• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin ablalarım

pelin deniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
21
6
3
40
2 senedir evliyim ve eşim resmi nikâh çıkarmıyor ve herseferinde bi bahane buluyor artık çok gücüme gidiyor hatta iki Çocuğum da var sizce ne yapmalıyım bu ayrılmak için bir sebep mi? Zaten aramızdaki kötü annesi yüzünden çünkü hep onu dinliyor beni takmıyor. Onun karşisına geçip ne demem gerek?

resmi nkiah çikarmiyor ne demek ? nikahiniz yokmu yani
valla adam zaten istedigi dakka kapiya koyar eger oyleyse, kaynanayin insafina kaldin demekdir
hangi devirde yasiyoruz, bu zamanda nikahsiz çocukmu yapiliyor, nasil becerdin iki senede 2 çocuk yapmayi

ne kadar çok soru sordum fake oldugunu dusundugum bi konuya, ben gideyim en iyisi

Sana bi resmi nikah bile yapmayan bi adamdan nasil iki cocuk yaptin ? Cesarete bak :KK57:

Düğün den hemen sonra hamile kaldım aslında 2 buçuk sene sayılır evleneli doğumdan sonra birkac ay sonra yine hamile kaldım planlı değildi ama oldu işte. Ayrılmak istediğimdede o ayrılmak istemiyor. Eşim bana bi kağıt parçasımı bizi birbirimize bağlıyacak diyor tabiki bi kâğıt parçası bağlamaz ama benim için artık bir onur gurur meselesi oldu. Neden bana cok görüyor bunu diye cok üzülüyorum.

Öncelikle evli değilsiniz, düğün oldu diye evliyim demeyin lütfen. keşke bunu düğün+2çocuk yapmadan önce düşünseydiniz

Dugun yaptınız ama nıkah yapmadınız..

Bu ayrılmak için geçerli bi sebep mi diyorsun ama siz zaten birleşmiş değilsiniz ki ayrılasınız..

Bu devirde resmi nikahsız düğün yapıyorsun,yetmiyor 2 de çocuk..
nerden bu özgüven bu cesaret?
bravo valla..

Eşim bana bi kağıt parçasımı bizi birbirimize bağlıyacak diyor
Ne demek bu laf ya kendimi kaybediyorum bu lafı duyunca, Tatlım resmi nikahın olunca senin hakların olmuş oluyor, ama şuan hiçbir hak talep etmene imkan tanıyacak bir resmi belgen yok, hukuksal olarak evet bir kağıt parçası sizi birbirinize bağlıyor gerçek budur.Tamamen oyalama taktiği

Hayatinizdaki sahis gereken haysiyete sahip olsaydı bişey soylemenize gerek kalmazdı. Yazık etmişsiniz kendinize. Hangi çağda yaşıyorsunuz ki resmi nikah yapmamissiniz?

Yaşınız kaç bilmiyorum ama aileniz sizi resmi nikah olmadan verdiğine göre ve sizde nikah olmamasına rağmen 2 çocuk yaptığınıza göre onu tatlı tatlı ikna etmeye çalışmaktan başka çare göremedim.Allah korusun ama şimdi ayrılsanız o kağıt parçası olmadığı için hiçbir hak talep edemezsiniz çünkü hukuk karşısında onun eşi değilsiniz.

2 senedir evliyim ve eşim resmi nikâh çıkarmıyor ve herseferinde bi bahane buluyor artık çok gücüme gidiyor hatta iki Çocuğum da var sizce ne yapmalıyım bu ayrılmak için bir sebep mi? Zaten aramızdaki kötü annesi yüzünden çünkü hep onu dinliyor beni takmıyor. Onun karşisına geçip ne demem gerek?

Buradaki yorumları şöyle bir okudum da gerçekten yazık yani... canım benim 1. si evlenmeden de doğurabilirsin. 2. si eğer gerçekten ortada sevgi varsa gerisi teferruattır. 3. sü o kağıda çok güvenenler boşandıktan sonra nafaka almak için güveniyorlar (paragözler) 4. sü evliliğin temeli sadece evet demekle olmaz. bu ayrılmak için asla bir sebep değil. buradakiler dönsün de kendi hayatlarına baksınlar!!!!! ben evlenmeden öncede mutluydum yine mutluyum. boşansan 5 kuruş talep etmem. kağıdın ne önemi var. buradaki kimseyi takma. hepsinin hayatı sanki çok güzel :))))))

keşke resmi nikah yapmadan çocuk yapmasaydınız..

Yazık olmuş sıze ....
ama sebebi de maalesef sizsiniz izin vermiyecektınız yalandan evcilik oyununa adamın elınde artık oyuncaksınız :KK43:
.

Esiniz hakli bir kagit parcasi sizi birlestirmez ama öte yandan o kagit parcasi size ve çocuklariniza hukuksal haklar kazandirir. Yani o nikah bir yerde sart ve yapilmali. Esinize neden nikah istediginizi anlatin bence sana bir sey olsa coluk cocuk sefil oluruz kimseye guven yok diyin. Artik onun durumuna göre neye daha cok önem veriyorsa o konuda örnekler verin. Nikahin önünde sizin bilmediginiz bir engel yoksa, sizi ve cocuklarinizi seviyorsa yapacaktir.
Ama her gun de konusunu acip adami bogmayin tatli dille cozun derim.
Burda herkes size cok yuklenmis neden evlendiniz, cocuk yaptiniz vs diye ama hangi sartlarda hangi düşünceyle yaptiniz kimbilir Hatanin neresinden dönülse kardir.

Back
X