Lütfen yapıcı bir yorum yapın kafayi yiycem

Ayrılmışsın işte sorgulama. Toksik bir ilişkiymiş ne kadar aksini de söylesen.

O degilde adam salya sumuk size sarmisken nasil konu bi anda sizin ayrılmayalim diye yalvarmaniza dondu ben orayı hic anlayamadim.

Cok manipulatif bir erkoya dusmussunuz ancak sizde az toksik degilsiniz.

Ben bu konuda stres bağımlılığı, özdeğer eksikliği, sıkıcı bir hayat, ilişki nedir ne olmalıdır bilmeyen bir kız görüyorum.

Stres bağımlılığı( halk dilinde heyecan aramak denebilir);

1-Hayatında çok stres olmuşsa strese alışmışsın sürekli stres arıyorsun bence ayrıl barış yaparak

2-Özdeğersizlik; Kendine yatırım yapıp neredeyse günlük emek harcamadığın için yani kendi değerini bilmediğin için karşı taraftan bunu karşılamaya onunla küserek ne kadar değerli , birinin çok seveceği kadar değerli hissetmek için sık sık bunu duymak istiyorsun oysaki günde 1-2 saat kendine değer verdiğini gösteren şeyler yaparak değerli hissedebilirsin

3-Sıkıcı hayat; Heyecan arayanlar hayatına lezzet katmayı bilmez oysaki oyunlar , skeçler , diziler , filmler, kitaplar, müzik, leziz yemekler, dışarı aktiviteleri insanlar sıkılmasın diye yalnız kalmasın diyedir ama sorarsak bunların çoğu eksik olabilir diye düşünüyorum

4-İlişki nedir bilmiyorsun bence çünkü eğer dengeli bir ilişkiyi aile içinde gözlemlemiş olsaydın bu şekilde ayrıl barış ilişkilerin sadece esra erol programına götüreceğini bilmen gerekir.

Konu sahibi tek tavsiyem terapi alman.

Yoksa bu özelliklerin gereği "krinimal" tipleride seçersin. Çünkü o tipler ilişki başlarında overdeğer( fake) pomplayarak karşı tarafı kendilerine bağımlı yaparlar.

Hatta sağlıksız derecede sahiplenme uygulayarak senin kendini değerli hissetmeni sağlar. Sonrası malum esra erol falan.

Son düzenleme:
Geçenlerde bu konunun aynısı açılmıştı. Bu toksik ilişkiden ikinize de hayır gelmez. Birbirinizi yoruyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…