Lütfen yardım dış gebelik...

Sevim35-35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
196
99
98
32
kızlar adetim 20-25 gündür bitmedi diye dr.a gittim dış gebelik olabilecegini söyledi yarın tekrar hcg bakılacak okuduklarım beni çok korkuttu dış gebelik geçiren varsa teşhis nasıl kondu süreç nasıldı lütfen yaedım edin

25 gündür kanamanız mı sürüyor ? Hamile miydiniz dış gebelik dediler ?

Ben ihtimal vermedim gebelik olacagına 10 gün önce gittiğim dr enfeksiyon dedi bugün başka dr.a gittim dış gebelik olanilir dedi hcg 410 çıktı...25 gündür adet kanamam kesilmedi şikayetiyle gittim...anlayamadım valla bende

Ben yaşıyorum canim normal adetim gecti kan testiyle betayla ogrendim ilk zamanlar beta iyiydi sonra düşüşe gecti az az ve az az da yükseldi 2 kat gecerli değildi yani doktora gittim dis gebelik dedi gordu de zaten yarin kurtaj olacagim allah nasip ederse su anda Hastane deyim

Once ilk kemoterapi ilaci veriliyormuş popodan sonra dusmesini bekliyorlarmis bende hic ilac almadım vurulmadim yani vurmadilar neyse yarin kurtaja alinacagim benimdw beta en son 550ydi yukselmedi hic sonra azar azar indi

Beni dun aksam titreme aldi usuyirdum surekli midem bulanmaya başlamıştı ve tansiyonum düşüktü tum gun cok korktum biset olur diye hastaneye geldim ben aslında pazar gunu yattim doktor degerin 550 ewe git 2 gun dur kanaman yogun olursa gel dedi hic kanamam olmadi normalde pazartesi cikardi carsamba sabahi gel dedi ben sali aksami geldim korktum dun aksamdan beri açım su an 3.serumum 2 si gece digerini simdi kolumda degerim düşüyormuş ama hicbirset yapmadılar benids beklemek korkutuyor bisey olursa diye

Her kafadan bir ses çıkıyor senin kesin teshis konuldumu senin degerin kaçtı ewe gönderdiler

Kızlar korkmayın, her ne kadar git gelme deseler de hastanede gözetim altında olmaya dikkat edin. dış gebelik ihmal edildiğinde tehlikeli olabilir ancak teşhisi ve müdahalesi zamanında olursa sıkıntısız atlatılır inşallah. Allah şifa versin.

Ya anlayamadım benimde dünden beri kanamam kesildi ama içimde kanayan bir kist gibi birşwy var tekrar hcg için kan verdim 3 gibi çıkarmıs sonuca göre ameliyat dedi dr

Merhaba benim olayımda buna benziyor adetim (29agustos) 2 gün gecikince test pozitif çıktı 2 gün sonra kanamam oldu ve kimyasal gebelik gibi adetim bitti aradan 10 gün geçti koyu siyah çamur gibi lekem oldu o gün kasık bel ve bacak ağrısıyla kıvrandım acile gittim hcg 1128 çıktı doktor dış gebelik olabilir dedi yatış istedi ben gerek görmedim ertesi gün radyolojiye yönlendirdi dış gebelik şüphesiyle ama dış gebeliğe dair bir bulgu rastlanmadı kist çıktı lekelerim sürekli devam etti 1 hafta sonra hcg baktırdım 722 olmuştu rahimdede bir bulgu yoktu yanlızca kistlerin kendiliğinden gitmesini bekledik ara ara hcg ve alttan muayne oldum hcg hep düştü doktor hiç bir ilaç vermedi dış gebelikse bile kendiliğinden sonlanıyor dedi 8 ekimdede adet oldum 10 gün felan sürdü sonrasında lekelenmem tekrar devam etti 1 aydır böyle eğer değerleriniz düşüyorsa alttan muaynedede birşey gözükmüyorsa korkmayın ama yinede doktor kontrolunde olun benim sağ kasığımda ara ara hep ağrı oluyor hala

Bugünkü hcg 380 olmus düne göre düşük.bir dr. Hemen yarın rahim içini kazıyıp karın içine bakacagız ameliyat olacaksın dedi şimdi baska bir dr.a gidiyorum bakalım bu ne diyecek

Bende oyle olmadi bugunku degerim 250 olmuş doktor kendiliğinden düşer bekleyelim dedi ama içinde bir şüphe normal gebelik degil tupte olan bir gebelik nasil kendiliginden düşer niye bekliyoruz ya artarsa ya parca kalirsa hicbirsey yapmıyorlar bununla 4 oldu büyük serum yiyorum baskada hiçbirşey yok bos bos yatıyorum korkuyorum ilaçta vermediler ne yapacaklarini bilmiyorum

Bu dr bu değerlerle gerek yok ameliyata cuma günü tekrar baktır hcgye artarsa ilaçla düşürürüz düşmezse son çare ameliyat dedi...kafam cok karısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…