- 28 Ocak 2016
- 87
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi no-justice-no-humanity
-
Ben de halen inanmak istemiyorum.Bu olay beni çok yıprattıŞok oldum
Bu arada cok uzuldum yasadiklarinizaBen de halen inanmak istemiyorum.Bu olay beni çok yıprattıTüm tavsiyelere açığım
İyde baban polismiş zaten toplasın delilleri çıkarsın seni temizeBen de halen inanmak istemiyorum.Bu olay beni çok yıprattıTüm tavsiyelere açığım
Teşekkür ederim yorumunuz için.Orası öyle gizli çekim olduğu anlaşılır fakat durum o kadar farklı ki yani bilemiyorumAcil yetistimm.
Oncelikle gecmis olsun basinizdan oldukca tuhaf bir olay gecmis.
Demekki bu polis sapik sizde son kurbani olmussunuz.
Banyoda kamera olsa farketmez miydiniz?
Yuzunuz goruntulerde net seciliyor mu butun okul sizi tanimis.
Universitede gundem cabuk degisiyor. Sizde her insan gibi duşa girdiniz yani bunda sucunuz ne?
Hic umursamayin basiniz dik okulunuza devam edin.
Gizli kapilar ardinda ne sapkinliklar yapan insanlar var herkes kendine baksin.
Babaniz polis oldugu halde birsey yapamis o yuzden olayin hukuki boyutu hakkinda bilgim yok.
Ilerde iyi bir kariyeriniz olur. Okulunuzu iyi bir dereceyle bitirir ve bu yasananlari unutursunuz umarim.
Adı üstünde gizli kamera ve ben izlenildiğimi stajım bitip eve döndükten sonra öğrendim.O saçma soruları bana sormasından şüphelenmiştim fakat korkumdan gidip de banyoda kamera aramadımİyde baban polismiş zaten toplasın delilleri çıkarsın seni temize
Bide anlamadığım bi arkadasta sormuş banyoda kamerayı nasıl farketmediniz
Ne demek sana ailen bile inanmamış :/ ne zamnda yaşıyorsun sen?ya haberlere hiç bakmıyorsun sanırım.Geçenlerde insansız hava aracıyla(drone ile) kız yurdunu gözetleyen ve çekim yapan bir sapık haberi vardı Türkiye'de eminim o kızların aileleri de onlara inanmamıştır.Ben burada olayın mantığından bahsetmiyorum çözüm yolu arıyorum sadece kimseyi inandırma gibi bir lüksüm de yok!Ayrıca arkadaşlarımın birkaçına bu durumdan bahsettim ve inan hiçbiri böyle bir şey olamaz demedi.Ha bir de annem de izlenmiş olabilirsin demişti olayı anlattığımda ama gelgelelim olay sizin ya da sevdiğinizin başına geldiğinde heleki böyle bir şey kimse kendine onu yakıştıramaz.Sana ailen bile inanmamış o videoyu face koydu diyosun nasıl inanmıyorlar bide emniyetten baban nedense hiç inanmadım kusura bakma çok olmıyacak şeyler yazmışsın
Babam nerden bilecek!!!Orada çalışan tüm personelin GBTsine bakacak hali yok.Ayrıca saygısızlığa lüzüm yok,gidin başkalarıyla dalganızı geçin.Baban polis ve seni tacizden uyari almis birinin oldugu yerde konaklatti he. Ilginc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?