Lütfen yardım dış gebelik...

Pisi pisinede ameliyat olmak istemiyorum özrl hastaneler para uğruna yok yere ameliyat edebiliyor

ben 1 aydır sürekli gidip geliyorum netleşmeyen bir durum olunca insnaın siniri bozuluyor hemen ameliyat denecek bir durum mu bilemem tabi ama benimde dış gebelik gibi idi tüm bulgular ama tüpe yada yumurtalığa yerleşen bir bulgu olmadı ve değerlerde sürekli düşüş gösterdiği için acill müdahale gerekmedi tabiki ağrım sızım oldu ama kist oluşmuştu gebelikten dolayı ondan kıvrandım...

Herkese geçmiş olsun kızlar bende gecen hafta dış gebelik geçirdim ve ameliyat ile alındı bebeğim. Kanamanız olmadıkça kan değeri kendiliğinden düşmez. Beta hcg 10.000 altında ise iğne işe düşürürsünüz hemen ameliyat olmayın bencede. Ameliyat derken tüpleri bile alan doktorlar oluyor bazen. Rabbim hepimize şifa versin

Beta hcg dün 380di...bugün baktırmadım yarın baktırıcam sabah sağ kasığım ve karnımda çok ağrı oldu...birşey sormak istiyorum dış gebelik geçiren arkadaşlara,hamilelik belirtileri ve özellikle adet ggecikmesi yaşayıp öyle mi dış gebelik oldugunu ööğrendiniz???

Benim sat 28-30eylül arası... tam hatırlamıyorum ...adetimden sonra kanamam kesilmedi lekelenme tarzında devam etti arada arttı tekrar azaldı... eşimle bu ay sadece 2 kere beraber olduk... bu ayki adet tarihim yarın...ben ne ara hamile kaldım ne ara dış gebelik yaşadım??gebeliğim kaç haftalık kafamda yüzlerce soru var

Sizin beta hcg kaçtı ameliyat olduğunuzda

Bende yeni atlattim dis gebeligi. 4temmuz son adet tarihimdi.Adet gecikti hcg 168 bakip hamilesin dediler. 2 gun sonra kanamam basladi. Hcg 134 cikti.dusuk yaapiyosun deyip yolladilar.19 gun kanamam bitmedi.daha da cogaldi. 26agustosta gittim hcg 540 olmus.şok oldum.vajinal ultrasonla baktilar. Ektopik gebelik?? Ama normal gebeliktende suphelendiler hcg den dolayi. Ertesi sabah gittim hch 602 olmus yani netlesti dis gebelik.acil kurtaj yapip igne vurdular. 11 ekimde 5e düstü. Bitti dedi doktor. Ama bende bittim. Lutfen ihmal etme sende. Insallah normal gebeliktir

Ben de geçirdim geçen sene .beta 112 ydi ilk yaptırdığımda 2 gün sora 240.1 hafta sonra doktora gittim kese gözükmedi.2 gün sonra lekelenmem oldu doktora gttm beta 1100 .bu sağlıklı gebelik değil kürtaj dedi.kürtaj oldum gebelik materyali çıkmadı.böyle olunca tekrar beta baktık 8000lerde.tekrar ultrason tam tüpün ağzında kalmış yukarıda.hastaneden bile çıkarmadı direk ameliyat.sağ tüpüm gitti böylece.Aman ihmal etmeye beta 0 olana kadar takip edin.

Canım senin beta çok düşük o yüzden ameliyat olma şakın sadece iğne vururlar sana düşürmek icin. Adetim geçtikten sonra ögrendim ben. Beni çok oyaladılar normal gebelik diyenler vardı. Gecikmeden yaklaşık 3haft sonra ameliyat oldum. Geçmiş olsun

İlaçla düşebilecek bir değer inşallah da düşer kürtaja veya ameliyata gerek kalmaz.. bende dış gebelik vakalarındanım ama benimki teşhisde geç kalındığı için tüpüm alınmak zorunda kalınmıştı o yüzden beta hcg değerinizi sürekli tekrar ettirin.. Allah şifa versin geçmiş olsun şimdiden

Dün bütün gün acilde yattım ağrıdan yatış verdiler fakat herhangi bir işlem uygulamıyacaklarını öğrendiğim için çıkışımı istedim..bugün tekrar dr.uma muayene oldum ektopik gebelik fakat durum stabil dedi hcgye göre iğne olacagım sonucu bekliyorum

Bende dun öğlen ciktim bol.bol serum yedim agrilardan dolayi hiçbirşey yapmadilar kendiliğinden sonlanmasini bekliyorlar 2 gunde 1 gidip beta kan tahlili verecegim dusmezse igneye baslayacakmis

En son ki Beta. Yani persembe günü 167 insallah duserde biseye gerek kalmaz kasiklarim ağrıyor her wc ye gittigimde icim bi hos oluyor bebegi wcye atıyoruz resmen cok duygusalim dun ruyamda kuvezde bebek gördüm uyandim cok üzüldüm allah hepimize sabırlar versin bu mubarek cuma gününde

Benim planlı bir gebelik değildi birde adetim bitmedi enfeksiyon falan diye düşündüğümden hiç o yönüyle bakamadım...inşallah sıfırlanır canım benim...çok yıpratıcı ürkütücü bir süreç...hiç aklıma gelmezdi... evde yalnızım cok evhamlanıyorum devamlı başım mı dönüyor diye kendimi kontrol ediyorum akşam nasıl olacak bilmiyorum ayrıca mübarek cuma gününde Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla...

Ben bilinçli hamile kaldım isteyerek oldu ama kısmet değilmiş herşeyde vardır bir hayır ama cok üzüldüm tabi

Kafama birşey daha takıldı...hep beta değerine bakılıyor ultrasondaki görünen ektopik kesenin boyutu kaç olmalı acaba???benimki 20mm falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…