• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin çok zor durumdayım :(

Buraya yeni üye oldum keşke bu şekilde üye olmasaydım çok üzgünüm çok yorgunum :KK43: benim bir buçuk yıllık ilişkim var üniversite okuyorum sevgilim denen o şahısla aynı okuldayız demeye bile utanıyorum.. ilişkimiz son zamanlarda çok kötü oldu sürekli bana hakaret ediyor ilişkimiz kötü olmadan önce bile hakaret ederdi küfürler ederdi namusuma bile laf etti.. bense hep peşinden koştum aradım sevdiğim için hatam olmadığı halde bile beni birşeylerle suçlayıp terkediyordu üzüyordu hep.. önceden herşey iyiydi güzeldi ama ona yalan söylediğimden beri hep böyle.. bugün birlikteydik yine durup saçma sapan konu actı tartıstık beni yalancılıkla sucladı yine hersey iyiyken güzelken birden kavga etmeye basladık bana yolun ortasında herkesin icinde s... git dedi hemde defalarca sonra otobüse bindik otobüste bana yüzüme vurdu seni parcalarım dedi eğer dısarda olmasaydık görürdün sen dedi çok korktum sesimi cıkarmadım belki ikna ederim gönlünü alırım diye onunla bilrikte indim otobüsten evine kadar onunla gittim eve girdi kapıyı yüzüme örttü.. sonra bekledim birisi apartmanın kapısını acti bende evinin kapısına gittim zile bastım bana s.... git dedi cok iğrenc bir sekilde mahvoldum :KK43: gitmeyince eline kemer aldı ve bana vurdu apartmanın icinde kemerle gitmezsen döverim dedi beni zorla kapıdan cıkardı kolumdan tutup yine s.... git dedi ve tekme attı :KK43: bu 3 oldu bana siddet gösterdi yapmayacagım bir daha demisti sevdigim icin affetmistim ama üc defadır yapıyor bıktım canımdan bezdim ben ne yapacagım bana bir cıkıs yolu gösterin allah rızasi icin :KK43:
ne içiyonuz siz neyin kafası bu ben anlamadım ?

Buraya yeni üye oldum keşke bu şekilde üye olmasaydım çok üzgünüm çok yorgunum :KK43: benim bir buçuk yıllık ilişkim var üniversite okuyorum sevgilim denen o şahısla aynı okuldayız demeye bile utanıyorum.. ilişkimiz son zamanlarda çok kötü oldu sürekli bana hakaret ediyor ilişkimiz kötü olmadan önce bile hakaret ederdi küfürler ederdi namusuma bile laf etti.. bense hep peşinden koştum aradım sevdiğim için hatam olmadığı halde bile beni birşeylerle suçlayıp terkediyordu üzüyordu hep.. önceden herşey iyiydi güzeldi ama ona yalan söylediğimden beri hep böyle.. bugün birlikteydik yine durup saçma sapan konu actı tartıstık beni yalancılıkla sucladı yine hersey iyiyken güzelken birden kavga etmeye basladık bana yolun ortasında herkesin icinde s... git dedi hemde defalarca sonra otobüse bindik otobüste bana yüzüme vurdu seni parcalarım dedi eğer dısarda olmasaydık görürdün sen dedi çok korktum sesimi cıkarmadım belki ikna ederim gönlünü alırım diye onunla bilrikte indim otobüsten evine kadar onunla gittim eve girdi kapıyı yüzüme örttü.. sonra bekledim birisi apartmanın kapısını acti bende evinin kapısına gittim zile bastım bana s.... git dedi cok iğrenc bir sekilde mahvoldum :KK43: gitmeyince eline kemer aldı ve bana vurdu apartmanın icinde kemerle gitmezsen döverim dedi beni zorla kapıdan cıkardı kolumdan tutup yine s.... git dedi ve tekme attı :KK43: bu 3 oldu bana siddet gösterdi yapmayacagım bir daha demisti sevdigim icin affetmistim ama üc defadır yapıyor bıktım canımdan bezdim ben ne yapacagım bana bir cıkıs yolu gösterin allah rızasi icin :KK43:

Tövbee !!
Kimmiş oda bu denli şeyler yapıyor..
Sevgini bırak şimdi..
Mantığını al eline..
İleride dahada beterlerini yapar..
Düşünsene 1 arkadaşın var; Eşi kıza o kadar iyi davranıyor ki hayransın resmen o ilişkiye, sonra dönüp senin bu dallamaya bakıyosun insan yerine bile koyulmıcak kapasitede !!
Sevgin daha ne kadar devam eder.
Tüm bunlara rağmen..
Birde ne yalan söyledin..
Yalan söylesen bile bunları yapmamalı..
Tepkisi olur sinirlidir hazmedemiyordur ama bu kadar değil !!!

Psikolojinin her dalini birbirine mixlemissiniz. Kurdugunuz korelasyonlar gecerli ve guvenilir gorunmuyor.

Bana kalirsa butuncu bir yaklasimla bakarsak nevrotik egilimler, yuksek duzeyde nevrotik ihtiyaclar uzerine kurulmus. Burada sadece ebeveyni, babayi suclamayi dogru bulmuyorum kisi bugunu, gecmisi ve gelecegiyle ve bunlara dair algi ve yorumlariyla bir butundur ki burada soylediginiz elektral kompleks efektinin kisinin yorumuna bagli oldugunu ve bu kadar kesin bir efekt olmadigini soyleyebiliriz.

Son olarak non verbal ogelerin yoksunlugunda kisilere teshis koymanin dogru oldugunu sanmiyorum cunku parataksik carpitmalari yuksek duzeye cikarabilir bu durum.

Non verbal konumda dahi olsa soyleyecegim okb kisilik bozuklugu degil bagimli kisilik bozuklugu olurdu ki bu sahsin diger insanlara karsi ayni egilimi gosterip gostermedigini bilmiyoruz. Diagnostik olcutler bu kadar basit degil..
Öncelikle şu kelime ile seslenmek istiyorum ki hocam
ben sadece elektra refleksi ni varolabilecek seçenekler altına almak istemiştim (ki ben kesinlikle sadece baba üstüne atmak istemedim)
teşhis koymak istemedim ki ben psikoloji ve ya psikiyatri okumuyorum sadece bu konuya değinmek istedim
kesinlikle çok üzgünüm kesin konuşmak istemedim sadece düşüncelerimi yazdım

3 defadır yapıyor demişsin ya, hah işte 3 defadır yapmıyor sen yapmasına izin veriyorsun.
Tövbe tövbe. Daha ne desin anlamadım ki. En açık şekilde gitmeni istemiş zaten. Bazılarınız belanızı arıyorsunuz resmen.

aaaaaaaaa sen hala onunla beraber misin???nasıl müsade ediyorsun anlamıyorum..daha fazla küçük duruma düşürme..

o kadar olayin ustune hala pesinden gidip 'gonlunu anlamaya' calisman? :KK57: kocan bile degil, hani desen ki bosanmak zor korkuyorum, ki evli de olsan yorumlar ayni olurdu, neyin kafasindasin sen? herifin elinde koz filan mi var da bu kadar sindin?

Seni sevmiyor sevse böyle davranmaz. Böyle bir insanla sen gelecegini düsünebiliyormusun ? Bence düsünemiyorsun ama sevdigin icin kendine karsi cikamiyorsun. Sana simdiden böyle davranan bir insan sonradan neler yapmaz. Hic olmazsa kendine gördügün saygidan ondan ayrilmalisin. Inan bana sonradan ben napmisim diceksin. Zamanla seni hakedecek birisinida bulucaksin.

Öncelikle şu kelime ile seslenmek istiyorum ki hocam
ben sadece elektra refleksi ni varolabilecek seçenekler altına almak istemiştim (ki ben kesinlikle sadece baba üstüne atmak istemedim)
teşhis koymak istemedim ki ben psikoloji ve ya psikiyatri okumuyorum sadece bu konuya değinmek istedim
kesinlikle çok üzgünüm kesin konuşmak istemedim sadece düşüncelerimi yazdım

neden üzgün olasınız ki ben güzel bir tartışma ortamı olabileceğini düşünerek yazmıştım belki beyin fırtınası tarzı bir şey yaparız diyerekten :)

Valla ben o angutlara değil de,böyle erkek delisi,bağımlı,aşağılanmaya razı,gururunu hiçe sayan kızlara kzıyorum.Okul okumak dururken,kendinizi bu kadar ayak altına düşürüyorsunuz.Ana babalarınız yok mu,yazık değil mi onlara yaa.Bir de elin psikopatını yok nasıl düzeltirim,yok nasıl ders veririm....Sen önce kendini düzelt ve yaşadıklarından kendin ders al.İnsan gençtir.Aşık olur sever,değer verir değer görür.Birlikte güzel şeyler yaşarlar.Bu ne Allah aşkına dövülmek,hakaret,yemek kovulmak,kapılarda beklemek.
Ayyyy Allah seni iflah etsin,akıl fikir versin ne diyim.

canım senin yaşın kaç? ve sevgilin kaç yaşında? bi de ne okuyosun?

Size defalarca s*** git demis anlamamissiniz e haliyle sinirlenip dovuvermis....
Simdi adami suclu bulucam icimde rahat degil belliki basina bela olmussunuz

Böyle bir manyağın peşinden bu kadar koştuğuna göre psikolojin kesinlikle yerinde değil. Hissettiğin sevgi değil, bir çeşit hastalık bana göre. Bir insanın tehlikeli olduğunu anlamak için daha ne yapması gerekiyor? İlle öldürmeye mi teşebbüs etmeli? Şiddet yeterince korkunç değil mi? Beni seviyor diye düşünüyorsan da çıkar kafandan. Sevgi başka türlü bir şey, öyle karşındakini kolay kolay kırıp dökemezsin gerçekten sevince. Lütfen bu manyaktan kurtul ve bir psikologa git.

Birincisi cinsellik anlamda ilkim değil cinsellik yaşamadım birlikte olmadım bir bağlılığım mecburiyetim yok yani, ikincisi ben yirmi bir yaşındayım o şahıs 22 yaşında, öğretmenlik okuyorum.. disaridan cok sessiz efendi görünüyor namaz falan kiliyor bende bunlara aldandım yere bakarak falan yürümesine.. ama en ufak bir hatamda beni hep yerle bir etti cevremde insan birakmadi siniftan hic bir erkekle konusmak yasak hatta bütün erkeklerle konusmak yasak kafamı bir kere kaldirsam hemen baskasina baktin diyor kiz arkadaslarimi bile istemiyordu onlarin erkek arkadsları var uzak dur diye arkadaslarıma hep arkalarından kasar, o....gibi kelimeler kullanıyordu sirf erkeklerle konusuyorlar diye.. mtlu bir anı bile zehir edebiliyordu sürekli iyi birseyden bile kötü anlam cikariyordu simdi ise sirf uzanıyorum mesaji icin bana bunu yaptı üc oldu uyguladıgı siddet, ettigi hakaret küfürleri söylemiyorum bile ..zaten artik daha konusmuyoruz

Birincisi cinsellik anlamda ilkim değil cinsellik yaşamadım birlikte olmadım bir bağlılığım mecburiyetim yok yani, ikincisi ben yirmi bir yaşındayım o şahıs 22 yaşında, öğretmenlik okuyorum.. disaridan cok sessiz efendi görünüyor namaz falan kiliyor bende bunlara aldandım yere bakarak falan yürümesine.. ama en ufak bir hatamda beni hep yerle bir etti cevremde insan birakmadi siniftan hic bir erkekle konusmak yasak hatta bütün erkeklerle konusmak yasak kafamı bir kere kaldirsam hemen baskasina baktin diyor kiz arkadaslarimi bile istemiyordu onlarin erkek arkadsları var uzak dur diye arkadaslarıma hep arkalarından kasar, o....gibi kelimeler kullanıyordu sirf erkeklerle konusuyorlar diye.. mtlu bir anı bile zehir edebiliyordu sürekli iyi birseyden bile kötü anlam cikariyordu simdi ise sirf uzanıyorum mesaji icin bana bunu yaptı üc oldu uyguladıgı siddet, ettigi hakaret küfürleri söylemiyorum bile ..zaten artik daha konusmuyoruz

iyi dediniz özellikler şeyler kendi karakterinizle alakalı, beni ilgilendirmez orası

Ama şu olaydaki çelişkiyi nasıl göremediniz ben anlayamadım, siz de bir erkekle konuşuyormuşsunuz işte. O söylemeye utanmıyor ama siz nasıl kabul edersiniz böyle bir şeyi? Bu kadar insan ayırt edici bir hareket az bulunur.
Neyse, bir dahaki sefere aklınızda olsun.

profilinde 28 yazıyor?

bir defa şiddet uygulamış bu onun hatası
bundan sonra olanlar tamamen sizin hatanız
böyle bir adamla bir daha görüşmezsiniz umarım
size bırakın sevgiyi saygısı bile yok

bence bu çocuk bipolar bozukluğu olan biri daha önce böyle değildi dediğin için ben öyle tahmin ettim böyle ataklar geçirirler genelde bahar aylarında olur ama bişeyler tetiklemiş olabilir .Tabi bu madem hastaymış normal zamanda iyi biri ataklarına katlanırım nolacakki denecek bişey böyle biriyle olmaz olmamalı bence sen acı çekiyorum falan deme kalk 2 rekat şükür namazı kıl haline şükret ya evlenip çoluk çocuk olunca bunları yaşasaydın daha çok gençsin dahi canım hayatını yaşa..

Back
X