• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin çok zor durumdayım :(

Bu nasıl bir adam ya aklım almıyor.. Hemen terk et adamın derdi belli seni kendinden uzaklastirmaya çalışıyo.. ne diye peşinden koşuyorsun?? Adam resmen şiddet uygulamış sana vurmuş neyi bekliyosun sen hâlâ??

Akıl önemli şey tabi,ama siz bu konudan yoksun kalanlardansınız.
Ananız babanız size tek bi kötü kelime söylemezken,elin oğluna bu kadar sövme fırsatı verirseniz,aklınız olmadığını düşünürüm.
Umarım bigün size de uğrar.. Akıl..

çooookk sinirlendim yine yaaaa...... bu kadar şiddetin üzerine siz neyin kafasını yaşıyorsunuz Allah aşkına.... şurdaki bütün kadınlar en az bir kere heralde delice aşık olmuşlardır... birşeyleri alttan almışlardır... ama şu kadarınada pes yani..... otobüste yüzüne vurduğu yetmiyormuş gibi birde dışarda olmasak sana neler yapardım diyor... evine gidiyorsunuz birde elinde kemerle kovalıyor..... o kim oluyormuş yaa...evet sevebilirsin ama bu kadar severken bu muameleye maruz kalıyorsunuz yapmayın Allah aşkına insansınız bee... böylesi şiddet gösterene sonuna kadar şiddete varım..... boşuna dememişler seveni s.kerler s.keni severler diye.... biraz kendinize saygınız olsun.... gidin aşkınızıda sevginizide kendi kendinize yaşayın ve bitirin....

Nasıl yaptırıyosun sen bunu kendine.. y'a nasıl bir adam bu yaa ben anliyamiyorum adamın derdi belli seni istemiyor neye gidiyorsun evine kendine hakaret ettiriyo sun.. hiç mi gururun yok senin.. kusura bakma biraz sert yazdım..

Bazı kadınlar neden kendisine şiddet gösteren, hakaret eden, acı çektiren adamları ısrarla seviyorlar ya? Bunun cevabını çok merak ediyorum.Bu nasıl bir sevgi anlayışı.. İnsan sevdiğini bile bile incitir mi üzer mi hiç ?

Buraya yeni üye oldum keşke bu şekilde üye olmasaydım çok üzgünüm çok yorgunum :KK43: benim bir buçuk yıllık ilişkim var üniversite okuyorum sevgilim denen o şahısla aynı okuldayız demeye bile utanıyorum.. ilişkimiz son zamanlarda çok kötü oldu sürekli bana hakaret ediyor ilişkimiz kötü olmadan önce bile hakaret ederdi küfürler ederdi namusuma bile laf etti.. bense hep peşinden koştum aradım sevdiğim için hatam olmadığı halde bile beni birşeylerle suçlayıp terkediyordu üzüyordu hep.. önceden herşey iyiydi güzeldi ama ona yalan söylediğimden beri hep böyle.. bugün birlikteydik yine durup saçma sapan konu actı tartıstık beni yalancılıkla sucladı yine hersey iyiyken güzelken birden kavga etmeye basladık bana yolun ortasında herkesin icinde s... git dedi hemde defalarca sonra otobüse bindik
otobüste bana yüzüme vurdu seni parcalarım dedi eğer dısarda olmasaydık görürdün sen dedi çok korktum sesimi cıkarmadım belki ikna ederim gönlünü alırım diye onunla bilrikte indim otobüsten evine kadar onunla gittim eve girdi kapıyı yüzüme örttü.. sonra bekledim birisi apartmanın kapısını acti bende evinin kapısına
gittim zile bastım bana s.... git dedi cok iğrenc bir sekilde mahvoldum :KK43: gitmeyince eline kemer aldı ve bana vurdu apartmanın icinde kemerle gitmezsen döverim dedi beni zorla kapıdan cıkardı kolumdan tutup yine s....
git dedi ve tekme attı :KK43: bu 3 oldu bana siddet gösterdi yapmayacagım bir daha demisti sevdigim icin
affetmistim ama üc defadır yapıyor bıktım canımdan bezdim ben ne yapacagım bana bir cıkıs yolu gösterin allah rızasi icin :KK43:
bir insan bir kez kırılırsa bu onu kıranın suçudur,ikinci kez kırılırsa bu kendi suçudur.

Size inananamiyorum bu kadar şiddete karşılık nasıl peşinden gidiyorsunuz adam otobüste tokat atıyor evli ve çocuğu olan bir insan bile bunu kabul etmez siz nasıl kabullenip peşinden eve gidiyorsunuz????

kızlar oğlumun peşini bırakmıyor, cümlesindeki kızlardan biri sensin galiba.

bir insanda biraz haysiyet onur varsa kendine şu muameleyi yapan adam demeye bin şahit varlığın suratına daha ilk olayda tükürür bir daha da yüzüne bakmazdı. sen kendini nerde görüyorsun acaba da bunları kendine yediriyorsun anlamak mümkün değil.

sen nasil bi insansin ya, konunun fake oldugunu umud ediyorum, bu kadar gurursuz bi hemcinsim olacagina bizimle dalga egçmek isteyen vakir olduren bi karsi cinse yaziyor olmayi tercih ederim bunlari

dahada afzla yazip çirkinlesmek istemiyorum konu zaten çirkin, bide bos yere ban yemeyim ..

adama bak yaa vurdukça vurmuş... sövdükçe sövmüş.... yetmemiş kemerle kovalamış... ya sen canını sokaktamı buldun Allah aşkına... bazen böyle sokakta karşılaşıyoruz kızları kenara sıkıştırıp iteleyip kakalayını da o anda bile elime bir odun alıp yermisin yemezmisin diyesim geliyor... hatta bir keresin de eşimle müdahale etmiştik... o az önce iteleyip alttan alttan vuran öküz o benim nişanlım sana ne oluyor diye karşılık vermişti... valla hiç gelemiyoruz biz böyle şeylere... o yüzden çok tepkiliyim kusura bakma yani... eşim hep söyler böylelerinin gücü kadınlara yeter karşılarında adam gördükleri zaman... kaçacak delik ararlar diye....

Kusura bakma ama hak etmişsin öyle adamdan ne bekliyorsun daha? Sesini yükselttiği anda bırakırdım onu şapşal yaa adama bak :KK67:

Bide kemerle vurmuş s*rfsz ..
valla biraz daha peşinde koşarsan hakediyon diyeceğim..

Adam git diyor sana. Sadece bunu söylese bile çeker giderim ben arkama bakmadan. Şaşırdım doğrusu.

ben onu tanımadan önce daha ailemden uzakta okuduğum için erkek kuzenim hep birşeye ihtiyacın var mı nasılsın ne yapıyorsun diye mesaj atardı bende ne yapıyorsun deyince bir kere uzanıyorum öyle demiştim mesajları silmem ben genelde.sonra bununla çıkmaya başladım buda o mesajı görünce sen neden böyle yazdın falan dedi başka yerlere çekti bende korktuğum için o benim küçük kuzenim büyük değil o daha küçük liseye gidiyor falan dedim kaç yıl oluyor bugün işte büyük kuzenimle küçük kuzenimin kim olduğunu aslında o mesajı büyük kuzenimin yazdığını anladı o yüzden

Telefonunuzu verin, mesajları okusun, bir de kuzenle arada ilişki uydursun, hiç utanmadan siz de suç işlemiş gibi kendinizi savunmaya çalışın, bir de üstüne küfür, hakaret, yetmemiş gibi dayak yiyin. Ne diye korkuyordunuz ki? Sana hesap mı vericem? Sen kimsin be, kuzenimi ara istersen diyerek kalkıp gidememişsiniz işte, daha çıkış yolu arıyorsunuz, o kadar ezdirmişsiniz ki kendinizi daha bir mesaj için açıklama yapamıyorsunuz, uzanıyorum ne demek? uzanmak demek. Başka taraflara çekmeye çalışan insanla sizin işiniz ne yani? Hayır eğitimi, yaşı onu bunu geçiyorum, insanların size acıyan bakışlarından da mı utanmadınız bugün? O zaman da sevdiğim için falan mı dediniz? Bir daha böyle bir duruma taa en baştan düşmemek çıkış yolunuz, yoksa zaten alışırsınız hepsine.

Buraya yeni üye oldum keşke bu şekilde üye olmasaydım çok üzgünüm çok yorgunum :KK43: benim bir buçuk yıllık ilişkim var üniversite okuyorum sevgilim denen o şahısla aynı okuldayız demeye bile utanıyorum.. ilişkimiz son zamanlarda çok kötü oldu sürekli bana hakaret ediyor ilişkimiz kötü olmadan önce bile hakaret ederdi küfürler ederdi namusuma bile laf etti.. bense hep peşinden koştum aradım sevdiğim için hatam olmadığı halde bile beni birşeylerle suçlayıp terkediyordu üzüyordu hep.. önceden herşey iyiydi güzeldi ama ona yalan söylediğimden beri hep böyle.. bugün birlikteydik yine durup saçma sapan konu actı tartıstık beni yalancılıkla sucladı yine hersey iyiyken güzelken birden kavga etmeye basladık bana yolun ortasında herkesin icinde s... git dedi hemde defalarca sonra otobüse bindik otobüste bana yüzüme vurdu seni parcalarım dedi eğer dısarda olmasaydık görürdün sen dedi çok korktum sesimi cıkarmadım belki ikna ederim gönlünü alırım diye onunla bilrikte indim otobüsten evine kadar onunla gittim eve girdi kapıyı yüzüme örttü.. sonra bekledim birisi apartmanın kapısını acti bende evinin kapısına gittim zile bastım bana s.... git dedi cok iğrenc bir sekilde mahvoldum :KK43: gitmeyince eline kemer aldı ve bana vurdu apartmanın icinde kemerle gitmezsen döverim dedi beni zorla kapıdan cıkardı kolumdan tutup yine s.... git dedi ve tekme attı :KK43: bu 3 oldu bana siddet gösterdi yapmayacagım bir daha demisti sevdigim icin affetmistim ama üc defadır yapıyor bıktım canımdan bezdim ben ne yapacagım bana bir cıkıs yolu gösterin allah rızasi icin :KK43:
tutamıyorum kendimi.. sen salak mısın ? neden ayrılmıyorsun

Back
X