Aşılama lütfen yardım!!!11. günümdeyim ve

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aykara2

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
732
2
296
Ankara
arkadaşlar aşılamamın 11.. günü ve sanki biraz sonra adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.sanırım tutmadı.eşim o kadar kaptırdı ki kendini.bana hamileymişim gibi davranıyor.çok üzülüyorum yaaa.bende kaptırdım.offffffffff.sizlerden böyle ağrısı olup tutan varmı?

canım ağrılar çok normal... benim tutan aşılamalarımda ağrı oluyordu tutmayanda ise hiçbirşey hissetmedim ... gerçi herkeste aynı olmaz ama sen güzel düşün güzel şeyler olsun canımm.... relax ol lütfen inş. bebeğin seninledir...

çok teşekkür ederim.artık umudumu yitirmiştim

mrb.benimde 11. günüm bugün hafif ağrılar var ama çok şiddetli değil ne zamn test yapıcaksın

kaç defa aşılama oldunuz acaba şu an hamilemisiniz

Rabbim umutlarınızı boşa çıkarmasın inş. canım...herşey gönlünüze göre olsun inş..

amin canım.cümlemizin.bu çok yıpratıcı bir yol.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.öyle yada böyle rabbim bizim için hayırlı olanı biliyor.emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah.

neslihancım aşılamalarını ard ardamı oldun yoksa ara verdinmi.eğer bu sefer olmamışsa ben hemen ardından istiyorum.ama doktorlar bu konuda ne diyor bilemiyorum

peşpeşe olması daha ii canım ,,vücut ilaçlarla uyarılmışken tekrar denediğimizde şansımız artıyor...

neslihancım aşılamalarını ard ardamı oldun yoksa ara verdinmi.eğer bu sefer olmamışsa ben hemen ardından istiyorum.ama doktorlar bu konuda ne diyor bilemiyorum

benm 2. aşılamada ard arda oldu eğer yumurta yoksa çatlamayan yapıyo ard arda çünkü çatlamağan yumurtalar kist olup büyüyomuş

tutanlardada ağrım oldu demiştinzya ondan sordum hayırlısı 5. aşılamayı düşünymsnuz iyi sabretmişsinz maşaallh

sabır herşeyin başında geliyor canım
benim 1. aşılamam kimyasal gebelikti
2. aşılamam kese büyümedi.(kürtaj oldum)
3. tutmadı
4. 34 haftalık erken doğum yaptım ve bebeğim kaybettim canım .24 gün yaşadı ...
9 ağustosta tam 1 yıl olacak oğlumu kaybedeli ve ben 5. aşılamayı da düşünüyorum en kısa zamanda ..Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…