- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi Sevim35-35
-
Sizin beta kaçtı?Birde 20 mm büyük mü patlatır mı tüpümü???panik atak hastayım ben evhamdan ne hale düştüm anlatamam
Çok geçmiş olsun. Hamileliğiniz de hayırlı olsun. Rabbim bekleyen herkese sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin insallah. Aminn.Lütfen benim yaptığımı yapmayın. Benim ilk gebeliğimde kan değerlerim düşük çıktı. Dış gebelik ya da kimyasal düşük dedi doktor. Haftaya gel dedi. Ardından iş için yurt dışına gitmek zorunda kaldım. Orada 3 gün üst üste kahverengi leke geldi. Kendi kendime geri zekalılık işte, düşük yaptığımı zannettim. İstanbul'a döndüm, doktoru da bir hafta erteledim.
Doktora gitmeden önceki sabah gaz sancısı gibi bir sancıyla uyandım ama inanılmaz bir sancıydı. Ambulans geldi, gaz dediler hastaneye götürdüler. Sol tarafıma sürekli kriz girdi. Ayağa kalkamıyordum ve kan kusuyordum. Ardından iç kanama geçirdiğim belli oldu. Ameliyata aldılar. Sol tüpüm alındı, 4 gün hastanede yattım. Doktor ölüyordun dedi.
Adam gibi doktor kontrolümü yaptırsaydım bir şey olmayacaktı. Çok şükür 3 ay sonra da hamile kaldım. Hem de sol yumurtalığımdan.
410 -380 En son 360 cıktı çrş prş ve cuma ölçümlerim bu şekildeS
Sizin beta kaçtı?
İğne vuruldunuz mu? Belki de kanama ile düşer eğer vurulmadıysanız. Vurulduysanız da iğne etkisini gösteriyor. Fakat korkulacak durum yok patlama gibi. 10.000 üzeri olursa oyle ihtimaller cikiyor maalesef. Geçmiş olsun410 -380 En son 360 cıktı çrş prş ve cuma ölçümlerim bu şekilde
Canım kaç mm olmadığı konusunda bir fikrim yok maalesef. Ama ondan çok beta hcg ye bakılarak karar veriliyor. İnsallah siz doğal yolla kendiliğinden atarsınız. Fakat şimdiki betanız icin de korkulacak bir durum yok. En kötü ihtimal iğne ile atarsınız. İnsallah ona gerek kalmaz. Rabbim şifa versinYok vurulmadım dr.um bekleyelim yükselirse iğne vuralım dedi...sonuçta o da yan etkileri olan bir ilaçmış...siz bu konuda bilgilisinizAy12live size sorayım ektopik gebelik kesesi kaç mmden sonra tehlikeli onu biliyormusunuz???
İnsallah kardeşim. Kaç kez dış gebelik geçirmiştiniz?Çok teşekkürler umarım kendim atarım çok ameliyat oldum çünkü bugüne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?