Aşılama lütfen yardım!!!11. günümdeyim ve

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese selam.bende 2.aşılamamı 20 temmuzda oldum şimdi sonucu bekliyorum.Karnımda şiddetli gerilmeler ,karın ağrısı kasıklarımda ağrı oldukça fazla hissediyorum adetolacakmışım gibi.Bakalım hayırlısı.Tutmaz ise 3. aşılamamı deneyip tüp bebeğe gideceğiz ama 3 yıldan az evliyiz bakalım neler olacak.???? heyecanlıyım.

Son düzenleme:

hayırlı olsun benmde 2. aşılamam sölediğin belirtiler bendede ilk hafta olsu ama şu an normale döndüm benmde 30 ağustos evllk yıldönmmz 3 yıl olucak

Allah sabır versin canım.çok üzüldüm.ben geçen yıl normal yolla hamile kalmıştım ama 1.5 aylıkken düşük ve kürtaj oldu. ben hala atamadım içimden.sanırım rabbim sabrımızı deniyor.inşallah daha fazla üzmez bizi.

selam canım ,,aşılaman hayırlı olsun ,,ağrılara takılmayın canım rahat olun ,,, inş. bebeğinin tutunma ağrılarıdır...

canım allah sabırlar versin sana senin epey şeyler geçmiş başından ama sen aşılamağa cevap vermişsin umudunu kaybetmememn güzel işallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur

sağol canım Allah razı olsun ....Elbette sabrımızı deniyor imtihan dünyası işte...inş. bundan sonra herşey dahada güzel olur...:Saruboceq:

canım allah sabırlar versin sana senin epey şeyler geçmiş başından ama sen aşılamağa cevap vermişsin umudunu kaybetmememn güzel işallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur

sağol canım ...evet yaşadıklarım kolay şeyler değil ama Rabbim sabrını veriyor evet şanslıyım ki hamile kalabiliyorum inş. bir daha ki sefere Rabbim kucağıma aldığım günleride gösterir...inş. her isteyene gösterir...:Saruboceq:

sağol canım Allah razı olsun ....Elbette sabrımızı deniyor imtihan dünyası işte...inş. bundan sonra herşey dahada güzel olur...:Saruboceq:

hayatımda herşeyi ama herşeyi çok zor elde ettim.ama sonucunda hep çok mutlu oldum.eminim hepimizde sonuçta çok mutlu olucaz.ben buna çok inanıyorum.

amin canım yaşında küçük anladığım kdarıyla olur canım hepimizin umut var çok şükür allahıma

neslihan bugün bana öyle güç verdinki anlatamam canım.olmadı diye üzülürken şimdi ne yapmalıyım diye düşünmeye başladım.Allah senden razı olsun.hakkında hayırlısını en kısa zamanda versin inşallah.

şimdi ezan okundu.hepimiz için dua ettim.Rabbim kabul etsin.hepimize sabır ve gönül rahatlığı versin inşallah.

hayatımda herşeyi ama herşeyi çok zor elde ettim.ama sonucunda hep çok mutlu oldum.eminim hepimizde sonuçta çok mutlu olucaz.ben buna çok inanıyorum.
inş. canım ..Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inş..
amin canım yaşında küçük anladığım kdarıyla olur canım hepimizin umut var çok şükür allahıma
yaşım 26 bugün yarın yaş geçiyor 7 yıllık evliyim ...evet umut hep var,,Rabbim bugünlerimizi aratmasın ne diyim..
inş. canım...insan acıları yaşadıkça daha sıkı tutunuyormuş hayatı ben bunu öğrendim... umuyorum bebeğin seni bekletmeden hayırlı sağlıklı şekilde en kısa zamanda gelir....

canım epey erken evlenmişsin evet yaş geçiyo bende 27 yaşındayım sizin sorun neydi canım

meraba arkadaslar bende 2. asılamamı 20 temm yaptırdım sonuc beklıyorum bıraz heyecanlıyım korkuyorum olmassa ne yaparım bundan sonra nasıl bır yol ızlerın bırakırmıyım tedavuyı bılmıyorum off offf

benım yasım 31, 8 yasında bır oglum var ben 2 senedır 2. bebek ıcın ugrasıyorum ama olmuyor ıste olmuyor ınsan ınanın bana 2. de ılk gıbı ıstıyor rabbım su guzel aylarda hepımızın yuzunu guldursun amın

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın inş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…