- 28 Ocak 2016
- 87
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi no-justice-no-humanity
-
Hanımefendi çift taraflı mağduriyet yaşadığımı belirtmiştim mesajımda yani hem böyle bir olayın başkahramanıyım hem de ailem bana inanmıyor çünkü delilim yok elimde.Babaniz polis babaniz daha iyi bilir bize neyini soruyosunuz cok gecmis olsun allah bian once bunu yapanin cezasini versin. Ama ben sunu anlamadim annem izlenmis olabilcemi dusunmuyor diyosun bide kamera goruntulerim var diyosun yani banyo yaparken goruntulerin varsa izlenmis oluyosun zaten.
Gerekli şikayeti yaptım bu aşamaya kadar ama izlendiğime dair kanıt ortada olmadığı için o konuda bir işlem yapılmadı.Evet bunda şaşıracak bir şey yok babamın polis olması her konuda yetkin olduğunu göstermez burada hukuki bilgileri babamınkinden çok daha iyi olanların olduğunu varsayaraktan sordum.Baban polis ve napicani bizemi soruyosun tabiki sikayet ediceksin senin elinde delil olmasina gerek yok delil topkamak polisin gorevi
Sağolun.Bu arada cok uzuldum yasadiklariniza
Kamerayı görmedim çünkü şüphelendiğim halde aramadım korktum,şimdilik elimde görüntü de yok fakat tüm bunlardan yola çıkaraktan olayın olmamış gibi gösterilmesinden de bir o kadar rahatsızlık duyuyorum.Şüphe ama olaylara dayalı kuvvetli bir şüphe diyelim.Siz kamerayi ya da goruntuleri gordunuz mu veya birinden boyle bir duyum mu aldiniz yoksa sadece kamera koymus olabilecegini mi dusundunuz?
Sağolun.Orası öyle de insan haliyle utanıyor kendisini izleyen insanlarla karşılaşınca,hiç hoş bir durum değil anlayacağınız gibiSen kendini bildikten sonra,ailenin haberi olduktan sonra fazla kafaya takma.Sen utanılacak bir şey yapmamışsın.Babanız bu durumda yapılacakları daha iyi bilir zaten.
Yazmışsın ki facede arkadaşlarıma yollamış veya onun gibi bişey sen bu görüntüleri gördün mü? O kadar kişiye gitmiş sana kimse vermedimi bu videoyu?Kamerayı görmedim çünkü şüphelendiğim halde aramadım korktum,şimdilik elimde görüntü de yok fakat tüm bunlardan yola çıkaraktan olayın olmamış gibi gösterilmesinden de bir o kadar rahatsızlık duyuyorum.Şüphe ama olaylara dayalı kuvvetli bir şüphe diyelim.
Hayır henüz görmedim.Bende merak ediyorum sen gördünmü görüntüleri
Arkadaşlarıma demedim üniversitedeki kişilere dedim.Hayır kimse de gelip söylemez burada.Benim arkadaşlara gitmemiş sordum.Toplasan 20 kişi etmez ünivde tanıdıklarımYazmışsın ki facede arkadaşlarıma yollamış veya onun gibi bişey sen bu görüntüleri gördün mü? O kadar kişiye gitmiş sana kimse vermedimi bu videoyu?
Kamerayı görmedim çünkü şüphelendiğim halde aramadım korktum,şimdilik elimde görüntü de yok fakat tüm bunlardan yola çıkaraktan olayın olmamış gibi gösterilmesinden de bir o kadar rahatsızlık duyuyorum.Şüphe ama olaylara dayalı kuvvetli bir şüphe diyelim.
Meryem hanım evime değil polisevinde kaldığım odaya yani o şahsın çalışmakta olduğu yerden bahsettim.O kadar uzun boylu değil tecavüzde adli bir delil olur buna cesaret edemez bu bir.İkincisi kendi adıyla tehditte bulunsaydı başı ilk saniyede belaya girerdi o da bunun farkında merak etmeyin onun gibiler kalıbına uydurur.Taciz dediğim olayda da kendi adıyla yapmadı fake hesap kullandı.İnanıp inanmamakta özgürsünüz burada kimseyi ikna edecek halimiz de yok başımda bunca sorun varken.Ve bunu yapmış olması kinden değil adamın anormal obsesif biri olması ve işin kötü tarafı psikopatlık derecesinde yalan söylüyor olması.Goruntuleri gönderdiği arkadaslarindan görüntüyü istemeye niye korkuyosun ki anlam veremedim. O şahsa haddini bildirmeyi isteyen insan görüntülere ulasmaya çalışır zaten başına en korkunc şey gelmis görüntüyü istemekten korkmamalisin bence. Vede bana hiç inandirici gelmedin kusura bakma biton saçmalık var. Bu adam görüntüleri yaymadan önce seni tehtit ederdi bence böyle hop diye yayivermesi saçma. Bu kadar büyük kini ne var ki demek ki bişeyler olmuş ki kinlenmis üstelik 2 kere evine gizlice nasıl girip cikabiliyor kolu komşu kimse yokmu dagdami yaşıyorsun? Gizlice eve giren insan gece oluncada gizlice girer tecavüz eder bunla yetinmez. Var işin içinde birseyler varda sen degistirmissin meseleyı.
Meryem hanım evime değil polisevinde kaldığım odaya yani o şahsın çalışmakta olduğu yerden bahsettim.O kadar uzun boylu değil tecavüzde adli bir delil olur buna cesaret edemez bu bir.İkincisi kendi adıyla tehditte bulunsaydı başı ilk saniyede belaya girerdi o da bunun farkında merak etmeyin onun gibiler kalıbına uydurur.Taciz dediğim olayda da kendi adıyla yapmadı fake hesap kullandı.İnanıp inanmamakta özgürsünüz burada kimseyi ikna edecek halimiz de yok başımda bunca sorun varken.Ve bunu yapmış olması kinden değil adamın anormal obsesif biri olması ve işin kötü tarafı psikopatlık derecesinde yalan söylüyor olması.
Bi kere o beni böyle tehdit edemez çünkü anında canına okurlar yani o kadar cesaret yok onda.Başıma gelen olay kolay yutulur cinsten değil ve benim bundan korkmam ve utanmam da gayet olağan bir şey.Kanıtı olmayan her olay şüphedir çünkü o yüzden o kelimeyi kullanıyoruz burada ama şu da var kanıtın olmaması olayın olmadığını da göstermiyor.canım kamerayı görmedim diyosun o kişi koydu çekti dşyosun hadi onu bılerek emın gibi yazdım demıssın ama görüüntü yok kamera yok o kişinin bana sordugu sorulardan dıyosun yanı emınde degılsın suphe dıyosun ben anlayamadım ya? eğer öyle görüntüler varsa git söyle sen neden utanasın gizli kameraysa gizli oldugu bellidir yani git sor varmı böyle bişey diye zaten bence yok eğer olsa sana çoktan gelirdi görürdün diye düşünüyorum olsa o adamda sana böyle görüntülerin var demezmiydii???
Umarım dediğiniz gibidir Meryem hanım.Ama emin olun dersler bir hafta sonra başladığında cesaretimi toplayıp insanlara soracağım bunu şimdilik söyleyeceklerim bunlar.Ya banyoda kamera olduğuna suphelenmissin ama korkmussun kamerayı aramamissin ( kendi evinde kendi banyonda kamera aramaktan korkman çok saçma ! ) sonra hiç kulağına biz seni çıplak gördük diye bi söylenti gelmemiş yani bu tamamen senin kuruntun. Arkadaşım konuyu açtığında öyle bi anlatmışsın ki sanki bu olay yaşanmış gibi ama sonra bakıyoruz ki tamamen senin hayal gücün git bi pskolojik destek al sen hiç iyi değilsin.
Ya Tamamda güzel kardeşim bak ilk önce yazıyı okudum uzuldm ama snra baktım ortada ne görüntü var ne bişey. Kızdım baya. Yani kimse gelipte sana senin çıplak videolarini gördükte dememiş. Sen sadece kendi kafandan supheleniyosun. Yapma gözünü seveyim ya öyle bişey olsa milletin ağzı durmaz herkese yayılır yok öyle bişey
Umarım dediğiniz gibidir Meryem hanım.Ama emin olun dersler bir hafta sonra başladığında cesaretimi toplayıp insanlara soracağım bunu şimdilik söyleyeceklerim bunlar.
Bi kere o beni böyle tehdit edemez çünkü anında canına okurlar yani o kadar cesaret yok onda.Başıma gelen olay kolay yutulur cinsten değil ve benim bundan korkmam ve utanmam da gayet olağan bir şey.Kanıtı olmayan her olay şüphedir çünkü o yüzden o kelimeyi kullanıyoruz burada ama şu da var kanıtın olmaması olayın olmadığını da göstermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?