Arkadaşlar merhaba... Umarım anlan çıkar da yorum yapabilir. Ben elli tane yorum yapıyorum ama içinden çıkamıyorum.
Rüyamda sol tarafımın üzerine yatıyordum. Bir anda sağ kolumun üstünde çıplak bir bebek belirdi. Görünce sardım onu kolumla tontoş ve çok hareketliydi. Sürekli bişey söyleyecekmiş gibi yapıp diyemiyordu.Çok sevdim onu. sonra biri geldi aldı götürdü. daha doğrusu nasıl yok oldu tam olarak hatırlayamıyorum. Bir anda yatağımda otururdum ve beyaz bir köpek yavrusu belirdi. Fakat bu köpeğin sadece kafası var. gövdesi yok. o an oturur vaziyette ve üstsüzdüm. sağ göğüsümden süt emmeye başladı köpek. bi yandan korkuyorum göğüsümü ısırır diye bir de kıyamıyorum içmesi bitsin diye bekliyorum. Gövdesi olmadığı halde patileri ile belimi sardı. tırnakları canımı yakmasın diye elime aldım patisini. Fakat gövdesi yok bu hayvanın... sonra emmesi bitti fakat kasık bölgemden aşağıda süt damlalarımı gördüm. köpek de görünce oraları yalamaya başladı. bü sefer orayı emmeye başladı. süt geldiğini sanaraktan canım yansada dayanıyordum. sonra bir anda bıraktı ve bana doğru baktı "et" dedi et istediğini belirtti benden. Kalktım dolaptan et kıyma gibi şeyler aramaya başladım. et parçası buldum. tabağa bir kaç şey ile birllikte eti de koydum. odanın ortasına yemesi için bıraktım. sadece o köpeğin başı gelene kadar kenardan köşeden kediler kuşlar geldi yemek için. kedinin biri daldı ete kaçırdı. almaya çalıştım köpek aç kalmasın diye. garip garip rüyalar görüyorum son zamanlarda. kafayı yiyecem. :S pek hayıra alamet bir rüya değil belli. 3 hafta önce de bebeğimi aldırmıştım
ondan sonra Allah'ıma dua ettim rüyalarımda göreyim yavrumu diye.. onu rüyamda görmek bile benim için ödüldür biliyorum.