Lütfen yardim edin arkadaslar:(

burasi Türkiye evlilik dedim mi akan sular durur bu yaşayıs kültür din meshep v.s ne ile ilgili bilmem ama burda insanlar bu olayları amerikan filmi izler gibi izlemez ben yapsam annem evlatlıktan siler senin annen baban duysa "için rahatsa sıkıntı yok yavrum diyip başını mı oksar yoksa "sen hangi akla hizmet yazdın kendini de bizi de damada rezil ettin diye çıkışır mı???? sana tek diyecegim şey kişiliğin kendine olan saygın henüz oturmamış ailen de seni bu yaşta evlendirmekle hata etmiş canım

Sen yaziyi Tam okumamissin Sanirim Ben kimseye yazmadim bir bana yazdilar buraya yardim icin geldim Evet Ama Herkes bana saldirdi ne yapcakdim haklisiniz kizlar kocamdan bosanmam lazim mi ? Sacma sapan konusmayin ya lütfen yani rica ediyorum..

Arkadas kendini savunsbilir sana noluyo ki anlamadim ? Ben sey falan etmedim yazdigindan da bisey anlsmadim

burasi Türkiye evlilik dedim mi akan sular durur bu yaşayıs kültür din meshep v.s ne ile ilgili bilmem ama burda insanlar bu olayları amerikan filmi izler gibi izlemez ben yapsam annem evlatlıktan siler senin annen baban duysa "için rahatsa sıkıntı yok yavrum diyip başını mı oksar yoksa "sen hangi akla hizmet yazdın kendini de bizi de damada rezil ettin diye çıkışır mı???? sana tek diyecegim şey kişiliğin kendine olan saygın henüz oturmamış ailen de seni
Sen yaziyi Tam okumamissin Sanirim Ben kimseye yazmadim bir bana yazdilar buraya yardim icin geldim Evet Ama Herkes bana saldirdi ne yapcakdim haklisiniz kizlar kocamdan bosanmam lazim mi ? Sacma sapan konusmayin ya lütfen yani rica ediyorum..
canım ben ortada sacmalayan sadece bir kisi görüyorum onun da ismini vermeyim sen bu adama cvp yazdın mı yazmadın mı ayrıca senin numaranı nerden nasıl buldu ayrıca sen işin içinden cikamiyosun yetmiyo bizim de kafaları aciyosun sen bi ben ne istiyorum diye sorsana kendine sonra bize dönüş yap :)

Birincisi Ben kendi kararlafimi kendim alabilcek bir yastayim yasim neredeyse 30 ikincisi Ben kimseye yazmadim ne o simdide insan ayrimciligi mi yapiliyo burda sen merak etme yurtdisinda da yasasam elhamdülillah müslümanim ve kültürümü burda devam ettirmeye calisiyorum elimden geldigince Ben kötü bisey yapmadim bana hayirli olsun yazildi bende nazikce cevaplayip engelledim simdi ne yani türkiyede böyle bisey yapsam yakilicakmiyim? Bence biraz lütfen terbiye ya..

şimdi de terbiyesiz mi oldum aaaaa senin bu evlilik yapsan da bu kafayla yürumez yazık cok yazik fikre elestiriye kapalı akıl alcam ama ben haklıyım bastan söyleyim falan noluyoruz ya :/ ben ufaktan bi tırstım senden kocana da basarilar diliyorum

arkadas bana dedi sabahtan beri bizi azarlıyo diye bande arkadaşa yazdım ayrıca gönüllü avukatlıgını yapıyorum baska soru???
Ben kimseyi azarlamiyorum yazik cidden yazik ya surda hepimiz kadiniz hic tanimadiginiz insanlara kin ve öfke duyabiliosunuz ya sizin insanliginizdan ne olabilir ki böyle insanlardan böyle cevap beklenir anca iyi aksamlar.

Ben kimseyi azarlamiyorum yazik cidden yazik ya surda hepimiz kadiniz hic tanimadiginiz insanlara kin ve öfke duyabiliosunuz ya sizin insanliginizdan ne olabilir ki böyle insanlardan böyle cevap beklenir anca iyi aksamlar.
bu mesajini okuyanlarin seni şikayet etmesini rica ediyorum ayrıca kimseyi kimseyle aldatmayacak sonra yana döne akil aramayacak kadar insanız cok sükür (!!!)

Senin ne amacla bana yazdigin belki arkadasin üstüne salmis beni benide salak yerine koyma simdi yazdigin gibi direk saldirisa gecen sensin asil senden korkulur insani tanimadan etmeden sirf arkadasin dedi diye saldiriosun yakisiyor mu hic

Senin ne amacla bana yazdigin belki arkadasin üstüne salmis beni benide salak yerine koyma simdi yazdigin gibi direk saldirisa gecen sensin asil senden korkulur insani tanimadan etmeden sirf arkadasin dedi diye saldiriosun yakisiyor mu hic
ben burda kimseyle arkadas degilim dün geceden beri olaya takibim ve yorumlarimi dun geceden beri yaziyorum ayrica senin asla hata kabul etmeme huyun insanlari kucuk düsürmeye calisan laf kalabaligi ile islev gören bir cenen var butün savunmalarinda elestiri yapanlara saldiran sensin

ben sıze basıt bır soru sordum bana kuyruk acın mı var dedınız dırek
esınız aynı seyı yapsa ?
eskı sevgılısınden gelen mesajı cevaplasa munakasa etseler ne dusunurdunuz
ne ısın var senın onunla yazarsa yazsın sıl engelle ne muhattap oluyorsun kı bıtmıs gıtmıs demezmısınız ?

durustluk yanlıs bırsey yapıp sonra da ben bu yanlısı yaptım demek degıldır
durustluk yanlıs oldugunu bıle bıle o yanlısı yapmamaktır

sız o adamın mesajına cevap vermemelıydınız
ayrıca cekınecegınız ne varkı esınıze yazarsa yazsın ? ne yazabılır ne yapabılır kı ? esınızle aranızda saglam bı bag varsa esınız ona dıyecegını der haddını bıldırır zaten
ustelık daha once guven sorunu yasamıs ılıskılerınde esınız
bunu bılıyorsunuz
daha dıkkatlı olmanız lazım

ben sızı tanımam etmem banane kımle konusursanız konusun
ama sız ıcım rahat degıl dıye bır konu acıyorsunuz
evet cevap vererek hata yapmıssınız dıyoruz
buna cevaben yazdıgınız mesajlarda ben aska ınanmamda kafamı karıstırdı da evlenmesek farklı mı olurdu bılemedım de... gıbı yanıtlar yazıyorsunuz
bızde bunun uzerıne sız esınızı gercekden sevsenız kafanız bukadar cabuk karısmaz dıyoruz
bunun ustune ne cahilligimizi bıraktınız ne terbıyesızlıgımızı

dusunsenıze
ben bır konu acsam
eskı sevgılım bana yazdı bende ona cevap verdım desem
her acıdan gelen elestırı ve veya sorulara da cahılsın kuyruk acın var desem
benım hakkımda ne dusunurdunuz?

sız aynen bunu yaptınız

bız sızın nıye kotu olmanızı ısteyelım ?
esınıze bırde zaman tanıyalım bırbırımıze demıssınız
bız evlılıgınıze zarar gelır boyle yapmayın dıyoruz sız bızı azarlıyorsunuz

madem ıcınız bukadar rahat bukadar emınsınız sorun ne ozaman ? dedık yıne laf saydınız

hakkınızda hayırlısı olsun ne dıyelım
ama once sız bı sakinlesın

helal sana anlamak istemiyo isine gelmiyo cvplar agir tabi katlanamiyo umarim esi de bi gün aynini bu kisiye yapar o zaman anlar aklinda baskasi olan biriyle evli kalmayi esine cok uzuldum

Hanim efendi bakin arkadasiniz size demis ya sabahdan beri saldiriyomusum bunu diyen sizdiniz Ben degil bana durduk yere saldirdiniz ayrica Ben elestiriye acigim herkese yorumu icin tesekkür ettim ama Aldattin diyosunuz ayip ediyosunuz bende bi insanim Herkes üstüme geliyo yazdigima pisman ettniz resmen

tovbe estagfurullah
uye carsamba gunu uye olmus ben 2014 yılında
ne munasebet ınsanları ustunuze saldırtıcam bu nasıl bır ıtham
aklın yolu bır
bır kac yorum dısında herkes sıze ufak elestırıde bulundu sadece
hepsı benım arkadasım ustunuze mı saldırtıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…