek yok.
Evet farkındayım , aslında yanlış yaptimi bende biliyorum hatta oğluma farklı anlatiyorum , etkilenmesin diyeHani annesiz kalırsa endişesi taşıyorsunuz ya bu ileri boyutta bir endişe ve bunu yansıtırsanız çocuk sizi kaybedeceği korkusu yaşar bunu ona yapmayın anlatmak istediğim bu. Ve bu durumunuz için de destek alın tekrar söylüyorum hayatı kendinize zindan etmeyin rahat bırakın kendinizi yani
Tartışmıyoruz konuşuyoruz siz sakin olunLütfen tartışmayın benim içinAllah benim gibilerine akıl fikir sabır versin
Her konumda sizin yorumunuzu ariyor gözlerimHiçbir şey olmaz ama derdiniz elinizi yalayan veya yalamayan köpek mi sizce?
Bakın elinizi yalayan köpek için hemen yarın doktora gitmeyi vs düşünüyorsunuz ama takıntılı kişiliğiniz için uzun sürmesi gerekecek tedaviyi olmuyorsunuz bir türlü.
Linçlemeyin falan diyorsunuz ama bedeninize gösterdiğiniz ilgiyi neden ruhunuza ya da beyninizin size oynadığı oyunlara göstermiyorsunuz?
Bir çocuk için annesinin veya babasının ya da ona bakan kişinin beden olarak yanında olması yeter mi?
Ruh sağlığı yerinde bir ebeveyni de hak etmiyor mu?
Ben çok kızıyorum bir psikiyatrist veya psikoloğa gerektiği kadar gitmeyen insanlara.
Sanki bizim tek rahatsızlığımız bedensel gibi davrananlara.
Yakınınızda yol gösteren biri de mi yok?
Bebeğinizin babası da mı ortalarda yok yol gösterecek anlamıyorum.
Oglum doğdun dan belli böyleyim Anne olmadan önce böyle sorunlarım yoktuTartışmıyoruz konuşuyoruz siz sakin olunne zamandır böylesiniz tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?