Lütfen yardım dış gebelik...

O soruyu doktora devamli sordum hatta bıktı benden kendi kendini temizler kurtaja gerek kalmaz dedi benim icin deger düşük diye hocam ya beta 0 lanip parca kalirsa tupe yapisan dedim oyle birsey olmasi imkansız beta düşmez o zaman ordan anlaşılır dedi ama hic inanasim gelmiyor nasil olurda kurtajsiz parça kalmaz cok garip insallah olmaz tabi bu arada dis gebelikten sonra hsg cekilmemiz gerekliymis bilmem duydun mu tupte yapisiklik vs.kalmış mi diye

Kızlar en doğal yol adet kanamasıyla atılan yoldur. Eğer kanamayla atılmazsa ve değer çok da yüksek değilse iğne ile atılır. Daha yüksek değer ise laparoskopi ameliyatı ile o parça alınır. Çok fazla bir gecikme olduysa ve tüpte patlama gibi ve durum olursa yine laparoskopi ile birlikte tüpte alınır maalesef. O yüzden çok dikkatli olmak lazim sürekli izlemek kontrol etmek lazım

Bende anlam veremiyorum nasıl olacakta temizlenecek psikolojim cok bozuldu ektopik gebelik kesesinin dışında kanlı alan var o da iç kanama diye geçiyor heryerde birşey olsa dr bekletmez heralde...hiç bahsetmedi dr.um hsgden

Banada doktor sen lohusasin 40 gun ona göre davran dedi doktorum erkekti acaba iliski yasak anlaminda mi dedi imalu imali konuştu hicbirsey anlamadim

Adetim olmazsa yani sürekli olmam herhalde beta düşer mi dedim biz adete göre betayi hesaplamiyoruz dedi sen 2 güne1 gel kan ver dedi

Banada ameliyatlı gibi davran sıcak tut kendini iş yapma dedi ilişki olayını bende sormadım drda söylemedi...kızlar bunuda sorayım sizlere benim 19-20 mmlik bir ektopik gebelik kesem var etrafıda kanlı yani içte bir kanamam var vajinal kanamamda var cok yogun değil...bu kese herkeste bu şekilde kanlı mı acaba???

Birde 20 mm büyük mü patlatır mı tüpümü???panik atak hastayım ben evhamdan ne hale düştüm anlatamam

Benim ne kadar olduğunu bilmiyorum hic soylemedi doktorlar acikcasi sormakta hic aklima gelmedi benim ne olacagiydi tum sorularım ama gercekten önemli olsaydi cikarmazlardi bizi mesela benim cikacagim gun genc bi kadin geldi dis gebelikten degeri 2000lerdeydi doktor once iğne vurmus sonrada vajinayi kazimis inceltmis rahmi (normalde rahim kalinnlasir ya gebelikte )ve parca almış kiz yatacakti doktor ona bakarak beni 167yle hemen çıkardı bana da dedi zaten

Lütfen benim yaptığımı yapmayın. Benim ilk gebeliğimde kan değerlerim düşük çıktı. Dış gebelik ya da kimyasal düşük dedi doktor. Haftaya gel dedi. Ardından iş için yurt dışına gitmek zorunda kaldım. Orada 3 gün üst üste kahverengi leke geldi. Kendi kendime geri zekalılık işte, düşük yaptığımı zannettim. İstanbul'a döndüm, doktoru da bir hafta erteledim.

Doktora gitmeden önceki sabah gaz sancısı gibi bir sancıyla uyandım ama inanılmaz bir sancıydı. Ambulans geldi, gaz dediler hastaneye götürdüler. Sol tarafıma sürekli kriz girdi. Ayağa kalkamıyordum ve kan kusuyordum. Ardından iç kanama geçirdiğim belli oldu. Ameliyata aldılar. Sol tüpüm alındı, 4 gün hastanede yattım. Doktor ölüyordun dedi.

Adam gibi doktor kontrolümü yaptırsaydım bir şey olmayacaktı. Çok şükür 3 ay sonra da hamile kaldım. Hem de sol yumurtalığımdan.

Ayy tam aradigim kisisiniz cook geçmiş olsun doktor 3 ay mi dedi size korunma süresi ve hemen korunma biter bitmez hamile kalabildinizmi?Dogal yolla mi oldu?kAfam da deli sorular kusura bakma nolur

Çok geçmiş olsun. Hamileliğiniz de hayırlı olsun. Rabbim bekleyen herkese sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin insallah. Aminn.

410 -380 En son 360 cıktı çrş prş ve cuma ölçümlerim bu şekilde
İğne vuruldunuz mu? Belki de kanama ile düşer eğer vurulmadıysanız. Vurulduysanız da iğne etkisini gösteriyor. Fakat korkulacak durum yok patlama gibi. 10.000 üzeri olursa oyle ihtimaller cikiyor maalesef. Geçmiş olsun

Yok vurulmadım dr.um bekleyelim yükselirse iğne vuralım dedi...sonuçta o da yan etkileri olan bir ilaçmış...siz bu konuda bilgilisiniz Ay12live size sorayım ektopik gebelik kesesi kaç mmden sonra tehlikeli onu biliyormusunuz???

Canım kaç mm olmadığı konusunda bir fikrim yok maalesef. Ama ondan çok beta hcg ye bakılarak karar veriliyor. İnsallah siz doğal yolla kendiliğinden atarsınız. Fakat şimdiki betanız icin de korkulacak bir durum yok. En kötü ihtimal iğne ile atarsınız. İnsallah ona gerek kalmaz. Rabbim şifa versin

Dün akşam kanamam oldu biraz hemen hastaneye geldim dış gebelik dediler ama beta hcg degerim yükselmiş 3250 olmuş müşahade altına aldılar dr gelmesini bekliyorum bu nasıl oldu anlamadım. Kese rahimde değilmiş ama kan degerim yüksek nasıl oluyo anlamadim moralim bozuldu 5 hafta 1günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…