sabır herşeyin başında geliyor canım
benim 1. aşılamam kimyasal gebelikti
2. aşılamam kese büyümedi.(kürtaj oldum)
3. tutmadı
4. 34 haftalık erken doğum yaptım ve bebeğim kaybettim canım .24 gün yaşadı ...
9 ağustosta tam 1 yıl olacak oğlumu kaybedeli ve ben 5. aşılamayı da düşünüyorum en kısa zamanda ..Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş..
neslihancım umudunu kaybetmeyip mücadeleye devam edişin harika bişi.inş rabbim sorunsun bir gebelik dönemi geçirip meleğine kavuşmayı nasib etsin.hepimize.sağlıklı,ömürlü,hayırlı evlatlar versin rabbim bu mübarek günlerde sevindirsin inş:Saruboceq:
canım epey erken evlenmişsin evet yaş geçiyo bende 27 yaşındayım sizin sorun neydi canım
benım yasım 31, 8 yasında bır oglum var ben 2 senedır 2. bebek ıcın ugrasıyorum ama olmuyor ıste olmuyor ınsan ınanın bana 2. de ılk gıbı ıstıyor rabbım su guzel aylarda hepımızın yuzunu guldursun amın
benimde bir kızım var11 yaşında.ama ilk evliliğimden.şu anki eşim kızıma tam anlamıyla mükemmel babalık yapıyo.o yüzden ondanda bir tane olsun istiyorum.bende 3 snedir uğraşıyorum ama olmuyo.tüp bebek denicez artık.mawili doğru söylüyorsun arkadaşım ilkinde nasıl isteniyorsa ikincisindede aynı derece isteniyo.üstelik ben ikinci evliliğimde mutluluğu yakalamışken illa bir pürüz çıkar ya.bende diyordumki mükemmel bir eş kızıma iyi bir baba nerde bu evliliğin defosu??? işte meğer buymuş.ama allahıma inanıyorum olucak tekrar bebeğim .
Rabbim mutluluğunuzu bir bebekle dahada arttırsın inş..Rabbim gönlüne göre versin....
ewet 19 yaşında evlendim ,, eşim varikosel ameliyatı oldu canım sayıda sorun var...
canım ya bzizimde sorunumuz varikosel aşıamaların ameliyattan öncemi oldu ameliyat işe yaradımı peki düzelme oldumu
eylülde kromozom testimin sonucu çıkacak ondan sonra yola devam etmek istiyorum nasip olursa....ve ayrıca kanımda pıhtılaşma çıktı eğer hamile kalırsam hergün kan sulandırıcı iğne olmam gerecekmiş...neslihan 5. aşılamayı nezaman düşünüyorsun kısmetse.
aşılamalarım ameliyattan sonra oldu canım ,, yıkanmış 10 milyon spermle aşılama oldum ,, hatta 3. aşılamamda 29 milyondu o tutmadı birazda şans sanırımm...canım ya bzizimde sorunumuz varikosel aşıamaların ameliyattan öncemi oldu ameliyat işe yaradımı peki düzelme oldumu
YA CANIM ÇOKMU SORU SORUYORUM SANA ACABA AMA BİLGİDE ALMAK İSTİYORUM VARİKOSEL İLERİMİYDİ SİZDE MİKROCERRAHİ YÖNTEMLEMİ OLDUNUZ AMELİYATI DÜZELME NEKADAR OLDU ŞU AN BİZİM %15 HIZLI İLERİ HAREKETLİ %10 YERİNDE HAREKETLİLİK VAR AMELİYATLA NEKADAR DÜZELME OLURKİ BİZ AMELİYAT DÜŞÜNMEDEN DİREK AŞILAMAĞA GEÇTİK
canım ameliyatın üstünden bayağ geçti hareket seviyesini falan hatırlamıyorumda ,,sağ ve solda vardı 2 taraftan ameliyat oldu..doktoruna göre %95 başarıydı aşılamayla.. Dediği gibide oldu,
ya bizde her doktora güvenemiyoruz doktorun nerde ismini verebilirmisn cnaım
eylülde kromozom testimin sonucu çıkacak ondan sonra yola devam etmek istiyorum nasip olursa....ve ayrıca kanımda pıhtılaşma çıktı eğer hamile kalırsam hergün kan sulandırıcı iğne olmam gerecekmiş...
bende de kan pıhtılaşması var canım.şu an coraspin kullanıyorum.hamile kaldıktan sonra (Allah kısmet ederse) göbekten iğneye başlıycam.aşılama iğneleri biraz staj oldu benim için.:))
gebze fatih develt hastanesinin doktoru ,, o zaman tabi ssk güvencemiz yoktu özelde ameliyat olmuştu....ismini özeline yazdım canımm ...belkide size ameliyata gerek kalmadan gelir bebeğin ,,,,
bu arada rüyamda kendimi hamile gördüm içim kıpır kıpır rüyası bile çok güzel...
gebze fatih develt hastanesinin doktoru ,, o zaman tabi ssk güvencemiz yoktu özelde ameliyat olmuştu....ismini özeline yazdım canımm ...belkide size ameliyata gerek kalmadan gelir bebeğin ,,,,
bu arada rüyamda kendimi hamile gördüm içim kıpır kıpır rüyası bile çok güzel...
selam canım ,,aşılaman hayırlı olsun ,,ağrılara takılmayın canım rahat olun ,,, inş. bebeğinin tutunma ağrılarıdır...
meraba arkadaslar bende 2. asılamamı 20 temm yaptırdım sonuc beklıyorum bıraz heyecanlıyım korkuyorum olmassa ne yaparım bundan sonra nasıl bır yol ızlerın bırakırmıyım tedavuyı bılmıyorum off offf
bende de kan pıhtılaşması var canım.şu an coraspin kullanıyorum.hamile kaldıktan sonra (Allah kısmet ederse) göbekten iğneye başlıycam.aşılama iğneleri biraz staj oldu benim için.:))
inşallah gerçekleşir.rüyalar gerçeklerin aynasıdır.ben de ilk hamileliğimde görmüştüm.bundada kayınvalidem görmüş.bende rüya gördüm.rüyamda eşim sonuca bakıyodu kağıttan.pozitif gözümüz aydın dedi.hayırlısı
ya canım sağol işaallh rüyaların hayırlısıyla gerçekleşir belki bebğin seninledir şu an ALLAH TÜM İSTEYENLERE HAYIRLI EVLAT VERSİN TEZ ZAMANDA VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN
evet bekleme dönemi zor oluyor.. Allah yardımcınız olsun...selam.İnşallah dediğin gibidir.Bugün aşılamamım 10.günü,4 ağustosta adet olmazsam kan tahlili yaptırıcaz.hayırlısı olsun.Çok hassas dönem yaşıyoruz.Bakalım neler yaşıycaz?Teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?